doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 8, 2009 dzien dobry:) chanse czekoladowe? moze algi miałas fajna sprawa:) sama wizyta i te krotkie chwile gdy ktos zajmuje sie tylko Toba ja b.miłe. Ja juz dzisiaj wypiłam koktaj z chudego jogurtu,małego banana i płatkow owsianych az sie zdziwiłam ze taki dobry:) moze sie dzis zmobilizuje i cos pocwicze? wazyc mi sie narazie odechciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 8, 2009 a jestem ze Ślaska,okolice Katowic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 8, 2009 witam wszystkich,tak doktorowa to było jakies czekoladowe,mój mąż się śmiał,że chociaz coś słodkiego przez skórę ale muszę sobie zaaplikować. Ja dzisiaj jeszcze nic nie jadłam.Nie mam czasu ale zaraz wypije koktajl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 8, 2009 booooooooooooooo nikogo nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimna zima Napisano Styczeń 8, 2009 ja też chcę sschudnąć 10 kg... ale nie na samych dietach, bo nic mi to nie dawało. Chcę jakieś tabletki wspomagające odchudzanie. Znacie jakieś godne polecenia? Therma line? Formoline?? jakieś takie żebym nie musiała się głodzić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 8, 2009 ja jestem chanse:) nic sie nie martw na tym topiku jest moze \"spokojniej \" niz na innych,ale jak sie poddamy to moze inni dołacza:) zima- wiesz ja probowałam juz chyba wszystkich tabletek,choc wstyd przyznac:( zeliksa,meridia i inne cuda,działaja chwilowo,badz wcale,a kasa wydana jest spora,jesli juz to pare lat temu łykałam \"otrebuski\" po nich czułam sie syta i tanie i nie takie szkdliwe,tylko ja co do tabletek to nie mam cierpliwosci,teraz chce zdrowo schudnac,2 dzien jestem na strukturalnej i swietnie sie czuje:) dieta jest \"syta\" ,zdrowa i nie taka droga jak by sie zdawało,a powiedz nam cos wiecej o sobie,jaki wzrost i czego juz probowałas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 8, 2009 jak my sie nie poddamy:) mialo byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 8, 2009 trochę dzisiaj sobie pofolgowałam, zjadłam ryż smażony od chińczyka:( no ale nic trudno to potraktuje jako obiad a teraz wypiję koktail. najbardziej mnie wkurza ,że u mnie nie widać efektów jeszcze.Ja nie mam do tego cierpiliwości:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maksiu.89 Napisano Styczeń 8, 2009 No i to jest podstawowy błąd... niestety trzeba mieć duuużo cierpliwości, ale uwierz mi to się opłaca :) Trochę się pomęczysz ale latem wskoczysz w śliczne bikini i już nic więcej nie będzie Cie obchodzić :) A co do tabletek... nie polecam! czy na prawdę wierzysz, że zwiążą tłuszcz w Twoim organizmie? Dziewczyno obudź się i śmigaj na siłownie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karciara 0 Napisano Styczeń 8, 2009 cześć wszystkim :) jutro mój wielki dzień - idę po raz pierwszy na aqua aerobik - ciekawe czy to fajne:) z siłownią radzę uważać - chodziłam dość intensywnie przez pół roku (3xtydzień) i sobie wyrobiłam WIELGACHNE mięśnie łydek - już lepszy basne bo wysmukla i daje nie kuliste (jak siłownia) tylko wrzecionowate mięsnie. jakoś mi się chyba żołądek skurczył bo nawet nie mam ochoty na jedzenie. Pogryzma tylko mandarynki od czasu do czasu no i stałe posiłki - dziś zamierzam kupić skladniki na jakiś koktajl - zobaczymy czy to takie pyszne jak mowicie :) który polecacie najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karciara 0 Napisano Styczeń 8, 2009 CHNCE! nie daj się niecierpliwości! Na początku waga nie spada, ale potem jak poleci to będzie pięknie!! Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 8, 2009 Chance - zycze Ci powodzenia Mnie co prawda herbalife nie pomogło (stosowałam 3 lata temu) - byłam cały czas piekielnie głodna - ale może Ty znajdziesz sposób w tej metodzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 8, 2009 karciara czy Ty pytasz o koktajle ktore ja pije?:) jesli tak to wisniowy:) dobry i na smak i na zmarszczki (podobno) bananowy (syty,moj ulubiony) no i oczyszczajacy z pomarancza.Ja własnie wrocilam ze sklepu ze zdrowa zywnoscia i juz mam wszystko co mi potrzebne do strukturalnej,wydałam 40zl a dodaje sie takie ilosci do koktajli ze na conajmniej 2mce mi starczy:) wydawalam juz setki na cambridge,wiec to dla mnie fajna sprawa i jaka zdrowa! i juz 7 dzien bez slodyczy i mnie nie ciagnie chanse,daj sobie troszke czasu,nasze kilogramy tez zbierałysmy przez spory okres czasu,bedzie dobrze,masz Nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 9, 2009 dzieki doktorowa, cieszę się ze nie jestem sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 9, 2009 wczoraj wieczorem weszłam na wagę i ważę 74, 5.Cieszy mnie to bardzo, chociaż to wszystko kropla w morzu, ale nie poddam się. Dzisiaj zjadłam dosłownie łyżkę ryżu z warzywami i narazie jestem pełna.Cieszę się ,że coś w koncu drgnęło.A co u was dziewczynki, jak wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gorąca czekolada83 Napisano Styczeń 9, 2009 ja się nie zgodzę z tym, że wszytskie tabletki są \"be\". Trzeba umieć się z nimi odchudzać i jak już się je odstawi to nie wracać do starych nawyków żywieniowych. Ja sama brałam formoline przez 4 miesiące. Nic mi nie zaszkodziło. Miesiąc temu odstwiłam i nic nie przytyłam. I najważniejsze, te tabletki nie schudły za mnie tylko mi pomogły. Sama ciężko pracowałam na swój sukces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 9, 2009 mnie sie zdaje ze jak ktos \"ciezko pracuje na swoj sukces\" to nie potrzebuje tabletek,ale kazdy ma swoje zdanie ja nie bede hipokrytka,tez brałam ale mnie to nie pomogło i teraz chce sprobowac zdrowo o własnych silach,niech kazdy robi co uwaza za stosowne:) ja dzisiaj po koktajlu i po sałatce ze pomidorkiem i serem feta,uwielbiam:) chanse,gratuluje pierwszy kilogram! po tygodniu:) oby tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gooosiiiek Napisano Styczeń 9, 2009 Witajcie kobietki:) widze nieźle się trzymacie w swoich postanowieniach:) u mnie troche gorzej ale sie nie załamuje:) co prawda nie mogłam sie powstrzymac i jak wróciłam do domu dzisiaj to wpieprzyłam trochę czekolady białej. :( co ja poradze, że dom mi się tak kojarzy, jak w domu to mam ochote zjeść. Ogólnie jadłam mniej:) też toche poćwiczyłam w tym tygodniu, choć niecodziennie. Ja postanowiłam pić kubusie:) są zdrowe i mają dużo beta karotenu:) zazwyczaj wypijałam sobie je na śniadanie bo zawsze staje pół godziny przed zajęciami i nie mam czasu na śniadanie:) później obiadek, no i jeśli wiedziałam, że będę dłużej siedzieć i sie uczyć ( czyli do 5 rano i do 3;/) to na wieczór zjadałam dwie garści płatków kukurydzianych z mlekiem. i mój efekt 53,3 kg... czyli około kg udało mi zrzucić... musze naprawde wziąć sie mocniej za siebie:) gratuluje Wam kobietki wytrwałości! buziaczkiii;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 9, 2009 witam wszystkich, właśnie wróciłam ze szkoły.Jestem zrypana, cały dzień poza domem.Trochę mnie dzisiaj poniosło bo zjadłam spory kawałek czekolady, ale od jutra znowu nie jem nic kalorycznego.Dziewczynki odezwę się jutro, bo mam jeszcze trochę domowych zajęć a chcę się wcześniej położyć , bo jutro znowu do szkoły:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 9, 2009 do jutra dziewczynki, trzymajcie się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 10, 2009 ocho widzę ,że topik padł.No nic zostałam sama:( U mnie dzisiaj lekkie święto, byłam w szkole , zjadłam kanapkę grilowaną, potem w domu obiadek i jeszcze kawałek czekolady.Ale miałam dzisiaj kilka zaliczeń i to moja nagroda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 10, 2009 może ktoś się jednak dołączy co?!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MOCNA Napisano Styczeń 10, 2009 POMOCY ZNACIE JAKIES DIETY? JAKIES SRODKI CHEMICZNE WSPOMAGAJACE ODCHUDZANIE? PISZCIE PROSZE CHCE POZBYC SIE 30 KILO I WLASNIE SOBIE MYSLE JAK TO NAJLEPIEJ ZROBIC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 11, 2009 witam:) jak Wam idzie? ja od 10 dni jestem na detoksie kawowym, moj organizm nagle przestał ja lubic,moze to i lepiej,zdrowiej ale trudno tak porzucic długoletnie zwyczaje.Z dieta coz,nie jem słodyczy,ani chleba ale nie widze zeby waga spadła:( mam nadzieje ze to chwilowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Styczeń 12, 2009 DZIEWCZYNY NAPRAWDĘ UWAGA NA TAKIE PRODUKTY SAMA OSOBIŚCIE ZNAM OSOBY KTÓRE JE BRAŁY TZN NIE TEN ALE PODOBNE I JEDNA PRZYTYŁA JESZCZE WIĘCEJ NIŻ CHCIAŁA ZGUBIĆ A 2 JESZCZE GORZEJ WSZYSTKIM ROZPOWIEDZIAŁA ZE SCHUDŁA 6 KILO{CO JEST NIE MOŻLIWE BO MUSIAŁABY CALA SZAFĘ WYMIENIĆ} ALE OK. NA NASTĘPNY DZIEŃ DZIEWCZYNIE PĘKŁ ZAMEK W SPODNICH TAK PRZYTYŁA.... SAMA WIDZIAŁAM JAK MIAŁA MNIEJ OCHOTY NA JEDZENIE {ROBIŁAM ZAKUPY A ONA SPRZEDAWAŁA ZŁAPAŁA BABECZKĘ I POCHŁONĘŁA JA.....} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lildzia24 Napisano Styczeń 12, 2009 a co sądzicie o formoline? Bo zastanawiam się nad nim, słyszałam, że jest skuteczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNA 0 Napisano Styczeń 12, 2009 http://www.drugstore.com.pl/p,pl,18,bioslank.html?gclid=CKKVpvGFhZgCFQocQgody2jiDA SPR TEGO ROZMAWIAŁAM NA JEGO TEMAT Z FARMACEUTA I JEST BEZPIECZNY TYLKO POTRZEBNE SA DO NIEGO WITAMINY...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doktorowa *House* 0 Napisano Styczeń 12, 2009 ja dziekuje,juz nie chce wiecej tabletek albo schudne powoli i zdrowo albo musze byc gruba,dosc juz katowalam swoj organizm roznymi \"cudami\" farmakologi i DZIEKUJE. i chyba zmienie topik bo ten wszyscy opuscili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chance 0 Napisano Styczeń 12, 2009 doktorowa ja jeszcze jestem, u mnie marnie idzie odchudzanie, mimo że prawie nic nie jem to nie chudnę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biały maczek Napisano Styczeń 12, 2009 Witajcie :) Wstałam dzisiaj rano, i tak sobie uświadomiłam że początek nowego tygodnia: NO TO DIETA:P Moja waga to około 70 kg... Dużo, dużo za dużo bo jestem drobno koścista co oznacza ze wyglądam nie zbyt... apetycznie:) Jeszcze studiuje, więc nie mogę ściśle trzymać się diet gotowanych... np dzisiaj: Śniadanie: trzy kromki pieczywa chrupkiego z domowym dżemem jagodowym (od mamusi:P) i slim figura... przed i po wypiłam dużo wody, żeby nie czuć głodu. II Śniadanie: jogurt pitny duży... ale upijał mój narzeczony więc nie cały :) Obiad: Zupa w małej miseczce: żurek z jajkiem, i talerzyk surówki, woda mineralna Kolacja: jogurt z musli i slim figura... Mam plan nie jeść słodyczy , ziemniaków i chleba, po 19 już nie jeść, z racji tego że dosć późno wracam do domu... I to chyba tyle... Jeśli moge to dołączam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach