Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

klamka od zakrystii bedzie dobrze :) delikatnie podkresl oczka a z piciem najlepiej poprosc o drinka :) jezeli nie jestes pewna reakcji na alkohol to wtedy mozesz zawsze oszukiwac dolewajac sok / cole :) i nie denerwuj sie to nie rozmowa kwalifikacyjna a zabawa :):):)

też tak myśle oczy podkreśl ale delikatnie moim dzaniem najpiekniejsza makijaże to te naturalne a jeśli marzy się się cos szalonego bo wkońcu sylwster to radze zostawic to kosmetyczce ona to najlepiej zrobi:) Co do alkoholu too pod żadnym pozorem nie mieszaj wódki z szampanem ;)

Gość desperacjaaaa
ale nas sie nazbieralo :)jutro zapowiada sie super impreza:) aaa ja mam 22 lata wiec jestesmy wszystkie w podobnym wieku:)

Gość desperacjaaaa
michal jak cos to dawaj do nas:)

Gość taka jedna sama w sylwka
zapowiada sie super imprezka :D

ja zostaje sama.. jak we wszystkie ''święta'' szampana bede piła chyba do lusterka nic innego mi nie pozostało :D

Tytuł topu { kto jutro zostaje sam w domu } więc napisałem że taki mam plan. :P

Gość desperacjaaaa
dziewczynki ja juz uciekam:)do jutra:)

Gość taka jedna sama w sylwka
dobranoc :) i kudlatych snów :D

desperacjaaaa - dobranocka :) i do juterka !!! Myrevin no to jak wymysli to sie ciesz spontan najwazniejszy :) a jak nie wiesz gdzie na kafe jest impreza :D

Gość Klemiiiiiiiiiii
Kurcze a myślałam ze jestem sama:))) fajnie ze jutro tutaj bedzieceie i bedzimy mogly wszystkie pogatac nio i razem popic:P

Gość Klemiiiiiiiiiii
I powiem wam ze spedzam sylwka 3 raz chyba sama w domku (tzn nie sama bo rodzinka jest w domku, ale ja siedze w swoim pokoju pije i swietnie sie bawie), i wcale nie jest mi z tym żle a wręcz przeciwnie NIGDY NIE MIAŁAM DOŁA:p

Gość Klemiiiiiiiiiii
Widze ze bedzie na kafeteri super :)))

Gość Klemiiiiiiiiiii
czyli zostajesz w domku czy nie?? My tutaj anpewno bedziemy:)

zaciekawiony26lat - jakby co to wiesz gdzie zawitac :P my tez pic bedziemy :):) Klemiiiiiiiiiii - tak trzymaj ja tez nie mam dola ze siedze w domu a wrecz nawet sie ciesze :) {kwiatek} ...CarNa... - podejrzewam ze rozmowa sie tutaj fajna rozwinie wiec zabawa do bialego rana :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
Ehhhh no tak bywa:( ale nie ma sie co załamywac Pomysl sobie że w nowym roku będzie lepiej! A pamietaj że jaki sylwester tak cały nastepny rok więc ni dolinuj kup sobie jakis drogi alkohol zapodaj hity z Eski i bedzie o.ki ( przynajmniej ja tak robie w sylwka-i nidy nie łapie doła)

Gość Klemiiiiiiiiiii
Popatrzcie jak my to mamy w dzisiejszych czasach fajnie -niby sie siedzi samemu w domku a tak naprawde bawimy sie razem:) i ma sie kontakt z ludzmi:P ( ale teraz wykład dałam0:P

Gość Klemiiiiiiiiiii
Pewnie :P

uzbrojony w % jestem :) na początek Martini bianco bo parę butelek mam a dalej to jak podejdzie Jaki Sylwester taki rok cały ?? o nie nie nie dobrze ze w to nie wieżę bo w Sylwestra wystawiony sam w nowy rok wejdę nie wesoło by to wróżyło hmm a może do północy usnę

Gość Klemiiiiiiiiiii
Wow to pijesz to samo co ja!!!!!ja juz którys rok z rzędu! Nie dolinu ze bedziesz sam- ja jestem 2 lata sama i co jakos zyje!MOże t cie pocieszy:P