Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka....

jakich kobiet nie lubia faceci??

Polecane posty

Gość ja wam powiem
serio tak uważasz?

Gość ja wam powiem
czy to,że nie zgadzam się z kimś ,z Tobą,że wyrażam swoje-czasem może błędne zdanie oznacza,że jesem kłótliwa?To szaleństwo

Gość __P__U__M__A
Widzę, że ze względu na temperament kilku osób zrobił się tutaj off topic i wątek został naruszony ;p

Gość ja wam powiem
tak,żegnałam ale zobaczylam,ze coś napisane i nie sposób bym nie spojrzała,w końcu dyskutujemy ,a że napisałeś co napisałeś,musiałam odpowiedzieć:)

Gość ja wam powiem
okej,teraz milczę jak zaklęta:)

Gość *Sami*w pomarańczach
ja wam powiem---Pani idealna :) gratuluje inteligencji polotu ,racjonalnego myslenia Jestem pod ogromnym wrażeniem .... a szczególnie ta wypowiedz mnie powali z nóg 16:37 [zgłoś do usunięcia] ja wam powiem Facet inteligentny urobi kobietę na swoją korzyść a i kobieta inteligentna da się urobić O to w samyczy/suczym życiu chodzi ech miedzy oczy Cie nie urabia:) co za grzech pozdr:)

tak,żegnałam ale zobaczylam,ze coś napisane i nie sposób bym nie spojrzała,w końcu dyskutujemy ,a że napisałeś co napisałeś,musiałam odpowiedzieć dyskutujemy?? choroba, nie zauwazylem, a o czym? mozesz mnie uswiadomic? :-) a przy okazji, to jakie sa te "interesujace tematy" o ktorych pisalas? ;-) pozdr.

Gość ja wam powiem
miedzy oczy kultura:książka,kino,muzyka :) ech sami sami Ciebie to cała kafe zna z narzekania:-p

Taaa z narzekania z głupoty i z wielu innych rzeczy:) a ja mam to głęboko gdzieś. Choć przyznam, że działają mi na nerwy kobiety, które uważają sie za mądrzejsze ode mnie...choć śmiem pomyśleć ze takie nie są;) pozdr pani idealna

ech sami sami Ciebie to cała kafe zna z narzekania a podobno jestes z boku? taka jak to mowilas "nieprzesiaknieta" hahahaha :-)

Gość ja wam powiem
Sami*w pomarańczach Taaa z narzekania z głupoty i z wielu innych rzeczy a ja mam to głęboko gdzieś. Choć przyznam, że działają mi na nerwy kobiety, które uważają sie za mądrzejsze ode mnie...choć śmiem pomyśleć ze takie nie są Nie masz tego gdzieś,ponieważ ciągle o tym mówisz:) A jeśli ktoś ciągle o czymś nagminnie mówi,znaczy ma problem:) Ja nie uważam się za mądrzejszą od Ciebie,nie znam Cię osobiście by takie wnioski wyciągać.Zdystansuj mała miedzy oczy ech sami sami Ciebie to cała kafe zna z narzekania a podobno jestes z boku? taka jak to mowilas "nieprzesiaknieta" hahahaha Nie trzeba siedzieć godzinami by cokolwiek widzieć po wpisach osób.Ta narzeka wiecznie,ta ciągle beczy,a inna się dąsa.Widać gołym okiem.O tym myślałeś ? Czy o tym,że jestem z boku mając na myśli ?co,właśnie co miałęs na myśli?Nie mów półsłówkami,bo tak robią dzieciuchy:-p Nie śmiej się miedzy oczy dobrze wiesz jaka jest prawda;-)

Nie trzeba siedzieć godzinami by cokolwiek widzieć po wpisach osób.Ta narzeka wiecznie,ta ciągle beczy,a inna się dąsa.Widać gołym okiem.O tym myślałeś ? Czy o tym,że jestem z boku mając na myśli ?co,właśnie co miałęs na myśli?Nie mów półsłówkami,bo tak robią dzieciuchy Nie śmiej się miedzy oczy dobrze wiesz jaka jest prawd i tym wpisem pokazalas jak to mowisz swoja "twarz" ;-) podobno mialas milczec jak zakleta ;-)

Gość ja wam powiem
Prowokujesz do odpowiedzi a ja Ci odpowiadam,mimo że uznałam iż będę milczała.Nie wstydzę się tego,że '' złamałam'' deklarację.:) Bo tylko uparty człowiek nie zmienia zdania;-)

Gość ja wam powiem
Ale teraz idę poważnie.Dzieci do snu ułożyć.A później poczytać e-booki:) Dobranoc :)

znajac te deklaracje jeszcze sprowokuje napisalas: Nie trzeba siedzieć godzinami by cokolwiek widzieć po wpisach osób.Ta narzeka wiecznie,ta ciągle beczy,a inna się dąsa.Widać gołym okiem.O tym myślałeś ? Czy o tym,że jestem z boku mając na myśli ?co,właśnie co miałęs na myśli?Nie mów półsłówkami,bo tak robią dzieciuchy juz zapomnialas, ze to Twoje slowa byly??? znaczy nie wiesz co piszesz czy o co chodzi? to Ty lepiej powiedz co mialas na mysli, ja nie siedze w Twojej glowie i nawet nie staram sie domyslac o co Ci biega ;-)

Miedzy oczy Ty mnie bronisz czy mam zwidy:O

tak myślałam:O

między oczy... załamujesz mnie człowieku swoimi cytatami:O Dam Ci małą wskazówkę: cytuje się wtedy, gdy liczba uczestników dyskusji i jej wartkość sprawiają, że można pomylić adresata naszej wypowiedzi. Na topikach, na których zazwyczaj występujesz, nie zarejestrowałam ani jednego z tych czynników:O

między oczy... załamujesz mnie człowieku swoimi cytatami Dam Ci małą wskazówkę: cytuje się wtedy, gdy liczba uczestników dyskusji i jej wartkość sprawiają, że można pomylić adresata naszej wypowiedzi. Na topikach, na których zazwyczaj występujesz, nie zarejestrowałam ani jednego z tych czynników poczulas sie lepsza? :-)

Gość ja wam powiem
miedzy oczy zostałeś rozłożony na łopatki Nie warto się rzucać;-)

Między oczy, z jakiej planety do nas przybyłeś?:O Przeczytaj sobie mój post na temat kopiowania (głośno, lub z podziałem na role) i wyciągnij wnioski. Widzę, że to dla Ciebie żmudna praca, a może i niewykonalna?:O

widze, ze masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale to nic, wiekszosc osob tak ma, natomiast co do kopiowania, to odpowiedzialem, chcesz dodac cos jeszcze? no i hmm...rozmawiasz sama ze soba? :-)

Poważnie większość?? Widzę, że się do niej zaliczasz:) Poza tym, to stary i wyświechtany tekst na kafe. Wysil się bardziej na drugi raz. Wiesz, oryginalność czasem popłaca:)

Poza tym, to stary i wyświechtany tekst na kafe. Wysil się bardziej na drugi raz. Wiesz, oryginalność czasem popłaca spojrz na swoje teksty a pozniej na swoja stopke - widzisz cos? ;-)

Niestety widzę tylko Twoje slogany, których chwytasz się jak tonący brzytwy. Cóź, nie każdy może być erudytą lub poliglotą:D:D:D