Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

związek z niepełnosprawnym

Polecane posty

Gość Wózkiers
To ja, żeby nie było wątpliwości.

Gość lordwodzu
Wózkiers w ten sposób pokazujesz poziom dresiarza > Brawo :>

Gość lordwodzu
BF z Wózkiers sami drwicie i krytykujecie ludzi . Potraficie tylko krytykować, nie szanujecie innych.Zanim skrytykujesz innych, najpierw spójrz na siebie i swoje zachowanie. Krytykować potrafią wszyscy,ale mało kto potrafi krytycznie spojrzeć na Siebie... przyznać się do błędu, nie zgrywać twardziela:P Krytykę trza umieć przyjąć, a nie uciekać od niej. ... :>

Gość BF
"Trza" to ładnie pisać w ojczystym języku, przynajmniej moim zdaniem.

Gość ble bledd
BF jest Zydem :classic_cool: Wozkiers - \"who cares?\" no tak, Tobie w d u p e cieplo, to innych masz wlasnie w tej swoje d u p i e. Gratuluje. Zmieniam zdanie o ludziach na wozku. 90% to egoistyczne pierwotniaki. Jednynie jeden z was wydaje sie byc najbardziej ludzki....

Gość Wózkersówna
Myślę, że powinni więcej logiki uczyć w szkole :D "Zmieniam zdanie o pełnosprawnych, myślę że 90% z nich to głupcy" Fajnie, chciałabym znać tylu ludzi, żeby to powiedzieć. :P

Gość morellka _ 27
ej ej ej zrobiło się troszkę niefajnie, a raczej bardzo niefajnie!!!!! jeśli macie ochote obrzucać się błotem, to proszę gdzie indziej:P

Podglądam Was sobie od jakiegoś czasu:P i powiem tylko tyle... lordwodzu, fajnie piszesz, i ogólnie podoba mi się Twoje podejście do różnych spraw :) .

Gość lordwodzu
:P

Gość kameska a ty co
?? :P

Gość zglada tu ktos jeszcze
??? morellka _ 27 ???

Gość morellka _ 27
helo helo:D sorki ale mialam sporo pracy:D rozumiecie, wracam do domu i spać od razu ide:D ale obiecuje bede teraz czescie:D

Gość lorwodzu
ach te kobiety:P Jak Wy się staracie :P

Gość lorwodzu
kameska czemu mi nie odpisałaś:> Pozdrawiam

Gość podszyw kameski
:P

lorwodzu , odpisałam :) morellka _ 27 , czym się zajmujszesz? ;) podszyw - :) )))

Gość morellka _ 27
prowadze firme, ktora wymaga czasem poswiecenia i spedzenia w papierach wiecej czasu:)

Gość BF
To tak jak ja ;) Lordwodzu, mam Ciebie za pozera i chuj, krowa która dużo ryczy mało mleka daje.

Gość lordwodzu
BF a ja Cie mam za Głąba :P Jak się pobawisz się swoim malutkim fistaszkiem to pewnie dostaniesz mleka :P Żegnam :> P.S Morellka 27 rozumiem :> A może coś powiedz więcej o swoje firmie :>? Pozdrawiam

Gość Wózkersówna
Widzę, że masz jakieś kompleksu Lordzie, wodzu :P Ty się weź za jakąś pracę, a nie będziesz nam ściemniał jak bardzo jesteś inny od reszty kalek, ględzisz i ględzisz... ja się laskom nie dziwię, że Cię ignorują :P, nie ma jak 25 letni gołodupiec- krzykacz. :D Nudne to już się robi, ile można samego siebie przekonywać jak bardzo się jest 'cool' i w ogóle aj aj.... nuuuuuuuuda. BF a nie potrzebujesz strony internetowej, bo kurcze widziałam w sklepie ostatnio super odkurzacz, cichy taki i sobie myślę, że chętnie na niego zarobię po godzinach ;)

Gość lordwodzu
Wózkersówna trujesz dupę :P naszczęście nie mam kompleksów :P nie zajmuję się pierdołami :P Jak widzisz nie odpisuję często bo jednak nie mam czasu bo pracuję po 10h , mam kursy i nie tylko . A co lasek na obecną chwilę nie mam czasu dla nich :> Pozdrawiam

Gość lordwodzu
a ja zapomniałbym -obadaj całe forum i wtedy oceniaj kto ględzi :> Ja nie mam czasu na narzekanie bo szkoda dnia na to :>

Gość morelka _ 27
ech firma jak firma, ratuję przed kryzysem i chyba chwilowo dzialalnosc zawiesze:D poszukam sobie jakiegos cichego przedsiewziecia:) pozdrawiam was kochani:D bede chyba teraz czesciej zagladac

Gość lordwodzu
Jak pracowałem jak agent ubezpieczeniowy ale przy działalności gospodarczej ...w końcu finansowo nie wyrobiłem się :>

Gość lorwodzu
Co taka cisza:P Chyba wózkowicze znudzili się kobietom :P

Gość no bo po co
komu taki na wozku, przeciez to tylko udreka z takim a zero radosci, pewnie ciagle marudzi i nie wszedzie mozna z nim pojsc;p

Gość lordwodzu
A tam pierniczysz:P nie każdy wózkowicz jest taki sam :P Ja nie marudzę :P A tym bardziej ze mną prawie wszędzie można iść :> Ostatnio byłem w Górach Ustroń :> To tylko kwestia dogadania się :>

Gość lordwodzu
to jest jeszcze wolna jakaś Pani najlepiej ze Śląska :>??

Gość spojrzeć w przeszłość
Chciałam kiedyś związać się z niepełnosprawnym. Mieszkał niedaleko, kumplował się z moim kuzynem. Czasami byłam u cioci i on też tam bywał i tak się poznaliśmy. Na początku bardzo nie lubiłam przebywać w jego obecności, ponieważ ... no co tu dużo mówić, był bardzo napalony. Po po prostu walił tekstami seksistowskimi na okrągło, więc go unikałam, bo nie lubię takich typków. Z czasem się opanował, później kuzyna wzięli do wojska ale my spotykaliśmy się nadal. Był inteligentny, nie powiem, że nie... Z czasem byliśmy ze sobą coraz bliżej i w końcu powiedziałam, że coś do niego czuję. Myślałam, że ja jemu też nie jestem obojętna, zwłaszcza, że widziałam, że się stara.A on? Zaczął się tylko śmiać. Bardzo mnie tym wtedy upokorzył. Nigdy więcej nie rozmawialiśmy o naszych uczuciach, a stosunki oziębiły się. Nie wiem, czy rzeczywiście byłam dla niego tylko żartem czy nie... W każdym razie widuję go teraz bardzo rzadko, bo wyprowadziłam się z tamtego miasteczka (nie ze względu na niego, tylko dlatego, że dostałam pracę). A jaki był? Czasami był czuły, czasami zimny, a czasami bardzo nieprzyjemny (zwłaszcza dla kobiet)... starałam się go rozumieć choć było to trudne.. Nie był fajtłapą, choć mieszkał z rodzicami. Miał coś co powodowało, że chciałam z nim przebywać. Szkoda, że stało się jak się stało. Życzę mu jak najlepiej i wiem też, że jeśli spotka kiedyś kobietę, którą na prawdę pokocha to da jej szczęście.