Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbieranki

rozbiórka starego domu - jaki orientacyjny koszt?

Polecane posty

Gość gość
Myślę, że rozbiórką domu powinna zająć się firma, która taką usługę ma w swojej ofercie, po prostu. Nie ma co zabierać się za to samemu. Mój mąż chciał, ale naprawdę po pierwszych podejściach szybko zamówił firmę od nas ze Szczecina - CM Construction. Całą pracę wykonali bardzo dobrze, szybko i sprawnie - profesjonaliści! :)

Gość gość
Ktoś tu wspomniał o firmie www.el-kop.pl ? Miałem okazję z nimi współpracować podczas rozbiórki naszego starego domu a raczej domku po dziadkach, który dostaliśmy w spadku.

Gość gość
Jesli skorzystasz z usług profesjonalnej firmy, która za atrakcyjne pieniądze zgarnie od Ciebie gruz, czy złom to nie będzie to wcale spory koszt. Najważniejsze to dobrze poszukać. Mi udało się to osiągnąć za sprawą Logo Group http://www.logogroup.pl/ oraz ich oferty - w mgnieniu oka zabrali ode mnie gruz wraz ze złomem, który pozostał po rozbiórce.

Gość gość
Skontaktuj się może z firmą www.wotra.pl. Oferują m.in. profesjonalne roboty rozbiórkowe. Korzystałam z ich usług w ubiegłym roku i byłam zadowolona z naszej współpracy. Wszystko wykonali w terminie i bez żadnych komplikacji. Myślę, że będą w stanie oszacować wstępne koszty przed dokonaniem rozbiórki.

Gość gość
A nie lepiej skontaktować się bezpośrednio z firmą specjalizującą się w takich rozbiórkach? Ja kiedyś korzystałem z usług www.wlodekdrozdz.com. Na pewno będą w stanie podać Ci orientacyjny koszt przed rozpoczęciem prac.

Gość gość
Przed podjęciem pracy firma wykonująca rozbiórki na pewno poda Ci orientacyjny koszt. Myślę, że ceny mogą się sporo różnić. Ja korzystałem z usług www.pracedrogowe.com.pl. Możesz się z nimi skontaktować. Myślę, że będą Ci w stanie pomóc.

Gość gość
Warto skonsultować się w tej sprawie z firmą, która jest sprawdzona i można jej zaufać. Ja polecam firmę Grunt Usługi Budowlane. Myslę,że się dogadacie :) https://www.grunt.stargard.pl/

Gość gość
Drewniano murowany mały domek nie będzie cię wiele kosztował. Jednak zawsze warto rozejrzeć się za dobrą i tanią firmą, która się tym zajmie. Ja osobiście mogę polecić firmę www.zon24.pl Ich siedziba znajduje się w Kielcach.

Gość Maxxx

Jakaś masakra wszyscy tutaj burzyli domy, ale nikt nie poda ceny ile zapłacił, jakby jakaś tajemnica była. Same ciocie dobra rada eh...