chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 a mozna mierzyc pod pacha? mam pytanie mam problem dostac tu kwas foliowy.czy moge go czyms zastapic.jest w jakis owocach albo warzywach.zeby dojadac.bede miala tabletki za 2 tyg.boje sie ze zapozno zaczne je brac. aled masz racje psychika plata figle.ja od wczoraj mam zgade ,od soboty mdlosci.blada jestem do poludnia. mam wrazliwe piersi,kluje mnie jajnik od wczoraj ,latam do wc co chwile..ehhh co za organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia29 Napisano Marzec 2, 2009 z tego co wyczytałam to jest on na wiele rzeczy: na wywołanie okresu, na podtrzymanie ciąży, na wyregulowanie okresu i jeszcze ma kilka działan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 ania 29 dlugo trzeba czekac na to wszystko. ;( 6 dni mozliwosci a potem 2-3 ty oczeliwan przyjdzie czy nie przyjdzie brzusiowo czula.... czy zmienilas diete odkad wiesz ze w ciazy jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Marzec 2, 2009 chyba nie mozna niczym ale nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 basia nigdy niestosowalam zadnych tabletek,wiec za bardzo nie umiem nic sie wypowiedziec na temat wywolywania okresu,regulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia29 Napisano Marzec 2, 2009 ania_29 masz 29? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia29 Napisano Marzec 2, 2009 ania_29 masz 29 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 wyszukalam ;) dla zainteresowanych podaje Źródła w pożywieniu - liściaste warzywa, szczególnie zielonolistne (sałata, szpinak, kapusta, brokuły, szparagi, kalafiory, brukselka) a także pomidory, groch, fasola, soczewica, soja, buraki, orzechy, słonecznik, drożdże piwne, wątroba, żółtko jajka, pszenica, pomarańcze, banany, awokado. W wielu krajach (nie w Polsce) kwasem foliowym wzbogaca się chleb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 tak sobie dzisiaj obiecalam zero alkoholu.wkoncu w kazdym kolejnym dniu moge byc w ciazy. niechce zaszkodzic malenstwu niepije ;) 1 dzien abstynenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Marzec 2, 2009 a jaki jest śluz w tych pierwszych tygodniach ciąży, ? odnośnie abstynencji wybieram się w sobotę na dzień kobiet do knajpy więc wypadałoby wiedzieć już . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 byl na kafe temat odnosnie sluzu ale nieumiem go znalesc.rano widzialam go.wyczytalam ze jest go wiecej i przez caly czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 ŚLUZ A CIĄŻA --------- CZY WTEDY WOGÓLE WYSTĘPUJE ŚLUZ taki temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Marzec 2, 2009 ja mam cały czas jakby płodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 a jaka masz temperature/ tam pisalo jak 37 lub wiecej i ten sluz caly czas to ze duze prawdopodobienstwo ze sie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 wyczytalam ze masz podwyzszona niz przed okresem........hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Marzec 2, 2009 nie nastawiam się bo brałam też w tym m-cu antybiotyk także dlatego przedłużył się cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 ja tez sie niby nienastawiam ale ta NADZIEJA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 i niewiem czemu nagle te wszystkie objawy sa wrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 a czemu niechcesz sprobowac zrobic test. boisz sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 ostatni raz robilam 2 lata temu test. poczatek milosci a tu gumka w plodne pekla ;wrrr,. po 2 tyg wszystkie objawy byly.normalnie ruchy dziecka czulam.ale schiza. nielubie testow koszt ok 50 zl moze wiecej tu jest.przy takim kursie euro.zniecheca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Marzec 2, 2009 tak 29... a tak chcialabym urodzic przed 30... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Marzec 2, 2009 chce dzidzie - Ty tez boisz sie testow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Marzec 2, 2009 tyle testów już zrobiłam i zawsze rozczarowanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Marzec 2, 2009 Hehe a co ja miałam zmienić??? :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 okresie ciąży śluz jest białomleczny (ale nie tuż po zapłodnieniu, tylko w późniejszym czasie). Tak więc we wczesnej fazie ewentualnej ciąży nie warto sugerować się wyglądem śluzu. Najlepiej poczekać cierpliwie i wykonać test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Marzec 2, 2009 A wybaczcie!!!!!! wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 tak boje sie: jednej kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 ja chcialam w wieku 25 ,mam wlasnie 25 ... watpie ze do przyszlego lutego urodze. by mi sie sprawdzilo. nie da sie planowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 2, 2009 brzusiowo czula chodzi mi o to czy robisz jakies specjalne potrawy ,wiecej warzy owocow? sokow? jakies cwiczenia robisz takie tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Marzec 2, 2009 Jak na razie to najważniejsze dla mnie, żeby wypocząć i się dobrze wyspać :-p bo mam z tym duży teraz problem. Chodziłam do pracy na nocki i dlatego to dla mnie takie ważne :-p Żadnych ćwiczeń nie robię, bo nawet o tym nie słyszałam... A jeżeli chodzi o jedzenie, to jem to co zwykle. Owoce zawsze baaardzo lubiłam, także do niczego się nie zmuszam :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach