Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka....

jakich kobiet nie lubia faceci??

Polecane posty

Gość ja wam powiem
Poskramiacz suk?:classic_cool::-p.

Gość ja wam powiem
Rozumiem mając rodziny działamy skrycie,bez rozgłosu czy sławy:classic_cool:

Gość a i
ale długo tam nie zagosciles bo cie szybko wyrzucili z tego liceum

Gość *Sami*w pomarańczach
takich u których nie mają szans

Gość głupoty gadasz sami
FACECI to zdobywcy kochają takie u których nie mają szans:classic_cool:

wrrrrrrrrr nie głupoty taaa lubią gonić króliczka, ale jak zwierzątko im spierdoli to już zaliczane jest do głupich brzydkich łatwych suk itd

>> taaa lubią gonić króliczka, ale jak zwierzątko im spie**oli to już zaliczane jest do Błąd w twoim rozumowaniu - jak spierrdoli, to nie moze być łatwa. Zdobyć da się każdą, tylko trzeba poznać na nią sposób ;)

No oczywiście ze zdobyć mozna każdą ...Ameryki nie odkryłeś czytałam kiedyś książke o facecie który był typowym podrywaczem.Otaczał sie pieknymi kobietami ,był najbardziej pożądanym facetem w mieście X. I ten kretyn postanowił zdobyć szarą myszę,która Go olewała z góry na dól.....Starał sie biedak, wysilał swój mózg by udowodnić sobie ze każdą kobietę może mieć. Oczywiście zdobył ją i nawet sie z nią ożenił.Hmmm tylko ze po paru latach uświadomił sobie ze jej nie kocha i nigdy nie kochał. Ech faceci to...

taaaa po co faceci swoją prawde ubierają w piekne kłamstwa? ''jesteś wyjątkowa inne jak wszystkie'' acha i moje ulubione nie jestem taki jak inni faceci i jeszcze to---nigdy Cie nie zranię nie chodzi mi o seks:O taaaa faceci to

Gość tępiciel tępych peezd
faceci nie lubią tępych peezd, które od lat są już starymi pannami, próbującymi maskować działanie upływającego czasu, głupich jak paczka gwoździ ale mających o sobie wielkie mniemanie i swe frustracje z powodu chronicznego niedorżnięcia wyładowujących na kafeterii ( ewidentne okazy - Energiczna Trzydziestolatka , Ewa 33 etc)

>> po co faceci swoją prawde ubierają w piekne kłamstwa? ''jesteś wyjątkowa inne jak wszystkie'' Odpowiedź jest banalnie prosta - bo to są słowa klucze, żebyście bez walki rozchyliły nogi. Proste? Proste :)

Gość ja wam powiem
zgadzam się z capo Każdą można zdobyć Na tysiące sposobów każda wpadnie w sidła:classic_cool:

dla mnie to nie jest proste bo to faceci podobno nie owijają w bawełne ...po co kłamać jesli chodzi tylko o seks?Jeśli taka odmówi to chyba facet nie powinien czuć sie urażony?a jeśli nie odmówi to dostaje to czego oczekiwał....wiec nigdy nie zrozumiem dlaczego używacie tych samych słów dla każdej kobiety.

Gość ja wam powiem
to faceci podobno nie owijają w bawełne ...po co kłamać jesli chodzi tylko o seks? bo kobiety kochają piękne słowa i kochają być niedostępne-święto,jeb,liwe

Gość ja wam powiem
sami wolałabyś gdyby facet powiedział-chodź mała się ruchac?

>> Jeśli taka odmówi to chyba facet nie powinien czuć sie urażony? Nie chodzi o to czy jest urażony :o Tylko skoro osaczył już ofiare, to użyje wszelkich możliwych sztuczek i podstępów, żeby te cholerne giry rozłożyła 😠

do ruchania słów nie potrzeba kobieta wysyła sygnały facet je ma odebrać i tyle słowa chodzmy sie ruchać --to tylko słowa by wkurwic kobietę np na ulicy przez robotników one są rzucane tylko w przestrzeń ...kojarzy mi sie to zawsze z gorylem,który swoim krzykiem informuje ze jest gotowy do ......;)

>> kojarzy mi sie to zawsze z gorylem,który swoim krzykiem informuje ze jest gotowy do Sama sobie zaprzeczasz :o Więc już wiesz po co te czułe słówka, kóre wam szeptamy?

Gość ja wam powiem
mało wiesz sami a może wiesz troche a nie umiesz wprowadzic w zycie hehe jestes z tych co chcą a nie potrafia zrozumieć

Czy to wazne czy rozumiem czy nie? Wkurza mnie obłuda i tyle;)

taa a jak kobieta stosuje dyplomatyczne chwyty to już jest beeeee:P znikam