Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierek kopiko

__Czy któras z was brała castagnus?__

Polecane posty

Gość cukierek kopiko

zastanawiam się, czy nie kupić w aptece leku castagnus na nieregularne cykle. To lek ziołowy, bez recepty. Chciałabym zacząć brać, bo te nieregularne cykle wykańczają mnie psychicznie. A on podobno reguluje cykl miesięczny i powoduje, ze cykle nie są bezowulacyjne. Jak myślicie? A moze któraś z Was o brała?

Gość ruuudaa
ja bralam i troche wyregulowal tzn 2 cykle, a potem juz bylo gorzej. Poszlam do ginekologa i dostalam Duphason, ktory dziala jak narazie lepiej... Bralam tez Luteine, ktora rowniez b.dobrze dziala. Ale mysle, ze mozesz sprobowac od tego zaczac, bo jest to ziolowe, krzywdy nie zrobi i moze dobrze zadziala na Ciebie... Ja bylam troche ekstremalnym przypadkiem (np. cykle 3-5 miesieczne)

Gość cukierek kopiko
no to chyba kupię i zacznę brać, bo coś się dzieje ze mną. A jeszcze jedno pytnie- czy nazwę tego leku czyta się przez "c", czy przez "k" ?

Gość ruudaaa
:) tez nie wiedzialam, ale mowilam przez "k" i dodawalam, ze firmy Herbapol i zawsze mnie zrozumieli:)

Gość ja bralam castagnus jeden
cykl, bo dluzej nie zdazylam i zaszlam w pierwszym cyklu jego brania w ciaze :D:D (jestem teraz w 9 tygodniu). Castagnus bralam, poniewaz moje cykle wahaly sie miedzy 26-33 dni, jakies 4 dni przed okresem zawsze mialam plamienia i od 10 miesiacy nie moglam zajsc w ciaze. Zaczelam go brac na wlasna reke, bo wyczytalam, ze pomaga w zajsciu w ciaze wlasnie regulujac cykle, a gin nie chcial narazie nic badac zni sparwdzac, bo wedlug niego o problemach z pldonoscia mozna mowic po ponad roku starac. Takze u mnie zadzialalo :)

Gość cukierek kopiko
a czy ten castagnus coś mi pomoze, jak zaczne brać od 7 dnia cyklu? Bo właśnie 7 dnia ide na badanie prolaktyny i nie chciałabym do tej pory brac leków

Gość ja bralam castagnus jeden
Ja bralam od 1 dnia cyklu, ale na opakowaniu nie ma napisane od ktorego dnia powinno sie zaczac branie, wiec mysle, ze chyba od 7 mozesz.