Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka....

jakich kobiet nie lubia faceci??

Polecane posty

Gość ja wam powiem
Facet inteligentny urobi kobietę na swoją korzyść a i kobieta inteligentna da się urobić:classic_cool: O to w samyczy/suczym życiu chodzi ;-)

Gość ja wam powiem
złośliwa od rana wypowiedz swoje zdanie :classic_cool: jestem dziewczęciem:-p

Gość ja wam powiem
aaa zgodzę:-D no widzisz?kobiety to suki:).

Gość ja wam powiem
nie przeinaczaj i nie bądź cyniczna:-p

Gość ja wam powiem
nie przeinaczam,dopowiadasz sobie :).ja tylko uświadamiam Ci fakty A cyniczna jesteś;-)

jak zwykle na tym forum im bardziej pytanie kierowane jest do facetow tym chetniej kobiety na to pytanie odpowiadaja :-) jestescie niemozliwe!

Gość W o F x B b

Gość ja wam powiem
Ponieważ nikt tak mężczyzn nie zna jak kobiety,jak ja miedzy oczy;-)

Gość on i tylko on
ja nie lubie solary tipsow i ogolnie takiej sztucznosci kiczowatej i wrecz oblesnej - kojarzy mi sie z brudactwem:)

Ponieważ nikt tak mężczyzn nie zna jak kobiety,jak ja miedzy oczy to bardzo ciekawe, skupie sie na pierwszej czesci wypowiedzi - zatem, siedzicie w naszych glowach i dobrze wiecie co myslimy, czego chcemy i pozniej zwyczajnie mozecie powiedziec - a to debil, przeciez ja wiem czego on chce a on udaje ze nie chce tego co ja wiem ze on chce - no pieknie! :-)

miedzy oczy jak zwykle na tym forum im bardziej pytanie kierowane jest do facetow tym chetniej kobiety na to pytanie odpowiadaja jestescie niemozliwe! nie generalizuj:P odezwałam się,bo mnie Jaruś wkurzył ;)

nie generalizuj odezwałam się,bo mnie Jaruś wkurzył tak z reka na sercu czy czyms innym twierdzisz, ze jestem w bledzie? ;-)

Gość ja wam powiem
to bardzo ciekawe, skupie sie na pierwszej czesci wypowiedzi - zatem, siedzicie w naszych glowach i dobrze wiecie co myslimy, czego chcemy i pozniej zwyczajnie mozecie powiedziec - a to debil, przeciez ja wiem czego on chce a on udaje ze nie chce tego co ja wiem ze on chce - no pieknie! Dokładnie tak jest miedzy oczy.kobiety udają słodkie,niewinne idiotki,a tak serio mają plan we łbie,wiedząc czego chcą-zdobywają,tak samo z facetami,z tym że on nie udaje idioty-on udaje maczo:-p Trochę upraszczasz,ale to nic:-p.

Dokładnie tak jest miedzy oczy.kobiety udają słodkie,niewinne idiotki,a tak serio mają plan we łbie,wiedząc czego chcą-zdobywają,tak samo z facetami,z tym że on nie udaje idioty-on udaje maczo Trochę upraszczasz,ale to nic musze upraszczac, zeby gawiedz latwiej zrozumiala ;-) ale daj spokoj, chyba sama nie wierzysz w to co piszesz? slodkie idiotki, ktore tylko udaja? maja plan? :-) to chyba stronia od kafeterii w takim razie , bo naprawde rzadko mozna zobaczyć tu wypowiedz kobiety, ktora ma powazny plan we lbie, czesciej to zlepek emocji, intuicji, porad psiapsiolek i wyczytanych bzdet z kafeterii ;-)

Gość Thalista 23
faceci lubia szczuple i zgrabne laski Polscy panowie, zwlaszcza, najpierw patrza.............. mojej mamy znajoma ma z 60 pare lat, ale jest z niej niezla laska. podczas wakacji byla z siostra nad morzem, i jacys mlodzi faceci, ktorzy widzieli je od tylu, zaczeli im schlebiac, podziwiac je, gwizdali, i mowili, jakie laski ida, a one sie odwrocily i pokazaly, ze maja po 60 chlopaki- maniana i '' kurwa, jakie stare ''

Gość wiki1006
inteligentnych... na poczatku zafascynowani ale pozniej im to przeszkadza.

Gość ja wam powiem
musze upraszczac, zeby gawiedz latwiej zrozumiala ale daj spokoj, chyba sama nie wierzysz w to co piszesz? slodkie idiotki, ktore tylko udaja? maja plan? to chyba stronia od kafeterii w takim razie , bo naprawde rzadko mozna zobaczyć tu wypowiedz kobiety, ktora ma powazny plan we lbie, czesciej to zlepek emocji, intuicji, porad psiapsiolek i wyczytanych bzdet z kafeterii Racja kafeteryjne panny rozumuja inaczej niz te realne te panny tutaj to rozchwiane emocjonalnie istoty,tak uważam Nie mow mi ze nie widzisz ich emocji? Chociaz faceci inaczej patzrą;-) Realna zdrowa panna nie uwikla się w spory kafeteryjne:-p Idiotka zawsze bedzie idiotką masz racje Mowiac slodka idiotka mialam na mysli kwestie zwabienia samca ,bo o tym mowa:-p

Gość ja wam powiem
jednym slowem komuna kafeteryjna:)

nie zgadzam sie, nie dzielilbym kobiet na "kafeteryjne" i "realne" raczej na wartosciowe i motloch, i tak, oczyscie wiem co masz na mysli, i wiem, ze istnieja kobiety, ktore sa madre, inteligentne, potrafia manipulowac mezczyznami itd, jasne, ze sa, ale jaki jest ich procet w ogole populacji - 2%? 5%? mysle, ze nie wiecej Jasne, ze widze emocje, jak na dloni, ale o czym to swiadczy w naszej dyskusji? o niczym :-) Realna panna nie uwikla sie w spory kafeteryjne - tak z tym trudno sie nie zgodzic, ale - realna panna, ta z grupy motlochu kombinuje identycznie jak te kafeteryjne tylko, ze do spolki ze swoja realna i rownie "madra" psiapsiolka :-)

Gość aaalllle konkurs
Nagrody za Darmo, weż udział w losowaniu! Raz w miesiącu: TV Plazma 42" Raz w tygodniu: Laptop Raz dzienie: masa nagrod do wygrania o wartosci do 1000zł!!!!!! http://tnij.org/wygraj_laptopa_co_tydzien Sprawdz sam, zajmie Ci to pare sekund, a jak Ci sie nie spodoba to zamkniesz stronke!

Gość ja wam powiem
nie zgadzam sie, nie dzielilbym kobiet na "kafeteryjne" i "realne" raczej na wartosciowe i motloch, i tak, oczyscie wiem co masz na mysli, i wiem, ze istnieja kobiety, ktore sa madre, inteligentne, potrafia manipulowac mezczyznami itd, jasne, ze sa, ale jaki jest ich procet w ogole populacji - 2%? 5%? mysle, ze nie wiecej Jasne, ze widze emocje, jak na dloni, ale o czym to swiadczy w naszej dyskusji? o niczym Realna panna nie uwikla sie w spory kafeteryjne - tak z tym trudno sie nie zgodzic, ale - realna panna, ta z grupy motlochu kombinuje identycznie jak te kafeteryjne tylko, ze do spolki ze swoja realna i rownie "madra" psiapsiolka Generalizujesz wszystko,zawsze tak masz?:) Nasza dyskusja nie swiadczy o niczym? Samcze,doskonale wiesz co robisz.Chcesz udowodnić swoją rację:-p Literami trudno przekazac myśl:( Czy to real czy wirtual wszystkie baby są takie same Mściwe,kombinatorki i gderliwe A faceci takich kobiet unikają Szczęscie ,ze ja daleka jestem od tego

Generalizujesz wszystko,zawsze tak masz? a jak inaczej to sobie wyobrazasz? temat jest generalizujacy z gruntu, mam pisac o kim niby? Nasza dyskusja nie swiadczy o niczym? nie przekrecaj slow, napisalem, co ma moja swiadomosc wystepujacych tu emocji do naszej dyskusji na tak ogolny temat jak "jakie kobiety....itd" Samcze,doskonale wiesz co robisz.Chcesz udowodnić swoją rację w tym przypadku, masz racje, na tym chyba polega dyskusja, czyz nie? samico :-) Literami trudno przekazac myśl - zgadza sie, ale jest to mozliwe:-) Czy to real czy wirtual wszystkie baby są takie same Mściwe,kombinatorki i gderliwe A faceci takich kobiet unikają nie zgadzam sie i tego nie napisalem - moze jestes w tych 2-5 % nie wiem, nie znam Cie :-) Szczęscie ,ze ja daleka jestem od tego - tez sie ciesze :-) pozdr.

Gość ja wam powiem
a jak inaczej to sobie wyobrazasz? temat jest generalizujacy z gruntu, mam pisac o kim niby? A tak ,żebyś dany temat,problem,słowo wręcz wyjaśnił dosyć dokładnie,nie pobieżnie,chaotycznie jak wyżej:). nie przekrecaj slow, napisalem, co ma moja swiadomosc wystepujacych tu emocji do naszej dyskusji na tak ogolny temat jak "jakie kobiety....itd" Nie przekręcam słów Twoich,ja czytam między wierszami,dlatego tak to wygląda.Wybacz. w tym przypadku, masz racje, na tym chyba polega dyskusja, czyz nie? samico DokłAdnie,o to chodzi-o dyskusję,ale jeśli ktoś z góry uważa,że wie lepiej-czy dyskusja ma sens?..ponoć wszystko ma sens;-) Literami trudno przekazac myśl - zgadza sie, ale jest to mozliwe Nie jest możliwe wyrazić wszystkiego literami.W/g mnie nawet najlepszy poliglota nie wyrazi pewnych emocji,myśli. Ewentualnie pobieżnie-wtedy tak.Meritum zostanie w głowie Czy to real czy wirtual wszystkie baby są takie same Mściwe,kombinatorki i gderliwe A faceci takich kobiet unikają nie zgadzam sie i tego nie napisalem - moze jestes w tych 2-5 % nie wiem, nie znam Cie Nie powiedziałam,że Ty tak sądzisz.Ja tak uważam. Każda jest mściwa.Z tym,że jedna mniej druga bardziej :). Szczęscie ,ze ja daleka jestem od tego - tez sie ciesze Ciesz się z Siebie:) pozd Pozdrawiam

Gość ja wam powiem
poliglota-ale ze mnie tuman:-o ERUDYTA ;-)

rozumiem, ze zdajesz sobie sprawe, ze teraz to piszesz, zeby pisac, bo tak naprawde, to o niczym nie dyskutujemy, prawda? :-) - taka metarozmowa sie nam objawila ;-) podaj konkretny temat, to chetnie podyskutuje, uzywajac dostepnego mi zasobu poliglotyzmu ;-) wmawiasz mi jakies tam zakladanie racji z gory - nie wiem z ktorego zdania to wyczytalas, no chyba, ze znow czytasz miedzy zdaniami - tak kobiety wszedzie szukaja przekazow niewerbalnych i jak wiemy roznie na tym wychodza ;-) a co do emocji, to mowisz o swoich czy o jakich, bo chyba generalizujesz, czyz nie? pozdr.