Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvgff

po co wogole sie pije alkohol?

Polecane posty

Gość asda
aaaaaa... dziewczyny jak mi wstyd. na Sylwestrze byl moj brat z dziewczyną (która się mna opiekowała) i moja przyjaciółka ze swoimi nowymi znajomymi.... zaraz się popłaczę....

Gość ggggggggg
łe e sda przesadzasz, kazdemu sie moze zdarzyc, ludzka rzecz zhaftać sie:p

Gość bvgff
ja piwo pilam jakos o 22 no a szampana 2 h pozniej...wiedzialam ze duzo pic nie moge a i tak mnie wzielo...no ale juz przynajmniej bede wiedziala ze wiecej niz 2 piwa to mi chyba nie wolno:P

Gość ggggggggg
teraz to juz wiem , ze napewno przesadzasz, a ile ty masz lat dziewczyno? to nie powód do płaczu....

Gość asda
być może przesadzam ale najbardziej wstyd mi przed bratem i jego dziewczyną.... :( no totalnie!!!!!

Gość ggggggggg
o masakra 2 piwa toż to przecież nic........:p

Gość ggggggggg
toż to brat, a nie narzeczony o którego względy sie starasz, mój by sie tylko nabijał ze mnie :p

Gość asda
płakać nie będę. ale wstyd mi bardzo. 26 lat.

Gość ggggggggg
`wyluzuj dziewczyno....:)

Gość bvgff
no wiem ze nic ale dla mnie niestety wiecej nie wolno...pamietam jak kiedys poszlysmy z kolezankami po zakonczeniu roku na na taka łąke pic wino...pierwszy raz sie upilam...no z poczatku tak bylo wesolo a pozniej jak juz wracalysmy zlapalam taka zamule i zwymiotowalam gdzies w krzakach to dopiero byl wstyd:P no ale co tam ludzka rzecz:P

Gość asda
ggggg-dzięki :)

Gość karoolek.....
Po to by zobaczyc z kim sie tak naprawde ma do czynienia , jego bowiem wieksza ilosc wyzwala w czlowieku to co próbuje ukryc Wiec - co kumatszy ktos wie jak postepowac ....

Gość ggggggggg
hehehhe, ludzka ludzka, oj ale masz cinka głowe do picia asda nie za maco............miałam gorsze wpadki, z których teraz sie smiejemy z moimi znajomymi:p

Gość ggggggggg
karolek co ty pitolisz:p

Gość asda
karoolek - trochę ma rację, niestety.... kiedyś miałam faceta który niby ok ale po alko wyszło ze jest agresywny i leciał z pięściami na KAŻDEGO kto był w zasięgu ręki. wyszło po roku.

Gość bvgff
asda niestery jak prawie kazdy facet:O oni są jak dzieci...

Gość karoolek.....
trochę ? ja mam wiele racji ! Bo kto potrzebuje srodka by sie stac wesołym ? no kto ? ja np.nie ! wiec poddaje w watpliwosc dzialanie alkocholu w tej kwesti , oczywiscie kazdy jest inny , ale czlek porzadny powinien wiedziec ile tego alkocholu wypic , by caly czas byc czlowiekiem ! Ale jak poasz alkochoł chołocie - to masz ją jak na tacy po wypiciu wiekszej ilosci alkocholu ....

Gość asda
bvgff - zgadzam sie z Toba ale są pewne granice których sie nie przekracza. ja związek zakonczyłam - po jakieś 5 tego rodzaju "akcji" bo po prostu zaczełam się o siebie bać....

Gość karoolek.....
Czystej nie pijam - bo i po co - jak to ni dobre i smierdzi ! wiec po co to jest ? i po co to pija ? powód jest jeden , by sie schlac ! W drinku juz jest inaczej - to rozumiem ! drink jest dobry , ale czysta ? czyzbym mial inne receptory smakowe od tak wielu ludzi ?

Gość asda
coś czuję ze karoolek nas zlinczuje zaraz :)

Gość asda
teraz zgadzam sie z Tobą w 100% - czysta jest okropna. ale drinki - zdradliwe...

Gość bvgff
no ja jakos po alkoholu szczerze tez nie czulam zadnej radosci wczoraj...jedyne co sie zmienilo to to ze mi sie w glowie krecilo...dobrze chociaz ze jeszcze myslalam chyba jako jedyna ze znajomych:O

Gość asda
zaczymna mnie mdlić... ugh...

Gość ggggggggg
wodka moze i nie dobra uest, ale działanie ma boskie :p

hmmm doskonale rozumiem tą sytłacię wczoraj znaczy dziś też nieźle zabalowałam w dodatku wymieszałam szampan z czystą i na koniec jeszcze piwko popijałam.ogólnie nie upiłam się za bardzo ale za to jak mnie głowa bolała jak wstałam masakra;((((

Gość w minimalnej dawce dla zdrowia
lampka wina do obiadu poprawia krazenie butelka piwa np. co drugi dzien np. oczyszcza nerki i ułatwia wydalanie moczu kieliszek czegos mocniejszego (nie mieszac z lekami) przydaje sie w czasie grypy - na rozgrzanie. ale po co ludzie sie upijają to NIE ROZUMIEm - nawet jesli robi sie "fajnie" zazwyczaj jestto uczucie trwajace max. kilka godzin a pozniej kilka razy dluzej organizm musi to odchorowac...

zgadzam się z tym lecz gdyby nie te błogie chwile jakie daje alkochol w stanie upicia oczywiście ludzie może go by nie pili. nie któży robią to bo kumple np wywierają na nich presje lub chcą pokazać jak oni potrafią się bawić

Gość ljhghghj
upup

Gość blackbird
najgorsze jest to, że potem cały następny dzień jest jakby wycięty z życiorysu ( jak się ostro popije), ale tym razem wypiłem tylko 4 piwka szklanke szampana i 3 kielichy wódki, i jest całkiem przyjemnie, ani kaca, ani spać mi się już nie chce :D