Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzczyzna 25l

nie wierzę że ktoś mnie pokocha

Polecane posty

Gość męzczyzna 25l

po prostu nie wierzę skoro do wieku 25 lat nie miałem dziewczyny widocznie zasłużyłem na to.

Gość chlop jak dąb
widocznie jestes nikim.... prawiczku

Gość męzczyzna 25l
tak,jestem nikim i wiem że zasłużyłem tylko na jeden los ale jakoś odwagi mi brak W moim wieku wszyscy koledzy z pracy już kogoś mają niektórzy mają już żony a wszyscy stałe partnerki gdybym powiedział że nawet nigdy się nie całowałem to boje się że ludzie wyśmieliby mnie

Gość idz sie zaszczel

Gość kobieta20pareLat
a wiesz jaki jest powod tego ze nie miales jeszcze dziewczyny??

Gość chlop jak dąb
masz kompleksy i jestes nieatrakcyjny dla kobiet, boisz sie ich ? nie jestes facetem tylko cipa.... smutne ale prawdziwe...

Gość kobieta20pareLat
no to nie mow ze sie nie calowales a na pewno nikt nie zapyta;)

mnie na pewno nikt nie pokocha... w końcu jaka by chciała nudnego, beznadziejnego a do tego niskiego i brzydkiego... Co ja bym mógł jej dać? Ani ciekawej osobowości, ani ciekawie spędzonego czasu, ani atrakcyjnego ciała nawet kasy nie mam

Gość hane you ever see rainn
rok temu odezwałam sie na gg do chłopaka ktory miał 21 lat był prawiczkiem i mowił tak samo jak ty nikt mnien ie pokocha bo nie zasługuje na to. dzieki temu ze go wysłuchiwałam pdtrzymywałam na duchu teraz ma dziewczyne radzi sobie swietnie nie jest juz prawiczkiem:P i jest szczesliwy:) chociaz nigdy sie nie spotkaismy znamy sie doskonale;) moja rada.. znajdz kogos chocby przez net kto Cie wysłucha a poczujesz ze nnie jestes sam a zycie bedze łatwiejsze.

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica to pewnie gruba rura na ktora nie poleci zaden facet, masz okazje zlapac wybrakowany towar... przypasujecie do siebie

Gość nowinka1984
spokojnie. Mój męzczyzna poznał mnie jak miał 25 lat własnie. Jestem jego 1 dziewczyna. Z nikim wcześniej nawet sie nie całował. Jesteśmy razem prawie 1,5 roku - jest wspaniały. Przystojny, mądry, ciepły - i TYLKO MÓJ.

Gość kobieta20pareLat
no wlasnie bo to chyba chodzi o akceptacje, zeby zobaczyc ze mimo tego ludzie nie beda zle patrzec na czlowieka. roznie sie ludziom uklada i niektorzy pozniej znajduja sobie partnerw. ale cz onisa gorsi od pozostalych??

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica... 56 kilo przy 173 ???? i ty mowisz ze nie jestes gruba ???? boze, ale ty masz tupet... kijem bym cie nie dotknal ;/

Gość męzczyzna 25l
Dlaczego nie miałem? próbowałem zapraszac dziewczyny na kawę,kino tp ale one nie chciały,wydaje mi się że zawsze traktowały mnie jak kolegę,nie jako potencjalnego partnera.W opinni kobiet nie jestem przystojnym męzczyzną i pewnie tak jest bo skoro jestem dość kontaktowy i śmiały to gdybym był przystojny pewnie juz dawno znalazłbym dziewczynę.

Gość animinka.
chłop jak dąb - a Ty masz takiego małego ze konia musisz walić jednym palcem:P

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica ty gruba beko hahah wychodza na wierzch twoje kompleksy, mam dziewczyne, jest szczupla, wrazliwa, inteligentna... powalczylem o nia z dwoma samcami, zdobylem ja. Wybrala mnie bo jestem najlepszy.

Gość chlop jak dąb
animinka. Moja dziewczyna mierzyla mojego penisa i wyszlo ze mam 14,5 centymetra.

Gość animinka.
mężczyzno. najprostszym sposobem aby kobiete w sobie rozkochac to najpierw trzeba byc jej przyjacielem i udawać ze chce sie tylko przyjazni. a wmiare upływie przyjazni kobieta oszaleje.

Gość kobieta20pareLat
na prawdę myślisz że to chodzi o wygląd?? hm jak się czasem rozglądam na ulicy jak piękna dziewczyna ma niezbyt przystojnego chlopaka to sobie mysle ze wyglad to nie podstawa aby byc z kims szczesliwym. cos innego musi te dziewczyny cagnac do faceta. a moze żle podchodzisz do tych dziewczyn??

Gość animinka.
a w obwodzie tyle co gąsienica?:P a z reszta co ja bede sie z prostakiem kłocic. spier.. z tego forum. tu jest storna dla ciebie - żal.pl

Gość chlop jak dąb
zakochanazłośnica jestem szczuply i dobrze zbudowany, jak dab to nie. Mam normalnego penisa i nic nie przerosniete. A chciala mnie bo ja oczarowalem

Gość chlop jak dąb
animinka. chciala bys poczuc mojego fiuta w swojej cipeczce... oj chcialabys.....