Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WTF

Jak przytyć? KONTYNUACJA

Polecane posty

z ta maryska to racja zapalnie sobie na wieczor... zjecie wsztstko co wam pod reke wpadnie...efekt murowany :)oczywiscie nikogo nie namawiam, pisze tylko co wiem.

Gość ewelinkaaaaaaaaaaa
2kg w 10 dni? to sporo:) od jutra zaczyanm robic te koktajle bede je pic miedzy posilkami hihih a ja juz tydzien jak odstawilam peritol i kreon apetyt nadal mam wiec jest ok poki co:)

Gość *** MA ***
Czesc Dziewuszki ;) CHCIALAM SIE DOPISAC DO Waszego klubu chudzielcow! Mam 24lata, 166cm i waze 40.6kg :(((( Po przeczytaniu calego forum....uffff :)))) kupilam Kreon i po 3dniach jego brania przytylam 1,1kg!!!! Teraz bede probowac takze koktajl z siemia lnianego!! >>>a tak poza tym to nie powinnyscie sie przejmowac tym co mowia o Was inni!!! Ja mam wspanialego meza, ktory zaakceptowal mnie po mimo moich wystajacych kosci!!!! :) Pozdrawiam wszystkie sexy chude kobietki :)))))

Gość ewelina chuda
Tu musisz mieć super męża. Bo mało który facet leci na wystające kości...:/

Gość chuda magda
jestem już po śniadaniu zjadłam 3 naleśniki.

moj chłopak pijac koktajle i suplementy herbalife przytył w 3 miesiace okolo 7,8 kg miał dużą niedowage ale to juz przeszłosc teraz czuje sie lepiej spi lepiej no i wyglada nie ma wystajacych kosci policzkowych itd mail do Piotra ktoremu udało sie przytyc :stelmek@o2.pl

Gość Margarynka20
ewelina chuda Jatez jestem chuda i gdzie niegdzie mi te kosci odstaja, mam chlopaka ktory mnie akceptuje taka jaka jestem ale nie powiem ze ciagle mi mowie ze pare kilo mi nie zaszkodzi:D Przytyjecie dzieczyny zobaczycie, ja jak narazie nic nie przytylam ale nabralam wiekszego apetytu...:P robie te smieszne przysiady by miec ,,wieksze,, lydki;P Buziaki ide na obiadek;**

Gość suziQ
Do *** MA ***, naprawdę tak szybko przytyłaś po kreonie??? Aż nie mogę uwierzyc. A on jest na receptę? Jaka cena? I jak go bierzesz?

Gość wazka17
jak tam chudzinki moje kochane ;) hehe widze że wzbudziłam ogólny podziw...... ale wiecie co z czasem tak jest że sie żołądek rozpycha i można wiecej 2 lata temu w życiu bym nie uwierzyła że tyle zjem za jeden dzień a teraz.... tylko co z tego jak to wszystko tak powoli idzie. a najbardziej mnie wkurza ze co uda mi sie przytyć to zachoruje na coś angine albo grype i wtedy od razu waga w dół a wiecie jaki tekst dzisiaj miałam??? nauczycielka nie oddała mi spr i jak sie upomniałam to ona a bo to dlatego że taka chudziutka jesteś i nawet cie nie widać..... masakra :(( a słuchajcie czy te przysiady na prawde pomagają bo ja jakoś zawsze bałam sie robić ćwiczenia że spale ten tłuszczyk co mam i jeszcze bardziej schudne????

Gość Ka___Ty
Ja robie przysiady i jak dla mnie to nie zaszkodziły, bo przytyłam 2 kg

Gość wazka17
Ka____TY a pomogły??? a od kiedy robisz i po ile? bo ja bym chciała żeby mi uda troszke przytyły własnie. ale mam jakaś głupią obawe że schudne

Gość suziQ
Dziewczyny a ile macie w udzie i łydce? Ja mam 45 w udzie a w łydce 30, mało chyba co? Ciekawe czy po tych przysiadach by mi cos tam przybyło...

Gość Ka___Ty
robie jakieś 1,5 tyg, ale nie wiem czy to od nich przytyłam, czy od czegoś innego, w każdym razie mi nie zaszkodziły. Nie powinnaś od nich schudnąć tylko przeciwnie nabrać mięśni i spalić tłuszcz a mięsnie ważą więcej niż tłuszcz. Gdzieś tak czytałam. a robie ich po 100 dziennie

Gość Margarynka20
Ja robie te przysiady i powiem szczerze ze mam zakwasy po nich;) ale 50rano i 50 wieczorem codziennie;) moze jakis miesien mi sie utworzy do wakacji hehe;) a ja mam w lydce 26;((( i to mnie przeraza a w udzie 48 buu tez malo...

Gość Margarynka20
ojojoj co do lydki 28 cm... poprawka

Gość suziQ
Margarynka no to w udzie masz lepiej bo o 3 cm więcej. Ja bym tak chciała 48-50 właśnie miec.

Gość Margarynka20
suziQ no moze mam wiecej o 3cm ale Ty zapewne jestes nizsza ode mnie:D ja jest bardzo wysoka i marze o np 60cm heh, ale wiem ze to niemozliwe, moze tak centymetr po centymetrze i uda mi sie o te pare wiecej miec... Narazie cwicze zobaczymy pozniej na efekty... a ile masz w talii? bo ja jakies 67cm:/

Gość suziQ
Margarynka w talii mam 63 cm ale za to biodra mam 82...

Gość ajc
o jeju jakie to trudne dla was ;d 3 dni jedzenia non stop w mc'donaldzie i macie co chcieliscie ^^

Gość Margarynka20
ajc Ty myslisz ze to takie latwe? pozatym ciagle jedzenie w mc donaldzie prowadzi do wysokiego cholesterolu, a to tez nie jest zbyt dobrze... :P a w biodrach mam 87 ;/

Gość *** MA ***
Do suziQ !!!! kreon jest bez recepty. 20tabl ok 18zl, ale polecam 5otabl za ok.35zl. Ja biore ok 5tabsow dziennie. Ale na razie waga mi stanela :(

Gość *** MA ***
suziQ i Margarynka20 To Wy dziewczynki jestescie troszke grubsze ode mnie bo ja mam 42udo. 28lydka. 66talia i 75biodra :( Od jutra tez bede robic przysiady to dam znac co i jak !! Co do fast foodow to mi nic nie pomoglo. :(

Gość Margarynka20
*** MA *** Czy ja wiem:/ ja mam 177 wzrostu wiec moze to ,,grubiej,, wyglada przy nizszej dziewczynie... slyszalam ze nialko z jajka cos pomaga, ale nie wiem czy to prawda...

Gość *** MA ***
Margarynka20 To co sie z tym bialkiem robi?

Gość lenka24
Witam dziewczynki tak sobie czytam nadrabiam tzn bo jestem chora caly tydzien mialam temperaturke prawie 39.8 takze nienadawalam sie do zycia wcale a ja mam w udzie 52 a lydka 34 srednio mi sie to podoba ale caly czas sie staram jutro moze napisze wiecej bo dzisiaj to wracam do lozka buziaki dla was

Gość suziQ
lenka24 to Ty przecierz masz fajne wymiary. No nie wiem jak z resztą ale nogi to chyba w sam raz...

Gość suziQ
*** MA *** a aż 5 tabletek dziennie to nie za dużo? Napewno tak można???

Gość Margarynka20
*** MA *** co do bialka, to znajomy mi powiedzial ze sie pije...;/ tylko samo bialko kurze bez zoltka, ale to samo nie wystarcza bo brak wtedy weglowodorow w organizmie... Robiac te przysiady mam wrazenie ze miesnie mi sie zrobia nad kolanem i udami a nie na lydkach heh...

Gość Margarynka20
a ten kreon jest wskazany w leczeniu zewnątrzwydzielniczej niewydolności trzustki;/ i myslicie ze pomoze na przytycie???

kreon bierze sie raz dziennie pod koniec obiadu ...jesli chcecie przytyc,...wiecej sie nie bierze skoro nie macie problemow z trzustka...