Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yee82

Albo on jest nienormalny, albo ja zycia nie znam. CO o tym myslicie?

Polecane posty

\"jak wczoraj temu od kina powiedzialam ze na razie nie chce miec faceta to trche chyba zalowal\" seti, ten od kina to moze byc spoko chłopak, serio mowie... jak ci piwo dał na 1-szej randce... moze nie skreslaj go

"Kwiatek -ciekawe czy bylbys taki madry, jakbys byl kobieta" mądrość nie od płci zależy :P "poza tym sadzac po tym co piszesz chyba nie znasz kobiet, i malo masz znimi doczynienia. kazdy ma swoje problemy, i sposoby na rozwiazanie ich, wiec jesli cos Ci przeszkadza, to tu nie zagladaj, a jesli chcesz sie posmiac, to skrycie." to nie pisz na publicznym forum :P poza tym moze cos was ruszy czasem jak sie was wysmieje - bo jak widze nieraz to na spokojnie do łba nie wchodzi :P

anka --> no skadze znowu :D zainteresowanie dalej jest...i wszytsko nne tez :) jest ok, wczora mi powiedzal ze dopiero teraz zauwazyl ze dogadujemy sie. Setunia --> jak zdrowko ? :) A Kwiatek nie umie czytac, hehe, jak to facet. Czego mozna sie spodziewac.

Yeeeeee u mnie zdrowie fizyczne i psychiczne juz prawie calkiem ok:) no moze troche mnie z rana kaszel meczy ale to pikus:)

no to super :) ja zaraz ide na zapiekanke, mam ogromna ochote no i na cole :D a gdzie mala? ... moj chlop jak panikuje, mowie wam....mi sie okres juz z 5dni spoznia, ale to norma...od pol roku okres i trwa 1-2dni, czasem jest w 35 dniu a czasem w 46, teraz mam anemie, duzo stresu, a ten panikuje e wpadlismy... juz nie wem co mu mowic, a mowie rozne rzeczy prawdziwe a dzis tak mnie wkurzyl ze powiedzialam mu ze go oklame ze dostalam, bo juz ne da sie z nim wytrzymac. a wem ze dostane bo wczoraj mnie brzuch pobolewal, piersi giganty juz w C miseczke mi sie nie mieszcza i troche bola :D no ale fakt-bola naczej. Jeszcze dzs mama dzwonila do niego z samego rana, siostra z pytanie, czy wszytsko ok, bo mialy dziwne sny i od razu panika stres uderzylo do niego :D

Gość A Ty się
Yee nie denerwujesz, że jednak rzeczywiście możesz być w ciąży?

"A Ty się Yee nie denerwujesz, że jednak rzeczywiście możesz być w ciąży? " yee to luzaczka :D ;)

znam swoj organizm, nie ma co panikowac...wg mnne. Wiem ze sie spozni, piersi bez powodu nie bola A jak bede w ciazy to urodze :) nie bedzie chcial dziecka, to wychowam sama.

jakoś lepiej było. nie wiem jak jest teraz. wczoraj miał kiepski humor i stwierdził, że ze względu na jego kiepski humor i to co jest miedzy nami nie bedzie dzisaj ze mną rozmawiał :) zatem nie wiem co jest i jak bedzie i czy jeszcze w ogóle sie odezwie;) jak narazie cisza:)

Yee jak sie jest w ciazy to brzuch normalnie potrafi bolec jak przed okresem i piersi tez zaczynaja bolec i wieksze sie robic a nawet w czasie ciazy moze byc normalnie okres ae nei chce tu paniki wprowadzac najwyzej est zrobisz

anka --> czasem chwila przerwy jest dobra, niz gadanie i gadane i gadanie i tak bez celu... Setunia--> no zabezpieczylismy sie...ale nad ranem nie, ae to nie byl sex, tylko wlozenie...bleee--jak ja o tym nie lubie pisac :D bedzie dobrze, czuje to ;) i sie nie przejmuje

ja o wszytsko wem...ale stosunek byl 20 lutego...po 1,5tyg nie bola piersi ani brzuch...poza tym po tym okresie musze isc do ginekologa bo cos ze mna ne jest ok. ale serio nie denerwuje sie...bedzie dobrze...

Yeeeeee no ok ale jak dojdzie do zaplodnienia to jak zbliza sie okres to boli jak przed okres a okesu nie widac ale poczekajmy:) na ewno bedzie dobrze jakby nie bylo:)

no racja...ale akiekolwiek objawy widozne sa od 6tygodnia :) no ale nie wiem, ej koniec tematu bo zaczne sobie glupoty jakies wkrecac, ten moj panikuje, nie ma smsa-rozmowy zeby nie gadal na ten temat :D chyba pojde cos zjesc

wzmozony apetyt zachcianki napady glodu wrecz dobra konic!!!!! :)

och to u mnie wrecz przecwnie :D bo jem normalnie :) a gdzie jest mala?

a czemu ta przerwa ma słuzyc ;) ? podziwiam za spokoj :) ja zazwyczaj umieram ze strachu jak cos jest nie tak, albo lece po test ;)

anka --> no skoro mial zly humor, to czasem warto pomilczec. spokojna jestem bo nie raz mialam takie akcje, a po co mam wydawac 13 zl na tst, skoro i tak wiem ze okres bedzie lada dzien...mam zaburzenia jakies tam i tyle.

a zły humor , zły humor ile mozna miec zły humor ;p no ja to nerwowa i bardzo niecierpliwa jestem, tak wiec juz szybciej wydam 13 zł niz przeczekam jeden dzien dłuzej :) ale to ja. wszystko lubie wiedziec od razu itd ;) ale kazdy swoj organizm zna :) skoro wiesz, ze jest ok, to tak jest :)

wesz jacy to faceci, hehe. moj co godzine wydzwania...pyta o glupoty \"no wrocilem juz\" za godzine znowu telefon \"co robisz\", lub \"jak se czujesz\" i za kazdym razem pytanie \"a jak te sprawy\" hehe, bawi mnie :D

a nikt juz za mną nie teskni... :-P hm...co ja tu czytam..o jakiś ciążach...;/ chyba sporo mnie ominęło.. Pozdrawiam was!!!

no i u mnie tak było, ale ja lubie jak tak robi :P a teraz chodzi ciagle wkurzony, bo cos z przeprowadzką jest nie tak. ale przynajmniej nie wyzywa sie na mnie. od razu ustalił, ze jest zdenerwowany i nie bedzie ze mna rozmawiac;] tylko nie wiem czy mam sie cieszyc, czy tez nie;] no ale nic, narazie próbuje byc wyrozumiała !

siemka u mnie ok, ciągle kąbinujemy co tu zrobić żeby mi go nie zabrali, lata po adwokatach, lekarzach, ale to jeszcze nic, wysterowali go z ta robotą, przychodzi pierwszy dzień do pracy a tu jakis typ już jest na jego miejscu, także wszystko mu się sypie ale nie zostawie go w dołku :) Widzę że się tu ostro dzieje :D

Mala to super ze jestes przy nim:0 Leluu cos sie dzialo u Ciebie:) ja zaraz zamierzam zaczac pisac pracke:D slonecznego dnia🖐️

jestem, jestem mam nadzieję że tego nie wykorzysta i mnie nie oleje jak wszystko się wyprostuję czasem nie mam juz siły ale nie daje po sobie poznać jak jest mi źle....

mój idzie siedzieć za najdalej 2 miesiące,jestem załamana próbuję go ratować na różne sposoby ale nic to nie daje, cieszymy się tym co nam zostało, moja matka oczywiście tego nie akceptuję i jestem teraz najgorsza, daje mu do zrozumienia że jest nikim, ale ja mam to gdzieś.... jestem kłębkiem nerw, aniaaaa czy mozesz podać mi e-mail? mam pytanko....