Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wredziolku...

Miłość to naiwność, zawierzenie, oddanie...powiesz mi te dwa słowa???

Polecane posty

Gość jeszcze troche cierpliwosci
i cos sie wymysli... bo mnie tu juz z tego wszystkiego ..... (&*??@#$///''!!!!!!!!!!!!!)

Łołoło...!!! Ale zdążyliście sporo napisac ;)) Biorę się do przeglądania tego, co mi ostatnio umknęło ;))

Kicia..D 🌻 za Eleni :)) Powiesz mi.... \"Nagroda za odwagę\" Hmm...To chyba powinnam zadedykowac swojemu Przystojniakowi . Może piosenka skłniłaby Go do wykonania konkretnego gestu w moją stronę ;)) Dla Ciebie A.... Intrygujący nick... Ale ok. Już więcej nic nie powiem na ten temat. "All I Ask Of You" -super. :))

Gość Wredziolku...
naprawdę ... witaj milo :)

Wredziolku:))🌻 Widzę, że u CIebie na zmianę góry i doliny.... MAm nadzieję, że dzisiejszy dzień jest dla ciebie lepszy, spokojniejszy... :)) 👄

Gość Wredziolku...
Probuje swoich sile w zapominaniu i gdy jestem na gorze, to znow na dol spadam :( Albo nowi goscie albo starzy w przebraniu ;)

Gość Wredziolku...
Jeden nick tez mnie zaintrygowal ale juz sie nie wkrecam jak na tamtym topiku, bo to raczej nie M. ;)

Kochana, ale tych dołów, z upływem czasu powinno byc coraz mniej ;)) A co do gości - masz rację.Mogą to byc starzy goście w przebraniu, wszak karnawał mamy, więc przebieranki mile widziane ;)):D:D:D

Gość Wredziolku...
Ten sam, ktory i Ciebie ;)

Gość Wredziolku...
Ty tez A. ? :D Cos duzo podobienstw , jak tak jest :D

:D:D:D:D Mało się nie posmarkałam ze śmiechu :D Już dawno doszłam do tego, że za dużo wspólnego mianownika w tym wszystkim :D:D:D:D:D:D

Gość Wredziolku...
Mam zdjecie jako tapete na pulpicie i czesto ogladam inne zdjecia, ktore Mu robilam. Ogladam filmik , ktory zrobilam jak spal. Slodko chrapal :) :D Lepiej byloby nie ogladac tych wspomnien , ale.....no wlasnie, ale... :(

Gość Wredziolku...
Niech sie jeszcze okaze, ze jestesmy podobne wizualnie do siebie,to bede calkiem w szoku. :D Oni z tego co pamietam z Twojego topiku , to sa podobni.

E, kochana.Mi tam już nic nie jest w stanie zaszkodzic :D:D A jak widzę Jego twarzyczkę, to niemalże ekstazę przeżywam :D:D:D:D:D

No, są podobni :D Tyle, że mój bardziej wiekowy :D:D:D:D:D A my? Na siłę też możnaby było znaleźc jakieś cecghy wspólne :D

Gość Wredziolku...
Cos by sie znalazlo wspolnego, tylko mogloby byc w innym rozmiarze lub fasonie, ewentualnie kolorze :D