Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredziolku...

Miłość to naiwność, zawierzenie, oddanie...powiesz mi te dwa słowa???

Polecane posty

Gość Wredziolku...
ubieglas mnie z groovy..:) phil ma super kawalki, ponadczasowe

Gość Wredziolku...
naprawdę....dzieki :) milych snow i mam nadzieje, ze do jutra :)

Gość Wredziolku...
http://pl.youtube.com/watch?v=0972G4t0cEA zwariuje Kochanie w koncu...a moze juz to nastapilo...wiesz jak boli, gdy jestes kazdej nocy przy mnie jak zamykam oczy ,a gdy je otwieram to Cie nie ma??????????????????????? :(

Gość kochana od wredziolka
widze, ze tez masz hustawke nastojow:( to sie smiejesz, to rozpamietujesz i...wciaz tesknisz. zwariuje Kochanie w koncu...a moze juz to nastapilo...wiesz jak boli, gdy jestes kazdej nocy przy mnie jak zamykam oczy ,a gdy je otwieram to Cie nie ma??????????????????????? nie boj sie, jeszcze nie zwariowalas, to normalna reakcja, oczyszczanie,trzymaj sie kochana, buzka

Mam tylko jedno skrzydło To prawie tak jak anioł A Ty masz skrzydło drugie Rośnie u Twoich ramion Gdy staniesz przy mnie blisko I mocno mnie przytulisz Bez trudu popłyniemy Prosto w wysokie chmury Szczęśliwe chwile to motyle Miłość wieczna tęsknota Zatrzymamy się w locie Nad szczytem i urwiskiem I będziemy nad Ziemią Nieziemskim zjawiskiem To będzie nasza pierwsza Komunia bez końca Przytul mnie tylko mocno Lecimy do słońca Szczęśliwe chwile to motyle Miłość wieczna tęsknota http://zabek72.wrzuta.pl/audio/8aCq8EHk2S/maanam_-_aniol_milosc_to_wieczna_tesknota

Gość Wredziolku...
przerwij ta cisze....obudz sie Kochany :(

Gość Wredziolku...
http://pl.youtube.com/watch?v=ewbK7tOE5fQ&feature=related Dawnych mistyków ludzkiej duszy pieśń Księżyca ciemna strona Słońce zabija na raty nas w nadfiolecie. Schodami do nieba zacząłem się piąć Tam nie ma autostrady Myślę o tobie, a ptakiem jest myśl zbytek słów. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból. Kochaniem, samotność można wypić do dna choć to trudne. Miłość prawdziwą daje tylko Bóg i zrozumienie. Wszędzie Go szukam, dla Niego chcę żyć wbrew potępieniom. Tęsknię za ciszą bezludnych wysp dzikich plaż. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból. Wiem, że chcesz wspólnych snów dam Ci je. Nie bój się, nie bój się. Dziwne jest piękne wciąż twierdzę tak gorsząc dewotów. Na urodziny sam sobie dziś dam znak pokoju. Kochaniem, samotność można wypić do dna choć to trudne. Więcej nic nie mów, tylko przytul się dotykaj mnie. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból. Więcej nic nie mów tylko kochaj mnie. Jestem Twoja....................... ❤️