Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama w sylwestra

kto jutro zostaje sam w domu

Polecane posty

Gość paolkaaaa
ojj chyba naszemu dzidziusiowi nerwy puscily, albo mama do pokoju zapukala ze czas lulu

Gość ThroughGlass
moja Droga Sylwestrowa Ekipo - dobranoc i do jutra, wyśpijcie się dobrze, bo czeka nas niezapomniana noc. Buziaki :*

Gość paolkaaaa
Ja tez juz zycze wszystkim dobranoc i do jutra :*:*

Możliwe że i ja się dołączę. Facet sms\'ie w mi napisał, ze na sylwestra nie wroci do mojego miasta bo musi się zastanowić czy powinniśmy sie spotykać. Zrobiło mi się go żal i już nie musi się trudzić myśleniem, bo problemu już żadnego nie ma- a okazało sie, ze to ja miałam jaja w tym układzie. Bywa... Jutrzejszy wieczór miał być smutny, ale już zdążłam to wszystko przetrawić, tylko nadal do mnie nie dociera skąd się biorą tacy mężczyźni, w dodatku święcie przekonani o tym, ze są poważni. Wiec co jutro pijemy??? :)

Gość Klemiiiiiiiiiii
bedzie bedzie wbijaj do nasz"P

Gość Klemiiiiiiiiiii
satini25 - martini tylko martini:p pisze to juz 3 raz a ciebie pociesze , jak juz moze przeczytalas nie ejstes pierwsza osoba ktora ktos wystawił. w takich chcwilach ciesze sie ze jestem sama i nie czekam na tego glupiego sms z nadzija z przyjedzie:) trzymaj sie dzis bedziemy sie bawic a nie smucic

Gość Klemiiiiiiiiiii
o.ki ja tez uciekam juz psac po uslyszenia za kilka godizn:P

martini jest, jest też wódeczka, gin (toniku brak :( ) i będzie cos dobrego do jedzenia. No i dobrze, ze jest kafe :) Dobranoc wszystkim!!!! :)

Buu a ja zostaje jutro w sylwka w domu także;) Ale z drugiej strony zmęczony jestem pracą i nie chce mi się nawet ruszać nigdzie poza house:-) No cóż czasem warto zostać i po odpoczywać, szkoda tylko że (wy)padl urlop przed sylwestrem:D

Witam witam moje drogie panie:) I panów tagże boo widze że ich też sporo przybyło;) Jaa obudziłam się właśnie przed chwilą i powiem wam że w bardzo dobrym humorze miło takk zacząć sylwestra:) Nooo więc coo moi mili zaczynamy odliczanie i przygotowania!

witam wszystkiech cieplutko. wlaśnie wstałąm ...z wielkim bólem głowy! A to dziwne, bo jeszcze nic nie piłam :P A tak na poważnie. Dzień dobry. Ale głowa faktycznie strasznie boli. Myślałam wczoraj, ze mi przjdzie jak pojde spac.... PS: jak tam przedsylwestowo-kapciowo-balowe nastroje?

nie u mnie na szczescie jest spokojnie jeszcze :) ale niedlugo pewnie bedzie wielki huk.... poczekaj kochana z tym bolem glowy :) on ma wystapic dopiero jutro :P

Gość Klemiiiiiiiiiii
dziendoberek:) wpadlam sie przyczywitac:P i ucikam do zobaczenia wieczorkiem

Gość Samaryn
ehh zal mi was jak klade sie spac jestescie tutaj jak wychodze jesteście tutaj... wyjdzcie z domu wreszcie i nie wiem idz z koleżanką do miasta zamiast siedziec przed kompem i przegrywać życie.. co potem bedziesz wspominała ze na sylwestra siedziałaś w domu przed kompem i sączyła martini .. ;/ ?

Samaryn Nie rozumiem co ci to przeszkadza wkoncu nasze życie i to my zdecydujemy czy jest ono przegrane czy nie ! Nikt cię tu nie zapraszał więc z łaski swojej przestań nas denerwować i psuć nam naszegoo sylwestra

Gość Haczeh
elo, sory ze wczoraj sie tak zachowywałem

Gość paolkaaaa
Hej :) Wlasnie wyszły odemnie dwie kolezanki, jedna chciala mnie wyciagnac na sylwestra do Wrocławia na rynek , druga do klubu ;/ I odmowilam , tzn powiedziala,ze do 15 im powiem ale i tak wiem , ze zostane w domu

Gość smutaska rzucajaca palenie
jeszcze do wczoraj mialam plany na sylwestra :( kiepskie bo kiepskie, ale chociaz nie sama... a teraz :( Moge sie dolaczyc :(???

Gość Samaryn
tak tak mascie mnostwo zaproszen i nie idziecie bo wam saie nie chce albo ktoś was zostawił albo jakieś inne pierdoły.. tak sobie tlumaczcie ze wolicie spedzac bo tak fajnie, dupa tam nie chce bo nikt was tam nie chce i nie zapraszał jesteście po prostu przegrane

Gość smutaska rzucajaca palenie
ja jestem za granica, nie mam tu zbyt wielu znajomych. moj facet z przyczyn od niego niezaleznych musi isc dzis na noc do pracy, mialam isc z nim, ale wczoraj szef mu powiedzial, ze to wykluczone :(

Gość paolkaaaa
Samaryn , a ty mnie znasz, ze tak mowisz. Nie no własnie wiec moze sie nie udzielaj.