Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewa 33

Partia Kobiet M. Gretkowskiej

Polecane posty

Ciekawa jestem, czy któraś z obecnych tu kobiet dziala w Partii Kobiet Manueli Gretkowskiej. Czytam właśnie jej \"Obywatelkę\" i 90% tekstu dotyczy zaczątków tej partii. Weszlam na ich stronę, ale jest dość nudna, nie widać, żeby partia działała prężnie. Wiecie coś na ten temat? Może któraś należy? A może w Lublinie?

ze strony netowej wiem, że PK ma swoje oddziały w kazdym większym mieście, w Lublinie też tak, jestem z Lublina ciekawi mnie, czy faktycznie, PK działa i co robi konkretnie

Myślałam, że może na stronie PK coś będzie o działalności w regionach, ale nic takiego nie znalazłam. Ni ewiem, czy nic sie nie dzieje, czy nikomu nie chce sie robić strony na bieżaco, czy może partia w ogóle już nie działa?

Gość to przykre
ale ta partia to tylko dla pustych bab co nie maja codziennych problemow,normalnych kobiet to nie zainteresuje bo nie maja programu

Gość aszeo m
może bym się zapisała, zawsze marzyłam o jednoczeniu się fajnych kobiet ale ten plakat gdzie pokazały się nago całkowicie to przekreślił :-( nie mam zamiaru pokazywać biustu lub innych części ciała żeby ktoś chciał ze mną rozmawiać

--> to przykre partia ma statut i program, vide - ich strona internetowa --> aszeo, ale nikt nie wymaga od członków partii pokazywania się nago, kto Ci to powiedział?