Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Catarinka71

Karmienie piersią - co później

Polecane posty

Karmie córcie od urodzenia piersią, z dwa razy zdarzyło jej się pić mleko kupne, kilka razy herbatkę rumiankową. Córcia skończyła już 4 msc więc nie długo przyjdzie czas na pierwsze papki, chciałam ją przygotować na nowe smaki więc kupiłam herbatkę hippa z sokiem jabłkowym, dla mnie przepyszna ale reakcja córeczki... odpychająca. Zastanawiam się czy dalej podawać jej troszkę raz dziennie żeby spróbowała czy odpuścić, a może inny smak? Przygotowywałyście wasze dzieci przed pierwszą papką??

A też karmiłaś piersią? Ja ze względu na to czekam jeszcze, dopiero koło 5 chce zacząć papki wprowadzać dlatego pomyślałam że może najpierw jakiś soczek a że piła już herbatkę to wybrałam herbatkę z soczkiem. A jaka była pierwsza reakcja? Mojej nie za bardzo spodobał się nowy smak i nie wiem czy to wina smaku czy po prostu coś nowego dla tego taka reakcja

Gość kropeczka5
dla mojego synka pierwszym innym smakiem było jabłuszko ze słoiczka podałam mu je gdy miał skończone 4 ms(karmiłam piersia do 1 roku)póżniej marchewka i inne deserki ok 5 ms rosołek często kupowałam gotowe dania gdyż je lubił póżniej gotowałam sama ale od czasu do czasu podawalam gotowe obiadki