Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX

MAM DUZE PIERSI, MOJEGO FACETA TO KRECI ALE...

Polecane posty

Hmmm nowa rozmiarówka? Pewnie że jest i to wcale nie taka nowa :D Skoro nie wiecie to widocznie nie kupujecie w takich sklepach jak: Big Star, Lee, Wrangler, Levis. Tam jest inna, a rozmiar 32 jest naprawdę duży.

Do Pani na bani Skoro masz 75 E to jestes normalną kobieta z dużym biustem Ale gdybyś miała 95 E to byłabys zwalistą babą :) Nie chodzi w tym przypadku o rozmiar miseczki a o obwód pod biustem który świadczy o ogólnej budowie kobiety 70 -75 to norma 95 to zdecydowanie ponad normę

Gość A ja mam A....
26 lat:-)

Gość kochac...jak to latwo
Hmmm nowa rozmiarówka? Pewnie że jest i to wcale nie taka nowa Skoro nie wiecie to widocznie nie kupujecie w takich sklepach jak: Big Star, Lee, Wrangler, Levis. Tam jest inna, a rozmiar 32 jest naprawdę duży. no tak, tylko kazdy, gdy mowi o tym jaki ma rozmiar to posluguje sie polska rozmiarowka tj 36, 38, 40 itd albo s, m, l itd a nie rozmiarowka sklepu firmowego

Ale ja nie przyjmuje do wiadomości, że autorka jest taką kretynką z tym rozmiarem :) Ten kto ma pod biustem 95 cm nie może nosić normalnej polskiej rozmiarówki 32. To fizycznie niemożliwe. Więc pozostaje ta firmowa, która wydaje się rozsądna.

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
obraziłam sie na was:(

nie ma sie o co obrazac. po urodzeniu dzieci mozesz miec troche ciala przeciez...:0

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
ale ja jestem szczupła!!!!!!! 95 pod biustem to malutko, a 75 to anoreksja przecież, głupie pindy!!!

Gość burak pastewny
no co tyyyyyyyy????? ja mysle ze wygladasz ja Sammi Fox!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kasinia
nie obrazaj sie, niektórzy nie zrozumieli co z ta rozmiarówka ale już chyba rozumieja. Ty się nie martw i akceptuj to co masz, bo napewno nie jedna by chciała miec wiecej w biuście a nie da rady. zostaje tylko silikon.

Gość po co tyle gadać
Ale po co tu w ogóle dywagowac Autorka topiku jest postawną kobieta i co by nie gadać o rozmiarówkach to rozmiar 95 pod biustem to bardzo dużo. No chyba ze autorka tematu ma 180 cm wzrostu A i jeszcze jedno Moja zona też urodziła dwoje dzieci i jak miała 75 B przed porodem to po porodzie zostało jej 75 C Ale nie wyobrażam sobie żeby z powodu ciązy przyszło jej 20 ce w obwodzie pod biustem

Gość Kasinia
Ty już nie czytaj autorko tych wywodów bo sie zdołujesz na maksa a nie o to Ci chyba chodziło!!!

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
same jesteście postawne baby!!! ja jestem SZCZU-PŁA !

jesli mieszkasz w usa to miescisz sie w kategorii szczupla:)

Napisz ile wazysz i ile masz wzrostu Wtedy będziemy mniej więcej wiedzieli jak z orobą jest :) moze poprostu inaczej mierzysz i dlatego wychodzi ci aż 95 cm moja zona ma 75 B lub C zalezy od marki staników i jest średnio zbudowana jak by nie patrzyć to 95 na kobietę to sporo bo kobiety zazwyczja 90 95 to mają w biuście a nie pod biustem

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
no jak źle sie mierzę????biorę miarkę, przekładam między nogami, dochodzę do głowy i w dól, do pipki z powrotem. No i 95 wychodzi!

Gość czy wy naprawdę jesteście
takie tępe i nie wiecie jak wygląda rozmiarówka dżinsów? nie chce mi sie tego tłumaczyć jak ktoś nosi dzinsy (i jest kobietą) w rozmiarze 32 to jest masakrycznie gruby. więc niech autorka nie pieprzy o szczupłości ja przy wzoście 170 cm noszę dzinsy w rozmiarze 27 i uważam że to w sam raz (28 też jeszcze jest ok - powyżej zaczyna się problem) a tu macie przykładową rozmiarówkę i się douczcie: http://www.jeans-online.pl/size.php (dodam że taka rozmiarówka spodni - z niewielkimi odchyleniami - dotyczy zarówno markowych dzinsów dowolnej firmy jak i chińszczyzny z bazaru)

32 to obwód bioder 108 :(

Gość XXXXXXXXXXXX***XXX
A to chodzi o obwód pod biustem>? Myśłałam że podałam średnice mojej pochwy. Pod biustem mam 115 cm a 95 cm to obwód mojego wibratora

legia to było do mnie? taki że kobieta o wymiarach 95 pod biustem i 108 w biodrach to ZWALISTA BABA a co niektórzy tu myślą że ona nosi rozmiar 32 wg rozmiarówki 32/34/36... itd - czyli na górze jest zwalistą babą a na dole 12 letnią dziewczynką i nie moge uwierzyć że ktoś nie wie o systemie w jakim powszechnie podaje się rozmiar spodni ps. gatki w rozmiarze L też nie są na eteryczną kobietkę

ale zarówno jak jak i pare osób dokładnio to napisało Kobieta która ma 95 pod biuistem to kawał baby i albo źle mierzy ten obówd, albo wazy z 80 kg

przy spodniach z materialu tej nr sie nie stosuje pindo/

no ja wiem ze parę osób to napisało. ale inne ględzą coś o polskiej rozmiarówce, a tak się nie podaje rozmiaru spodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czyzby?

---> kochać i ty uważasz że to logicznie możliwe zeby autorce chodziło o spodnie z materiału i podała rozmiar wg systemu 32/34/36... (s/m/l...) ???????????? nie wiem jak można by tak w ogóle pomyśleć. musiała by nosić spodnie xxxs czy coś w tym stylu. to jest absurdalne autorce chodziło o podany przeze mnie system i wynika z niego jasno że jest GRUBĄ ZWALISTĄ BABĄ

ale te teksty, ze z rozmiarem spodni 32 kobieta jest masakrycznie gruba, to sa az przykre. dziewczyny, naprawde jestescie tak powalone? malutki rozmiar to to nie jest, ale bez przesady!!!

no dobra, jest gruba - bez masakrycznie lepiej? kurde nikt mi nie wmówi że przy 32 jest się "lekko zaokrąglonym" albo posiada się "kobiece kształty" bez jaj, nie ma sie co oszukiwać autorka próbowała się wykreować na szczuplutką lasencję z mega balonami ale nie wyszło