Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babka....

jakich kobiet nie lubia faceci??

Polecane posty

ok, kolejny raz taki sam schemacik - pleciesz zeby plesc, liczysz na jakies emocje, ale niestety prozny trud pozdr. :-)

a i jeszcze jedno - odpowiedz na temat - wlasnie takich, paplajacych bez ladu i skladu by tylko osiagnac - no wlasnie co? ;-)

Między oczy... dziecko, umyj się i idźże w końcu spać, bo to całodniowe przesiadywanie na babskim forum zaczyna Ci szkodzić. Nie masz innego hobby?:) Nie liczę na żadne emocje ani poklask - Twój tok myślenia nie musi być moim:) A propos tematu-- wielu facetów nie lubi kobiet mających swoje zdanie, co widać na załączonym obrazku:)

A propos tematu-- wielu facetów nie lubi kobiet mających swoje zdanie, co widać na załączonym obrazku a na jaki temat masz to zdanie??? konkrety samico :-)

Samico? Ty chyba jeszcze z drzewa nie zszedłeś? Miłego bujania się na gałęzi. Wybacz ale to nie moj poziom dyskusji. Pa:)

Gość __P__U__M__A
To może podpowiem, że nie zawsze działa ;)

Gość ja wam powiem
Utarty nochal?:-p później wpadnę pogadać:-p

Wszystko ok, tylko tyle pracy, że nie znalazłam ostatnio chwili nawet żeby tu wejść, ale dziś jest spokojnie :) A u Ciebie?

U mnie? zawodowo?staram sie o kierownicze stanowisko,czeka mnie egzamin za 2 tyg:O uczuciowo --bez zmian;)

Wysoko mierzę? Ja chcem być przezydentem,,,,,,w sumie to nie chcem ale muszem:classic_cool: wiec już sie bój Prawiczek ,bo wprowadzę prawo ''mężczyżni którzy nie założyli rodziny do 25 roku zycia będą skazani na niewolniczą pracę na rzecz państwa:P'' ;)

No ja z Sylwkiem standardowo na dzień przed jeszcze nie wiem, gdzie mam iść :) Mam do wyboru albo domówkę blisko ale z niezbyt ciekawymi ludźmi, domówkę daleko ale z fajnymi ludźmi, jakiś klub i jeszcze coś tam. Znając życie jutro o 16 się zdecyduje, kiedy będzie już za późno na cokolwiek typu zakupy :)

Siska ja to samo mam 3 opcje Hotel impreza typowo ''ą''ę'' rynek i domówka dziś do wieczora musze sie zdecydować

U nas te imprezy na mieście jakieś takie biedne są W tym roku jest koncert krawczyka :(

w rynku będzie Leona Lewis,Tatiana Okupnik, Natalia Kukulska, Kasia Kowalska oraz belgijska piosenkarka Kate Ryan. i stado jakiś nieznanych grajków :O