Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbórka 85

muszę stracić dziewictwo jak najszybciej

Polecane posty

Gość barbórka 85

poznałam chlopaka, średnio mi sie podoba z charakteru, nie ma między nami chemii, jemu na mnie chyba zależy, tak czy inaczej i tak z nim będę nawet jeśli to nie ma żadnej przyszłości, nie chcę już dłużej być dziewicą, to nienormalne, chcę móc bez wstydu iść do ginekologa a nie przyznawać sie że z nikim nie spałam jak jakaś zakonnica, nie chcę później gdy trafię na NIEGO żeby miał wątpliwości czy ze mną być i radził się kumpli że ładna, mądra ale dziewica i nie wie co zrobić. nie chcę nie chcę nie chcę!!!!!!!!!! to moje postanowienie na nowy rok:)

Gość talk to me
dosyc glupie to postanowienie...

Gość barbórka 85
dlaczego głupie???? nie chcę już dłużej być dziewicą i tyle, czy to takie dziwne, nie mam już 16 lat.......nie chcę żeby kiedyś ktoś miał o mnie zdanie że jestem cnotką niewydymką albo coś w tym stylu, przecież to że nie będę dziewicą nie znaczy że będę sie puszczała na prawo i lewo, teraz mam 23 lata, a lata lecą....dobrze wiem co wszyscy faceci myślą o 25,26,27 itd letniej dziewicy, chcę żeby mnie to ominęło. Ten facet nie jest z moich znów..........ale przynajmniej będę mogła poczuć się jak kobieta.

Gość barbórka 85
po pierwsze on nie jest pierwszym lepszym po drugie to nie jest tak że mnie nie pociąga, nie specjalnie jestem tylko zachwycona jego charakterem, zresztą czas pokaże przejmować się tym co powie ginekolog......żadna co nie jest w takiej sytuacji nie zrozumie jaki to wstyd

uff.. dobrze ze ja nie jestem wszyscy. Swoja droga, co babom przeszkadza bycie dziewica. No sam nie wiem, czy to boli, swedzi czy piecze ze tak sie chcecie koniecznie go pozbywac ?

Gość barbórka 85
maciek pn juz ci odpowiadam, ani nie swędzi ani nie piecze itd, ale boimy się tego jak odbierają nas faceci, że jesteśmy kłody, krolewny z drewna itd, poza tym faceci nie chcą mieć takiej kompletnie zielonej baby w łóżku do której trzeba podchodzić jak do kruchego szkła bo wszystko ją boli itd itd......to okropne, poza tym jeszcze jedno, tyle lat bez chłopa uderza mi na mózg

Gość talk to me
robta co chceta, obys nie zalowala

Gość barbórka 85
chcę poznać opinię dziewczyny która zrobiła podobnie są tu takie? zresztą ja wcale nie mówię ze nam się nie ułoży i że to akurat nie będzie ten.....może z czasem zaakceptuję jego wady nie wiem

Gość jesteś choraaaaaaaaaaaaaaa
idź do pyschiatryka

Gość barbórka 85
nie moge ciągle jechać na analu. Dupa mnie od tego boli.

Gość barbórka 85
spadać podszywy, na bal sie szykować

kobieto, pierwsze co, to zrezygnuj z tego forum, jesli jestes taka wpływowa, bo kierowanie się tym, co mówią pacany z kafe to nie jest dobra droga :) chcesz przestac być dziewicą, ok, Twoja decyzja, ale nie czując nic do tego chłopaka możesz się do seksu jedynie zrazić.

Gość Justyna 25
ja też straciłam z pierwszym lepszym, jak miałam 16 lat, potem przewinęło się przez moje życie jakieś 8-9 facetów, ale teraz myślę że najlepiej to jednak wziąć prawiczka, przynajmniej wiem że nie będzie mnie porównywał do innych swoich kobiet które były przede mną

czekać na tego jedynego ok - ale co jeśli ten jedyny nie nadejdzie?? Co jeśli będzie kolejne lata trwać przy tym swoim dziewictwie?? Ja szczerze mówiąc żałuję, że przed moim obecnym facetem nie spałam z innym, bo mam już dość jego tekstów, że pewnie i tak go w końcu zdradzę. Kazdy moze zdradzić. Prawiczek swoją ukochaną, wytęsknioną dziewice, bo będzie chciał sprawdzić jak to jest z inna. Dziewica, bo będzie myślała, że jej prawiczek pewnie i tak kiedyś odejdzie do innej. Prawiczek nie dziewice, bo będzie mu głupio, że ona ma doświadczenie, on nie. Nie dziewica prawiczka, bo non stop będize się zastanawiała kiedy ją zdradzi z inna. Kółko się zamyka. Nie ma recepty na wierność w związku.

ale bzdury. Dawno takich już nie widziałem. Jakiś czas temu był topic dziewczyny która zrobiła tak jak Ty planujesz zrobić i przewijał się jeden motyw: \"nie róbcie tak, nie warto\". I ja jestem tego samego zdania. Jak ktoś Ciebie będzie kochać to NIE BĘDZIE TO MIAŁO ŻADNEGO ZNACZENIA CZY Z KIMŚ SPAŁAŚ CZY NIE, ale znaczenie może mieć to czy seks jest dla ciebie intymny czy do wydawania każdemu kto się nawinie.

Gość hshshshhssa
ja mam teraz 22 lata, w listopdzie przespalam sie z facetem chyba tez tylko po zeby stracic to dziewictwo, chyba dobrze zrobilam, facet byl doswiadczony i co nieco sie nauczylam;) nie chcialam zeby seks z facetem ktorego pokacham byl z krwia, bolem itp. tez bylo mi wstyd ze jestem nadal dziewica, teraz zalije ze tak pozno to zrobilam

Gość Justyna 25
prawiczek i kropka 1987 dlaczego nie zasługuję? każdy ma prawo realizować marzenia, a to że miałam tylu to nie znaczy że jestem jakaś gorsza, umiem dobrze gotować, dbam o dom i lubię się zabawić, tamte czasy to przeszłość i raczej nie zamierzam do niej wracać poza tym wolę młodszego od siebie tak ze 2-4 lata, bo po 1sze dużo z nich to jeszcze prawiczki i łatwo wśród nich takiego znaleźć, a po drugie tak słodko i niewinnie wyglądają :P Pozdrawiam Justysia

Gość Justyna 25
no ale dlaczego, nawet mnie nie znasz - a nie chciałbyś mnie poznać? mogę do Ciebie przyjechać tylko napisz kiedy rodziców w domu nie będzie - wtedy będziesz mógł mnie oceniać :-P

Gość Justyna 25
masz kosmate myśli :P, po prostu byśmy się poznali, poznałbyś mnie jaka jestem naprawde , napisz skąd jesteś?

Gość Justyna 25
no weź, fajnie będzie :P co Ci szkodzi? najwyżej zamkniesz mi drzwi przed nosem

Gość butterfly22
ja zrobilam tak, z tym ze mialam 18 lat, tez mialam w pewnym sensie obsesje na punkcie, tego, ze ktos mnie nazwie cnotka niewydymka, mialam okazje poznalam chlopaka, nie bylam do konca do niego przekonana, ale coz, stwierdzilam, ze nie wiadomo kiedy pozniej nadazy sie okazja, zwlaszcza, ze bylam swego czasu bardzo niesmiala osoba, nie potrafilam podejsc do chlopaka, bez krepacji i nawiazac z nim rozmowy, nie potrafilam flirtowac, nie ubieralam sie tez jakos specjalnie wyzywajaco, bylam raczej normalna dziewczyna, nie zaluje tego, zwlaszcza, ze ten chlopak okazal sie tym jedynym ;)

Gość butterfly22
jedynie czego moge zalowac, ze znow wyszlo na to ze nie mam doswiadczenia w tych sprawach i troche zle sie z tym czuje, bo jak komus powiem w wieku 30 paru lat ze mialam tylko jednego faceta ktory zostal moim mezem hmmm jakos nie moge sie wyzbyc tego poczucia, ze to wstyd troche :P

Gość Justyna 25
a skąd wiesz jaki ja mam gust :)

Gość naród durnieje
czy wy jesteście już kompletnie walnięci co niektórzy? wstydzisz się powiedzieć, ze miałaś tylko jednego faceta-męża? A kurwa kto ci każe rozgadywać na prawo i lewo o swoich intymnych sprawach?!!! Ja naprawdę nie wiem, gdzie wy żyjecie i z kim się zadajecie. Ja przeżyłam 27 lat i jeszcze nigdy w zyciu nikt mnie nie zapytał czy jestem dziewicą i czy miałam jednego czy więcej facetów!

Gość to wy się chłopy zastanówcie
czego tak naprawdę chcecie.......tutaj krytukujecie autorkę bo to i tamto, a jak sie trafi dziewica 27 letnia to wypisujecie na kafe czy aby na pewno wszystko z nią w porządku....i dziwicie się ze dziewczyny mają taki tok myślenia......

Gość fksjfkjsfskds
ja miałam 24 lata gdy zrobiłam to niby z moim chłopakiem, ale tak naprawde go nie lubiłam za bardzo, nie było miedzy nami chemii, nasze rozmowy były beznadziejne ale moje kolezanki juz dawno nie były dziewicami, wiec zrobiłam to. i to był moj najwiekszy bład:O naprawde, nie rób tego. uwierz, ze ginekolozka nie jest od oceniania twojego zycia seksualnego. a facet, którego spotkasz bedzie 100 razy bardziej zadowolony, ze jestes dziewica niz ze nia nie jestes:O