Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inny_Misiek

Mam dość bycia gejem...

Polecane posty

Witam. Piszę bo jest mi źle. Odkąd pamiętam jestem homoseksualistą, to pojawiło się już w młodym wieku. Przez dwa lata byłem w związku z mężczyzną i wydawało mi się, że darze go szczerym uczuciem. Mieszkaliśmy razem jak zwykła para hetero, sypialiśmy razem, chodziliśmy do kina, gotowaliśmy obiady, słuchaliśmy muzyki... Jednak cały czas czułem, że brakuje mi... czegoś. Nie wiem czego... Na pewno romantyzmu, mój facet uważał, że głupio jest dać różę facetowi czy powiedzieć mu jakiś szczery komplement. Czasami, mimo, iż rzecz jasna było między nami miło, czułem się trochę jak... kolega, z którym robi się wszystko. Ja chciałem, żeby opiekował się mną jak swoim jedynym skarbem, a dla niego taką formą opieki było to, że zarabia pieniądze i zapewnia mi dobrobyt. Ale ja nie chciałem jego pieniędzy, sam zarabiałem swoje - chociaż w porównaniu z jego funduszami, moje wyglądały bardzo marnie. Rozstaliśmy się wczoraj, między innymi właśnie dlatego, że moje uczucie wygasło. Nie wiem co zrobić... nie wyobrażam sobie tworzyć kolejnego związku z innym mężczyzna... Nienawidze tych wszystkich barier i tego, że obaj jesteśmy facetami. Nie potrafię też kochać kobiety...

Gość jsdCNJcnjascna
zycie potrafi skomplikowac wszystko, ja jestem chyba biseksualny, mam dziewczyne ktora kocham jestem z nia juz kilka lat i wiem ze chce spedzic z nia reszte zycia, kocham takze mojego najlepszego kumpla, on oczywiscie o niczym nie wie, zeby jeszcze bylo smieszniej zaden inny facet oprocz niego nie pociaga mnie fizycznie wiec nie wiem czy to faktycznie biseksualizm, czasami sam juz nie wiem jak to ze mna jest...

Gość mon123
a moze potrafisz pokochac kobiete ...wydaje mi sie ze potrafilbys.

Gość llkkkjjhhggf
to poszukaj transwestyty i będziesz miał 2 w jednym ;D

Gość gryzik
autorze a moze jestes kobieta w meskim ciele?zastanawiałes sie nad tym?

Gość gryzik
autorze a moze jestes kobieta w meskim ciele?zastanawiałes sie nad tym?