Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kejtusia

Krew z ust przy ostrym kaszlu- Gruźlica ?!?!?!?!

Polecane posty

Witam. Mam problem otóż szukam informacji na temat Acodinu i możliwości wystąpienia krwotoku po przedawkowaniu. Tzn... Może zaczne od początku. Mój ojciec ma ostry kaszel i kupił sobie butelke syropu Acoidin który wypił w przeciągu jednego dnia. Następnego dnia rano razem z kaszlem pojawiła się krew. jasno czerwona krew. Lekarz stwierdził że to nic groźnego ale... przy gruźlicy też występuje krew przy kaszlu. Nigdzie nie moge znaleść odpowiedzi na dreczace mnie pytanie - czy naprawde nie martwić sie tak jak mowi lekarz czy jednak zasiegnąć rady kogoś innego i czy wypicie butelki Acodinu moze spowodować taki \"krwotok\"? Bardzo prosze o odpowiedz ! To dla mnie naprawde wazne poniewaz jesli to naprawde objawy gruzlicy to chyba musi byc powiadomiony sanepid?

czy ktos moze mi odpowiedziec...? To dla mnie bardzo wazne... LEKARZ ZIGNOROWAL TE KRWIOPLUCIE! - wyslal mojego ojca tylko na przeswietlenie pluc a z tego co wiem nie da sie stwierdzic gruzlicy przy przeswietleniu pluc.

Gość moja sisotra tez plula
krwią a miała zapalenie tchawicy:) wiec nie musi byc to gruzlica odrazu

hmm a miala robiony wymaz itd czy tylko zdjecie pluc i przy zdjeciu pluc wykazalo ze zapalenie tchawicy?

Gość wszystko neguje
jesli lekarz powiedial ze to nic grożnego to nie szukaj schorzeń na siłę w wynikach badan na pewno wszystko widac zreszta lekarz wie co mówi twoj ojciec pewnie przedawkowal lek