Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce..........

czy kazdy facet wczesniej czy pozniej zdradzi dziewczyne?

Polecane posty

Gość slonce..........

mimo iz ja kocha?

Gość
musztarda =>bo prędzej czy później 99% kobiet przestaje przypominać urocze stworzenia, z którymi ci zdradzacze się wiązali :P

Gość Polisz Bojfrend
Nie wszyscy, tylko chuje zdradzają.

musztarda =>bo prędzej czy później 99% kobiet przestaje przypominać urocze stworzenia, z którymi ci zdradzacze się wiązali A tam. Czasem właśnie dlatego się zdradza, bo to urocze stworzenie jest cały czas takie urocze. Takie samo. I to samo. :) To działa w dwie strony.

Gość
musztarda => Jako facet i wielokrotny zdradzacz wiem lepiej :P

kot Behemot musztarda => Jako facet i wielokrotny zdradzacz wiem lepiej Myślę, że i Ty masz rogi jak pierwsza liga. :) Takie życie.

Gość facet który nie zdradza
ma albo słabe libido, albo nie potrafi sobie znaleźć kochanki.

Gość
musztarda => ... bo skoro TOBIE doprawiono rogi, nieprawdaż...? :P

Gość no tak ale
facet który nie zdradza ma albo słabe libido, albo nie potrafi sobie znaleźć kochanki. albo jest uczciwy

Gość no tak ale
sa tylko niestety jest ich baaaaaaardzo malo:(

to wszystko jest przerazajace :-0 :-0 Zburzyliscie mi poczucie bezpieczenstwa :classic_cool: 🖐️

kot Behemot musztarda => ... bo skoro TOBIE doprawiono rogi, nieprawdaż...? A po co to dorabiać ideologię do faktów? Jest jak jest. :) Większość ma jakoś dziwnie pofalowane czoło.

Gość dsad
facet ktory nie zdradza to jakas ciota musi byc

a może tak na prawde wina leży po obu stronach? Małżeństwo przeradza się w rutyne i monotonnośc ,brak zrozumienia ,bardziej przezwyczajenie niż \"kiedyśna \" wielka miłosc?

Facet zdradza bo ma taką naturę :P Tyko jedni robią to wcześnie a inni później :D ale to nie zmienia faktu że, każdy prędzej czy później zdradzi :)

Gość no tak ale
Facet zdradza bo ma taką naturę Tyko jedni robią to wcześnie a inni później ale to nie zmienia faktu że, każdy prędzej czy później zdradzi zalosne usprawiedliwienie. jak kocha to nie zdradza a natura nie ma z tym nic wspolnego. trzeba umiec sie kontrolowac

Nie ma co się łudzić facet od tysięcy lat się nie zmienił :) pora spojrzeć prawdzie w oczy :)

Nie ma co się łudzić facet od tysięcy lat się nie zmienił pora spojrzeć prawdzie w oczy A z tym się akurat nie zgodzę. Biorąc pod uwagę to, jak mężczyźni wyglądali za czasów Apolla, Zeusa, Kronosa i innych, to faceci zmienili się jednak diametralnie. Tylko mi nie mówicie, że takie piękne chłopaki, to tylko w mitologiach żyły.

Gość no tak ale
faceci ktorzy zdradzaja(i kobiety) sa zalosni, nie ma w nich zadnych uczuc i sa cholernymi egoistami- liczy sie dla nich tylko i wylacznie ich wlasna przyjemnosc a innych majs w d...wypada im wspolczuc

Gość gość
Seksy to zło zezwierzecenie żadna przyjemnosc jak g**** moze byc fuu a tak propo każdy facet zdradza i 99%kobiet czyli prawie wszystkie a 1%kobiet to zakonnice haha cudzolóstwo to powszechne zjawisko

Gość gość
nie każdy i nie każda ( je nie do tej pory 34 lata i nie mam zamiaru chociaż okazje były ) trzeba być dobrze wychowanym przez rodziców, mieć charakter, znać swoją wartość, szanować siebie i małżonke/ka, kochać swoje dzieci, mieć godność bo wkoncu się ślubowało przed ludzmi, rodziną, Bogiem a skoro tej przysięgi nie dotrzymałoby się to juz żadnej w życiu. Jak spojrzeć w lustro, oczy partnera, dzieci ?????????????

Gość gość
faceci nie kochaja, udaja ze kochaja by wykorzystywac kobiety seksualnie tak, wszyscy faceci zdradzaja

Gość gość
No to sobie przemyślcie dlaczego ciagle funkcjonują burdele, kto tam chodzi i ile te burdele zarabiają ? Przecież nie chodzą tam wyłącznie kawalerowie ( moze w ogóle ta grupa nie korzysta z burdeli bo pełno chętnych mniej używanych). Nie zdradzi tylko ten ktory nie ma okazji i pewności ze żona sie nie dowie. Jezeli spełnione sa te dwa podstawowe warunki i do tego jest miło to nie ma bata