Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KuLeCzka86

2.01.2009 Mądre Odchudzanie

Polecane posty

zmusiłam sie do 20 minut na orbitreku bo wiem ze jutro mi się nie będzie juz chciało jak wróce do domku o 22. nie mam ochoty na jogurt naturalny, chyba juz mi się znudził, wypiłam za to jeszcze jeden kubek czerwonej herbi a jak mnie bedzie bardzo ssało w żołądku jescze przed kolacją to wskocze na chwilke na orbitrek to pomaga!!!!!!!!!!

Ja już po ostatnim posiłku... Rano: 2 kanapki z twarożkiem Obiad:szklanka warzywnej+2 ziemniaki+ogóras+kurczak Kolacja: 2 krokiety z kapustą i grzybami+mały kawałek ciemnego chleba W międzyczasie banan i jabłko :) Myślę że nie jest źle :) Plus to 10 min rowerka i brzuszki :) Wiecie co Wam powiem?? Z każdym dniem czuję się coraz lepiej :)

100 gr -190 kc jednak tak czy siak byłam zmuszona je zjeść gdyż data ważności dobiegała końca. Mój jeden miał 80 gr czyli to będzie jakieś 150 kc ? Jeszcze dodatkowo podgrzałam je w mikrofalówce a nie na tłuszczu :) :) Zresztą nie ma co przesadzać i tak jeszcze dochodzą ćwiczenia :)

ja dziś maiłam i mam wyżuty że troszkę przesadziłam ale jadłam zdrowo;)

a dziś zjadłam aż tyle śniadanko:2 kanapki z chl razowym obiad:flaczarka zupki bez ziemniaków sama woda prawie i 2 kanapki z wędlinką podwieczorek:2 kanapki z chl. raz.i wędlinką kojacja 2 kanapki z dżemem jabłkowym(a te kanapeczki to takie małe i 2 szkl kawy inki na mleczku jak myślicie ile to może być kalori?:(

AŻ TYLEE?????????NA OPAKOWANIU PISAŁO ŻE....NIE PAMIĘTAM ALE BARDZO MAŁO:(

Gość aanulla
dzieki za wsparcie ale juz zdążyłam sie naczytac ze to woda i macie racje trzeba sie ważyć raz lub dwa razy na tydzien nie cześćiej

tak sceri ty masz rację ale i ja mam:) bo 125ml z 2g kawy to prawie 8 kal:) a prawie całe opakowanie to 3...coś tam dalej:) dzięki za fatygę już sobie poćwiczyłam 50 min aerobiku i myślę że to mi pomogło:) a ty jak się trzymasz?:)

witam wszystkie koleżanki dziś poniedziałek :)postanowiłam jeść gotowane mięso,warzywa,owoce,czerwona herbata,sałatki,płatki,mleko 1,5 wierzę,że już teraz dam radę:) Mój jadłospis mniej więcej; śniadanie-płatki musli z mlekiem 1,5 -herbata czerwona obiad-gotowana pierś z kurczaka,gotowane warzywa lub surówka Multismak,herbata czerwona Podwieczorek-jogurt i owoc Kolacja-sałatka z zupek chińskich,czerwona herbata,kromka ciemne to tak mniej więcej moje menu na czas diety do tego ćwiczonka :)

Gość aanulla
hej a moje jedzonko na dzis to iestety troche haotyczne Sniadanie: nizdążyłam Drugie śniadanie: pol bułki z lnem i 3 łyż serka ( twarożku) obiad: bułka z marchewka i jogurt mały naturalny kolacja niestety pozna bo do pozna dzis byłam w pracy 20 troche warzyw gotowanych polanych lyzka oliwy widze ze mnie zaczyna tak =naprade gubic brak ruchu ale niestety praca mi za wiele ne pomaga w tym bo czesto siedze od 7 do 20 z przerwami kiedy lece na zajęcia zeby ostatniego roku nie zawalic no i oczywiście pożne kolacje wiec zamieerzam od jutra bo dzis niestety za pozno uz na to

Gość aanulla
a i pochwale sie jeszcze ze w koncu uprosiłam mojego narzeczonego na zakup orbitreka bo jemu tez ostatnio przybyło jak misiowi na zime i mowi ze na własnym ślubie chciałby jakoś godnie wyglądać wiec sie ciesze bo choc wieczorami sie poruszam pozdrawiam wszystkie i ja bede jak zwykle zagladac tu albo poznm wieczorkiem lub w nocy wiec za pewne nie po udzielam sie w dyskusjach na bieżąco pozdrawiam dziewuszki i trzymajcie sie

aanulla ja to się obawiam, że mój misio jak tak dalej będzie podjadać nie zapnie się w żaden garniak :D Dobrze że chociaż my baby mamy poukładane w główkach ;)

Gość saska
aanullka gdzie kupilas orbitreka i co brałaś pod uwage przy kupowaniu? czekam na infoo............

ALEXI u mnie ciężko dietka idzie. Cały dzień się trzymałam, ale byłam ciągle głodna. W konsekwencji zjadłam ok 20:00 1 i 1/2 bułki z dżemem i jogurt naturalny mały. Teraz mam wyrzuty, ale w końcu nie jestem już głodna. Jutro obiecuję poprawę!!!

Gość aanulla
orbitreka na razie nie kupiłam ale ogladam i licytuje na allegro. A kryterium jakim sie kieruje to przede wszystkim cena, oczywiście waga maxymalna osoby ćwiczącej ( u mnie musi byc maxymalna czyli 120 kg) wiekszych nie widziałam i magnetyczny bo te drugie nie miętam jak sie nazywają to słyszałam że bardzo szybko wysiadaja zwłaszcza przy duzych obciążeniach zamierzam wydac od 300 do max 400 zł moze sie uda znajomej sie udało tak kupic całkiem w przystępnej cenie i nowke pozdrawiam

Gość aanulla
a dziewczyny jeśli chodzi o czucie głodu to jest jakas masaakra bo ja chyba wsysne w siebie wszystko dobrze ze na razie zdrowy rozsadek i woda mi wystarczy ale tak chetnie by coś skubneła wiec to nie jest problem pojedynczej dietowiczki tylko wszystkich nas nie wiem czy czasem nie pisze kali pić kali jeśc ( czyli haotycznie) ale juz tak mam wiec wybaczcie kolorowych snow

Witajcie! Tak jak obiecałam sobie i na forum dziś dietkuję, ba nawet na siłownię idę i będę ćwiczyć 1,5 godziny. Teraz siedzę przy kawce tak na dobry początek ;-))) Na śniadanie zjem 3 kromki chleba razowego z serkiem almette i pomidorkiem +czerwona herbata. W lodówce mam maślankę na wypadek wilczego apetytu, bo zapełnia mi żołądek na długo i bardzo ją lubię. Myślałam, żeby kupić wafle ryżowe na takie wieczory... Czy ktoś pił może herbatkę zwalczającą cellulitis? Widziałam taką w markecie i chcę spróbować.

Witam.... Jestem, ale internet mam tylko w pracy więc dopiero się odzywam... U mnie spokojnie...Najłatwiej z dietą jest rano, najgorzej z obiadem......Nic nie mogę zdrowego wymyśleć, żeby jeszcze i mężowi smakowało.... Staram się pić duzo herbaty, niestety nic nie ćwiczę...Nie mogę zacząć...... :-(

Miminka, a gdybyś kupiła pomysł na... winiary ten nowy z woreczkiem w środku? Włóż do środka udka dla męża, a sobie filet z kurczaka. Jest pyszne i mało kcal;-)))

witajcie dziewuszki to już 6 dzień jak fajnie:) a mi jest bardzo dobrze z tymże jestem na diecie wogule inaczej patrze na świat i chce mi się wszystko robić w przeciwieństwie do ubiegłego tygodnia:) a u mnie dietka jak naj bardziej idzie dobrze:) wieczorkiem się odezwe i napisze co zjadłam bo będe dopiero po 20 w domku a teraz spadam 3 majcie się BĄEDZIEMY PIĘKNE:)