Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejaaaa

Kobiety są beznadziejne

Polecane posty

Gość beznadziejaaaa

Może jestem za bardzo wymagający, ale naprawdę nie znam żadnej kobiety, która jest inteligentna i jednocześnie 1) ładna 2) wolna Znam w sumie 7 (słownie: SIEDEM) inteligentnych kobiet. Dwie z nich są kobietami moich przyjaciół Dwie są naprawdę brzydkie Jedna ostatnio śni o niebieskich migdałach, bo wprowadza się do niej chłopak Jedna jest przeciętna, ale nie ładna Jedna jest przeciętna, ale nie ładna. W dodatku ma narzeczonego. Bardzo lubię, jeśli kobieta jest ambitna i dąży do czegoś w życiu. Wśród inteligentnych, które znam, 3 są ambitne. Jedna ostatnio śni o niebieskich migdałach, bo wprowadza się do niej chłopak Jedna jest przeciętna, ale nie ładna Jedna jest przeciętna, ale nie ładna. W dodatku ma narzeczonego. Kurwa. Czy ja jestem za bardzo wymagający? Czy to za dużo chcieć kobiety, która będzie pociągająca seksualnie? Kobiety, z którą będę mógł porozmawiać o a) sytuacji gospodarczej w Europie b) plotkach z pudelka c) entropii d) winie e) teatrze f) fajnych knajpkach w Warszawie i każdy z tematów będzie dla mnie i dla niej równie interesujący? Kobiety, która wie, że Berlin nie leży w Rosji? (:D ostatnio i taki kwiatek spotkałem! W dodatku we własnym łóżku :///). Czy to źle, że chciałbym żeby moja kobieta miała dobry gust i umiała zachować się dobrze na zarówno na hipereleganckim bankiecie, na piwie w pubie, na wystawie w galerii, na wycieczce rowerowej, na degustacji wina, w McDonnaldzie i w topowej restauracji?! Czy to źle, że chciałbym, żeby moja kobieta lubiła dobry seks? Czy to źle, że nie wyobrażam sobie, żeby szczytem jej ambicji było zostać sklepową albo kasjerką w banku? Czy jestem za bardzo wymagający? Nie znam fajnych kobiet. Ktoś widział gdzieś jakieś wolne? ;/

Gość hiena19
mimo ze jestem bardzo mloda:)calkiem inteligentne wymagania..chociaz to samo odnosi sie do płci przeciwnej czyli mezczyzn..

Gość zlamaneserce
takich osób już nie ma w tym kraju .... Czytając twe wymagania, łączyłam w pary poszczególne osoby... Musiałoby ich być około 10 :)

Gość Luśka z W..
Bo to trza miec szczęście, widać Ty go nie masz :)

Gość Luśka z W..
Tez racja, normalny to autor nie jest, gwiazdki z nieba mu się zachciewa :P

Gość zlamaneserce
nie no...widac, ze mysli przyszlosciowo... ale takich kobiet nie ma... Najbardziej mnie zachwycilo rozmawianie z nia o sytuacji politycznej w europie... ha :) pewnie jeszcze w lozku, kochając sie...

Gość zlamaneserce
a praca w banku jako kasjer jest zła ?? tez trzeba byc po studiach i zarobki nie sa az tak złe.. ?

Gość hehe...........
wiesz, szukaj a znajdziesz. Ciesz sie bo pewnie jestes troche straszy niz obecne pokolenie nastolatkow i nastolatek. - czyli moje, ja to dopiero mam przejebane, praktycznie zero szans na inteligentna dziewczyne, znam tylko 2 (o dziwo!) i ( o jeszcze wieksze dziwo!) bardzo ladne dlugowlose brunetki, ale niestety obie zajete od ponad 3 lat i brak szans aby to sie zmienilo bo stale, cholery obydwie, jak cement, a do jednej nawet czuje troche miety:(

Gość noemi507
"Nie potrafisz szczęścia zauważyć? Może za wysoko patrzysz..." wymagań masz mnóstwo czy potrafisz tyle dac ile oczekujesz????

Gość yo-man13
może na googlach cos poszukaj :D

Gość zmien towarzystwo
w którym się obracasz ja znam prawie w same inteligentne kobiety, z czego kilka jest przeslicznych. Ale jestem studentem, więc chyba potem już nigdy w życiu nie spotkam takiej kumulacji intelektu i urody Dlatego musze wśród nich czymprędzej znaleźć żonę :P

Gość Luśka z W..
No widzisz nastolatku hehe, jak to wszystko zalezy od perspektywy, czyli punktu widzenia otóż w moim pokoleniu jest dużo inteligentnych, więc wychodzi na to, że mam pecha, bo tylko niepotrzebna konkurencja panuje ;-)

Gość jedna z wielu_
ja jestem ładna i inteligenta robie drugie studia, spełniam się zawodowo ale oczywiście zajeta musisz szukać chyba wśród absolwentek dobrych liceów lub uniwersytetów Szukaj ładnych i w tedy jest szansa że akurat będzie inteligentna :P

Gość beznadziejaaaa
>hiena19: nigdy nie stawiam innym wymagań wyższych, niż te, które stawiam samemu sobie. Wręcz przeciwnie. Co z tego, że młoda? >zlamaneserce: 10 osób? zbyt pesymistyczne szacowanie ;-) >Prawiczek4life: dlaczego nie jestem normalny? :> >Luśka z W..: co to to fakt - szczęścia do kobiet nigdy nie miałem. Albo raczej statystyka nie stała po mojej stronie. Liceum: typowo męskie. Studia: typowo męskie. Praca: jeszcze bardziej męska ;-) >zlamaneserce: znam dwie kobiety, z którymi mogę rozmawiać o tym w łóżku, kochając się. Jedna jest brzydka, druga zajęta ;-) >zlamaneserce: primo bycie po studiach niewiele dziś w PL znaczy. Secundo nie liczy się to co w danej chwili robisz, a to, jakie masz możliwości dalszego rozwoju. Możliwości rozwoju kasjera w banku są - z całym szacunkiem - znikome.

Gość zlamaneserce
tak, tak .. wiem ... ale zadna praca nie hanbi :) Jakie studia ukończyłeś ? typowe męsknie..hmm.. moj kierunek tez jest męski ale nie narzekam bo jestem kobieta :)

Gość gugen
Jak dla mnie masz za wysokie wymagania. Nic nie wiem na temat plotek z pudelka... Chyba głupia jestem zupełnie, co to ten pudelek?

Gość Wpatrzona
Jestes durny facet !!!!! Umiesc swoje zdjecie hihihi--to sie okaże,że jestes jeszcze szpetny fuuuuuj.A moze masz siostrzyczke hihihi--ona pewnie jest piekna,mądra i podobna do ciebie fujjj

Gość zlamaneserce
heh dobre :) poczytaj sobie -->http://pudelek.pl/ ... Rozumiem, ze pozostałe wymagania spelniasz :) gratuluję!

Gość beznadziejaaaa
>hehe...........: niewiele starszy, mam 24 lata. Ale faktycznie, "pokoleniu gimnazjum" nie zazdroszczę ;-) >noemi507: myślę, że potrafię dać trochę więcej. Inaczej, nie oczekiwałbym aż tyle. >yo-man13: nc :) może na googlach cos poszukaj >zmien towarzystwo: staram się odświeżać towarzystwo co jakiś czas. Niestety, z racji wykonywanego zawodu, w większości są to jednak faceci... >Cartoon Network: może i chcą, ale gdyby jakaś miała 24cm, to chciałaby szybko zamienić na takiego 18cm ;-) >jedna z wielu_: szczerze mówiąc - nie mam siły, ani czasu więcej szukać. Liczę na szczęście. A to ostatnio mi nie dopisuje. Od dwóch lat jestem sam. Oczywiście - miałem kilka bardziej lub mniej stałych kochanek, ale naprawdę trudno znaleźć kogoś, kto naprawdę zauroczy...

Gość noemi507
ja mam trochę inne zdanie...może zejdziesz na ziemie....a nie piszesz bzdury że nie znasz inteligentnych kobiet..może faktycznie zmienic czas towarzystwo...lub z Toba coś jest jednak nie tak...

Gość gugen
Dzięki za linka, ale nie poszerzę swojej wiedzy na temat pudelka: wystarczył mi obrazek z tym pieskiem na różowym tle. W sumie spełniam chyba Twoje pozostałe wymagania, ale Ty za to u mnie odpadasz przez tego nieszczęsnego pudelka.

Gość beznadziejaaaa
>Wpatrzona: Uroda jest rzeczą gustu. Fakt, nie mam 195, ale 180cm, nie jestem brunetem, ale ciemnym blondynem... Ale gwarantuję Ci, że i tak często czuję na sobie wzrok przypadkowych kobiet na ulicy:) >Prawiczek4life: może i tyczą się księżniczek, ale znam przynajmniej trzy takie. Niestety, wszystkie zajęte ;-) Na jedną czekam, ale nie wiem, ile jeszcze będę musiał...

Gość zlamaneserce
gugen .. heh dobre.... Ja tez nie wiem co jest na pudelku ... wiec zaczelam szukac jakiegos pieska na rozowym tle.... Tępota ze mnie... Myslalam, ze to jakis artykuł...i wlasnie siedze i sie smieje sama do siebie :D

Gość beznadziejaaaa
>gugen: ok, przyznam się: żeby się odstresować częściej czytam luxlux i likecool, niż pudelka. To była tylko drastyczna ilustracja tego, że chciałbym kobiety, która potrafi odnaleźć się w każdej sytuacji.h

Gość gugen
To trzeba takiej kobiety szukać, a nie stać w miejscu. Wymieniłeś z 7 pań. To całe kobiece towarzystwo jakie znasz? Dużo już spotkałam osób narzekających w ten sposób: nie ma interesujących kobiet/mężczyzn, a na pytanie na jaką skalę są to poszukiwania, ile miesięcznie/rocznie poznają nowych osób reagowali zdziwieniem. Obracając się ciągle tylko w towarzystwie osób z pracy, starych znajomych z których większość ma pary masz małe szanse na znalezienie tej jedynej.

Gość pieknnaiiinteligentna
Auorze, jakbys byl taki wspanialy to piekne inteligentne dziewczynki same by to ciebie lgnely, wiem coso tym :) Czegos musi ci brakowac :D

Gość beznadziejaaaa
>gugen: w przeciągu ostatniego półtora roku zmieniłem 95% znajomych, wśród których się obracam. Byłem pewnie na randkach z 30 kobietami. W przeciągu ostatniego pół roku zbudowałem wokół siebie grupę znajomych i przyjaciół, która spotyka się wspólnie i naprawdę dobrze się bawi na imprezach / prywatkach / obiadach / w klubach. Większość z nich to kobiety.