Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta z rozterka

jestem w zwiazku ale kocham innego

Polecane posty

Gość starsza42
a dlaczego masz rozterke, przeciez go juz tyle lat kochasz a tamtego nie..w czym masz problem?

Gość kobieta z rozterka
nie moge sie na to zdecydowac

Gość czterdzieści dziewięć i pół
słuchaj - masz dorosłe dzieci, faceta którego nie koczasz i faceta za którym szalejesz i....sporo lat życia już za sobą więc...... spróbuj najpierw - wiesz czego ;) i zaryzykuj bo szkoda zycia na udrękę powodzenia

Gość ona47
to zdecyduj sie wreszcie a z tym malolatem daj sobie spokoj..to i tak niema przyszlosci, tamten pokazal ci juz ze cie naprawde kocha

Gość kobieta z rozterka
"czterdzieści dziewięć i pół" dzieki za rade, chyba tak zrobie, raz sie zyje i raz umiera, niech upadnie kolejna Troja

słuchaj... po 1 młodszy to młodszy:) starszy to starszy:( po 2 dzieci, co im powiesz??? że nie kochasz tatusia bo kochasz innego??? po3 gdyby mu tak na tobie zależało wcześniej powiedział by że cię kocha i jest gotów zostawić rodzinę i być z tobą... po4 jak kobieta ma młodszego to jest piękna rzecz:) myślenie dziecinne , ale tak jest:) po5 co powiesz mężowi??/ może on cie kocha ????? tylko za długo jesteście razem, a wiadomo partner z czasem się nudzi po 5 zakazany owoc jest zawsze najsmaczniejszy:) sama zadecyduj z kim ci będzie lepiej tylko że niektóre dzieci przez coś takiego nie nawidzą swoich mam lub ojców ponieważ odeszli do kogoś innego zobacz dzieci pragną mieć pełna swoja rodzinę

Gość kobieta55
masz racje...zbyt duzo kobiet zyje w niesczesliwych zwiazkach..trzeba z tym skonczyc

nie czytałam całej waszej wypowiedzi .... dlatego może bredzę pamiętaj badz szczęśliwa!!!!1

Gość kobieta z rozterka
1. moj mlodszy facet nie jest moim mezem, zyjemy na kocia lape 2. nie mam z nim dzieci to z poprzedniego malzenstwa

nnattalli - po 1 to ten małolat nie jest ojcem dzieci autorki - ja tak to zrozumiałam.....

ooooooooooooooooo! dobrze zrozumiałam :)

Gość kobieta z rozterka
pot rzecie on jest cale 15 lat mlodszy a ten jest prawie w moim wieku

pyzatym , może ten twój kochanek że tak głupio powiem jest tylko dobry na odległość?? każda kobieta szuka wrażeń wiem, sama po sobie , ale może być inaczej niż sądzisz i wtedy co??? twój maż nie wróci:( ty będziesz rozczarowana:( ale może okaże się że właśnie to on jest wybrankiem na resztę życia

nie wiem:( jeśli to nie ojciec twoich dzieci??? może warto spróbować żyć inaczej??? być docenianą???? nie wiem... ty sama najlepiej wiesz co jest dobre:)

Gość kobieta z rozterka
moze i tak bedzie...aha nie mam meza...a tamtego spotykam od kilku lat codziennie w pracy i zawsze byl przy mnie i pomagal mi kiedy byla m sama i bylo mi zle

Gość kobieta z rozterka
i narazal sie swojej zonie za to...byl moim przyjacielel i dordca, nigdy mi nieczego nie odmowil

wiem jak to jest:) no to bądź z tym starszym:) po co masz go oszukiwać:) rób tak aby ci było dobrze:) kochana życie przed tobą

Gość kobieta z rozterka
dzieki natalii..chyba nareszcie zrozumialas moja sytuacje i rozterke bo tamtego szkoda mi i jego rodziny ktora mnie naprawde lubi

Gość kobieta z rozterka
aha on nie jest starszy..jest prawie moim rowiesnikiem

Gość kobieta z rozterka
dzieki natali ..z tymi starszymi to masz racje, on jest mlodszy o 15 lat to duza roznica

Gość kobieta z rozterka
starszy i piekniejszy, romatyczny i zakochany we mnie

Gość kobieta z rozterka
a co zrobic z jego rodzina, mam ich zawiesc, szkoda mi jego i jego rodziny