Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylem za dobry slepy glupi

co zrobic na dola?

Polecane posty

co radzicie mi na moij dziesiejszy dolek, bo dzis sie dowiedzialem ze moja dziewczyna byla na sylwestzre tam gdzie jej byly (twierdzi ze nie umawiali sie) i calowali sie, jednak on ja olal:] ale w tym samym klubie poznala innego faceta na dodatek chyba jego kumpla z ktorym pewnie etz cos bylo wiaze z nim jakies plany, twierdzi ze bedzie szcesliwa a mi wmawiala ze nikogo juz niechce :( i nic mi nie powiedziala dzis dowiedzialem sie tego ale nie od niej i az sie laly trzaslem :( i jest to prawda ona pali glupa i tylko pyta no powiedz co wiesz... dziewczyna jest po 3 zwiazkach ja bylem 4, popzrednich 3 ja zostawilo ja kochalem jak mogklem i bardzo mi zalezlao, bo na taka jak ona dlugo czekalem. mam takie cisnienie ze diz z psem zrobilem kilka kolek na podworku chyba ze 40minut keidy normalnie ide na max 15..no i nieiwem czym dzis dzis zabic dolek alkohol, jakid drag czy rozmowa z nia..choc rozmowa bedzie ebz sensu, i ak sie juz prawdy niedowiem bo niebedzie miala honoru ale bardzo sie zawiodlem i ciekawe ile jeszce razy bylem oszukany w mojej dobrej slepej milosc... :(

tez mam doła i tez nie wiem co zrobic... piwo odpada bo w dodatku jestem chora. i siedze sobie sama. i tak pewni ebede siedziala :(

no jakos niema humoru isc na piwo z kumplami juz chyba lepiej z jakas kolezanka.. niema juz humoru na nic, jestem rozdarty psychicznie i am ochopte uciekac stad za granice zeby niemyslec bo wiem ze bede mysla bo to zyciowy zawod, tak sie staralem, zalezalo mi, nie zdradzalem a ona po 3 z moim to 4 zwiazkach jeszce szuka nieiwem zcego :(

tez mam doła i tez nie wiem co zrobic... piwo odpada bo w dodatku jestem chora. i siedze sobie sama. i tak pewni ebede siedziala :(

Gość -/- ...Aniol... -/-
dajcie spokoj..Wiem jak to jest... Proponuje pokazac jej na czym stoi i co za blad zrobila.. Zajmij sie czym ,a na myslenie nie poswiecaj duzo czasu ,ale zawsze trzeba po takich przezyciach.. Nie zdziwibym sie ,gdyby miala na imie Magda ,bo Magdy sa wyjatkowe w tych wlasnie sprawach..