berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no co ty szasz.. ha z ta sukienka t zdecydowanie przebilas moje buty:D. no jaja a ty wiesz drogi sklep, tak butki kozatki na szpic ( ja tylko w takich chodze) niski obcas no idealne cholera jasna:/ jak do mnie dzisiaj nie zadzwonia to tam jutro pojde i sie spytam czemu pani do mnie laskawie nie zadzwonila co i jak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 20, 2009 No to napisz jutro koniecznie co i jak z butami. W ogóle nie chudnę.....;/ a jem prawie nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 a ja sie czuje strasznie ciezka.. w sumie za tydzien okres, nie wiem czy sie wazyc no ale trudno trzeba stawic twarz prawdzie.. codziennie cwicze 30 min minimum na orbitreku i jem do max 1300 kcal, mam nadzieje ze to wystarczy.. najpozniej do czerwca chcialabym mieć 6 z przodu..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 20, 2009 A ja marzę o 56kg...kiedy to nadejdzie....pewnie za jakieś 2 tygodnie...moje drogi...sądzicie,że ja do 15lutego przy takiej diecie zjadę do 55maksymalnie?Mam teraz jakieś 58kg ale marz mi się 53...no ale cudów nie ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 mysle ze powinnas dac rade:) ja marze do 15 luego miec 74..:) wiec z 2,5kg:) zobaczymy.. moze sie uda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarownica_agata 0 Napisano Styczeń 21, 2009 czesc kochane, ja sie czuje jak jakis balon:/ dostalam dzis okres i zjadła bym konia z kopytami :/ chyba dam sobie dzis troche luzu... waga stoi :/ ale mam nadziej ze to przez ten okres :/ dzis zjadlam: ś: 3 wasy z serkiem almette i camembert, 1/4 papryki surowej 2ś: miseczka ciniminis z mlekiem (znalazłam resztke płatków w szafce :P ) mysle nad obiadem... mam straszna ochote na slodycze :/ ide sie uczyc :/ aha, a co do butów to mnie ostatnio tez malo szl#^ nie trafił... znalazlam sliczne kozaki przecenione z 500zł o 50%... sliczne, idealne, takie jakie szukałam, dobrze wyprofilowane... wygodne... i co z tego jak sie w łydce nie dopiełam?? rozpacz czarna mnie ogarnela :/ dobra, koniec marudzenia, ide :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 21, 2009 Ja dzisiaj kawa i kisiel wiśniowy,,,juz się przyzwyczaiłam do takiej diety....nie jest tak źle...A jak tam u was?Zjadłyście coś jeszcze???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 21, 2009 ja to dzisiaj mam dzien typowo jogurtowy, ciagle jogurt za jogurtem i nauka..:P o 20 orbitrek, narazie odpuszczam sobie absy itd, skupiam sie nad aerobami!:) po sesji wezme sie kompleksowo za wszystko:) narazie aeroby zeby spalic tluszcz!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaCzarna86 0 Napisano Styczeń 21, 2009 tesknilyscie???? :D zycze wam wszystkim silnej woli. ja na wadze 2 kg mniej :D warszawa mi sluzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 21, 2009 hej malaczarna:) gratuluje ja dzisiaj nie cwicze, nauka nauka, nauka..:( jutro moge cwiczyc bo nie mam nauki, teraz sesja to musze sie skupic, ale po sesji bede mec karnet na silownie i basen to pelna para z kopyta!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 21, 2009 Mmmm zazdroszczę tych 2kg mniej. Aeroby -to co konkretnie robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 21, 2009 szasz- moj facet powiedzial, ze jego trener na silowni powiedzial ze najlepszy jest orbitrek na spalenie tkanki tluszczowej:) a ja mam go w domu:D codziennie bylo 30 minut, a dzisiaj nie dosc ze sie zmusilam to zaliczylam jeszcze 40 minut:D satysfakcja:) za 3 tyg juz bede hasac godzine:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 22, 2009 wlasnie wrocilam z uczelni i dopiero teraz cos zjem od jogurtu o 8:/ no ale nic nie mialam do tego glowy:P na obiad 200g łazanek- pyszne! i kanapka ciemnego pieczywa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 22, 2009 ja juz dzisiaj skonczylam jadlospis:D sn: jogurt obiad: 200g lazanek i kanapka czarnego chleba jablko, surowka z kiszonej kapusty z kanapka czarnego chleba i na kolacje zjadlam jogurcik morelowy:) dzisiaj 17 dzień diety hehe:) mysle do 1300 sie zmiescilam a dzisiaj tyle straesu przezylm, ze kalorii polecialo hoho a jeszcze cwiczyc bede:) czy ktos tu w ogole zaglada jeszcze??:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 22, 2009 Jasne,ja zaglądam....,ja dzisiaj tradcjnie kawa i kisiel.Żurawinowy,musze przyznać,że bardzo dobry:). Jak tam dziewczyny?? A orbitek to jak to wygląda???Co tam się robi?Męczące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 22, 2009 no dosc meczace:) orbitrek wyglada tak: http://tiny.pl/vwnc dobra ja spadam cwiczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 22, 2009 A to już wiem o co chodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klepersona Napisano Styczeń 22, 2009 HEj chciaałabym się przylaczyc :D nie stosuje jakiejs konkretnej diety ale nie jem slodyczy, makaronu, ziemniakow, produktow macznych ogolem m. in. bialy chleb, smazonych itd. obecnie waze 69 kg przy wzroscie 157 cm ;/;/;/ chcialabym wazyc 54 kg do 1 lipca :) mam nadzieje ze mi sie uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 22, 2009 klepersona witam:) dasz rade szybciej moze nawet do czerwca:) podobny mamy sposob odchudzania:) zaczernij sie i wpadaj systematycznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 23, 2009 Ja dzisiaj standardowo czyli kisiel i kawa. Rany,mam zamiar jeszcze tak tydzień.Potem tydzień przerwy i wtedy będę na innej diecie i później znowu tydzień kisiel.Schudnę!Schudnę!Schudnę!!! A jak wy skarby moje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aja33 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Hejka:) Nie mam czasu - jak zwykle:(, ale dobre wiesci:D Przez ten tydzień diety MŻ schudłam prawie dwa kg:D Jak ja sie cieszę. Tyle, ze mam okropna ochotę na słodycze:( Dam radę, bo bardzo chcę. Jeszcze pięc kg i bedę taka jak zawsze i jak świetnie sie czuje. Pozdrawiam ciepło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 23, 2009 ja dzisiaj duzo zjadlam- za kilka dni @, do tego egzaminy przychodza.. ech masakra.. po sesji wroce do mneijszej ilosci jedzenia ale eraz nie ma opcji, na szczescie nie mam ochoty na slodycze itd:P tylko, ze za duzo jem, no nic trzymam sie z dala od slodkiego, od jedzenia po 19, bialego pieczywa i cwicze, powinno to wystarczyc, trudno, zwaze sie 6.02 mam nadzieje ze bedzie 75 a nie wiecej niz ostatnio jak sie wazylam:P hehe:) szasz- ale ty jesz strasznie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 23, 2009 ale tak postanowilam ze nie ma co musi byc 75 6.02 wiec wracam do 1100kcal od jutra opierajac to glownie na jogurtach i owocach a takze utrzymuje plan cwiczeniowy:) buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 23, 2009 Bardzo dobre postanowienie!:) Wiem,że jem niezdrowo....ale muszę....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klepersona 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Witam po raz kolejny :) postaram się wpadać regularnie :) największą motywacją dla mnie jest mój wyjazd do Włoch przez wakacje ;p po za tym dla mojego meeena ;) zawsze powtarza, że jestem dla niego najpiękniejsza ale chce być jeszcze lepsza ;D on przy mnie to młody bóg.. ech :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 23, 2009 to tak jak mnie motywują ferie zimowe z moim chłopakiem.....i muszę na plażę wyjść w kostiumie....;/ dlatego mam taką dietę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasz Napisano Styczeń 23, 2009 to tak jak mnie motywują ferie zimowe z moim chłopakiem.....i muszę na plażę wyjść w kostiumie....;/ dlatego mam taką dietę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aszkakaszka 0 Napisano Styczeń 23, 2009 ja też zbieram swoją grupę wsparcia! heh gdyby nie konkurs \"postanawiam w nowym roku\" na schudnijmy.pl obawiam się że w życiu bym się za siebie nie wzięła :( mam nadzieję że tutaj też znajdę wsparcie :0 moim celem jest rzucenie palenia i nie przytycie ehhh jak na razie jet do przodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mari123 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Witajcie! Od jutra przechodze na dietę 1000kcal. Waże 73kg przy wzroście 173cm. Kiedyś jeszcze przed ciążą ważyłam 65. I to jest mój cel, no chyba że uda mi sie zrzucić troszkę więcej :) No, ale to już sie okaże. Na te chwilę ma wolę walki z kilogramami i nie mam zamiaru się poddać! Będę tu wpadać! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach