Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta z rozterka

jestem w zwiazku ale kocham innego

Polecane posty

pogadaj z tym 15 latkiem :) Behemot i powiedz mu że znalazłaś właściwego faceta, który cię kocha, który cię pociesza, jest w trudnych chwilach, docenia no i że to koniec:) tylko pogadaj jeszcze z tym starszym ok???? powiedz że chcesz z nim być odejść od obecnego

wiem o co chodzi:( porostu powiedz że myślałaś inaczej że ci będzie okazywał więcej miłości że będzie doceniał oni to ostatni problem:)

Gość kobieta z rozterka
juz mu to mowilam i on powiedzial ze czeka na mnie i bedzie czekal tyle ile bedzie potrzeba

Gość marzenaka 79
czyli masz utrzymanka i chcesz się go pozbyć czy jak?, miałaś go dla seksu a teraz się zakochałaś i chcesz go w "dupe kopnąć"?, ten młody jak wynika jest pewnie przed 30, młody chłopak - nie marnuj mu zycia a skoro dzieci masz prawie dorosłe pewnie on nie wiele starszy i to nazywasz - normalny dom

Gość kobieta z rozterka
no wlasnie to chyba nie jest zbyt normalne dla innych

Gość kobieta z rozterka
ja kochalam tamtego jeszcze zanim zwiazalam sie z tym mlodszym

Gość kobieta z rozterka
dziekuje Natali...jednak wciaz boje sie tej calej zadymy jaka z tego powstanie..mamy wspolnych znajomych i znamy sie wszyscy

słuchaj bądź z tyk którego kochasz!!!!!!!!a nie z którym z którym nic cię nie wiąże:) tylko że to takie dziwne bo byliście kochankami:( te z to wpływa na związek:( ale ja myślę że w końcu znaleźliście siebie:0

Gość kobieta z rozterka
tylko ze ukrywalismy swoje uczucia przez tyle lat i nadal to robimy przed calym swiatem ale juz nie przed soba

Gość kobieta z rozterka
on tak chce, chce wyjechac ze mna i zaczac nowe zycie

Gość kobieta z rozterka
on tak powiedzial, ze chce wyjechac ze mna i zaczac nowe zycie

Gość kobieta z rozterka
a ja sie wciaz zastanawiam

Gość marzenaka 79
skoro kochacie się z tym drugim i chcecie być ze sobą jestem za, ten jest dojrzalszy życiowo i emocjonalnie więc dacie radę, a dzieciom i tak dobrze mieszasz - to juz będzie Twój 3 facet w ich zyciu

Gość kobieta z rozterka
no wlasnie to tez problem, ten jest ulegly, slucha mnie we wszystkim a tamten to ogien, romantyk, uparty i pewny siebie

Gość kobieta z rozterka
i to mnie w nim pociaga a temten to cieple kluchy

Gość marzenaka 79
a jak myslisz jaka byłaby reakcja tego młodego na cała sytuację?

Gość marzenaka 79
mi się wydaje,że ten młody kiedyś sam odejdzie, przecież chyba zechce mieć normalną -swoja rodzinę

Gość kobieta z rozterka
tylko mam wyrzuty sumienia do niego i jego rodziny, ktora tak nam pomaga i chyba kochaja mnie za to ze jestem z ich synem, bo on nigdy nie mial stalej kobiety poza mna

Gość kobieta z rozterka
chyba los splatal mi niezlego figla z cala ta sytuacja, z jedenj strony milosc i tesknota z drugiej spokojny dom i ulegly facet

Gość kobieta z rozterka
tylko ile on wytrzyma ze mna ja mam 47 lat o on 32

Gość ona46
no wlasnie to duza roznica..

Gość ona46
wyglada na to ze jestes w pulapce psychicznej zastawionej przez jego rodzine, ktora wie co robi ......dla niego..nie dla ciebie

Gość marzenaka 79
wyświadczysz mu przysługę jak go zostawisz, on pewnie szybko sobie kogos znajdzie młodszego, za duza różnica wieku, inne oczekiwania i switopogląd, ty z bagażem doswiadczeń

Gość ona46
a oni znalezli mamuske dla swojego synalka

Gość Markuss
Normalnie nie mogę. co może dac 25 letniemu facetowi przechodzona stara 40 letnia kobieta z ciałem pokrytym celulitem z obwisłymi piersiami po dwóch porodach itp itd, w dodatku prowadząca życie niczym kobieta z marginesu społecznego. Prawie dorosłe dzieci a mamusia z 25 latkiem sobie żyje. bueeee odejdź od niego i daj mu życ bo gdy on bedzie w najpiękniejszym dla mężczyzny wieku czyli w okolicach 35 lat ty bedziesz juz zmurszałą, sypiącą się starą babą po 50. hahah żenada

Gość do Markuss
on ma 32 lata chłopie nie rozumiesz tego co tu przeczytałes a uważasz, że zrozumiesz tego faceta? całkiem możliwe jest że autorka pomimo ciąż i porodów wygląda lepiej od Twojej dziewczyny :)

Gość Markuss
ahahaha Myślalem że jest w jej wieku czyli ze ma okolo 40 a tu sie okazuje ze nastepny chce sobie troszke po ruchać mature woman. hahahah a 25 ma jej obecny i o to mi chodzilo. ten obecny i tak od niej odejdzie powtarzam co moze mu taka dac jak ni ekupe wstydu za pare lat. narazie robi mu za mamusie. hahaha

Gość do Markussjej obecny ma 32