karla83 0 Napisano Marzec 9, 2009 ja zakupiłam testy na allegro. to jest link do tej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=555091464 Dzisiaj zrobiłam test ponownie i kreska była ciemniejsza od tej testowej. Mam nadzieję, że jutro rano temp wzrośnie, albo testy są do niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Marzec 9, 2009 a teraz uciekam do łóżka, może małe przytulanki, zawsze jest jakaś nadzieja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Marzec 9, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Marzec 9, 2009 wszyscy już śpią a ja jestem po przytulankach .leżę z dupcią do góry i rozmyślam.przy pierwszej ciąży stanie na głowie mi pomogło i tak myślę że teraz też ten sposób się sprawdzi :) musi się udać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Marzec 10, 2009 stanie na głowie???? ile czasu stałaś na głowie? już też słyszałam o tym sposobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Marzec 10, 2009 karla - ja używam testów firmy Hydrex i są ok. Jeszcze efektów wprawdzie nie ma ale ja czuję moje owulki (aż za bardzo) a testy mi je potwierdzają. Polecam. A czy ktoś używał testów firmy Acon lub Akon (nie wiem jak się pisze)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Marzec 10, 2009 Witam wszystkie :) karla> I co tam u Ciebie? Tempka wzrosła? Ja wczoraj robiłam test owu i druga kreska takiego samego koloru :) ale temperaturka dzisiaj rano 36.66, więc nie mogę tego zakwalifikować do wzrostu. Ehhh te owulacje. chce dzidzie> I co tam u Ciebie??? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Marzec 10, 2009 Witam, wczoraj po powrocie do domu zrobiłam test na owu. Kreska była dużo ciemniejsza od testowej. Liczyłam, że temp. dzisiaj wzrośnie, ale nic, 7 dzień z rzędu 36,3. Ja już tego nie kumam. Pierwszy cykl mierzę temp i robię te testy na owu. Jak czytałam o tym, to wydawało się takie oczywiste. A tu nic.Może tez nie będę miała owu. Wczoraj wieczorem jak zrobiłam ten test i ta kreska była taka ciemna, to wręcz zmusiłam męża na przytulanki. A potem pupa do góry... On już ma dość..., ale i tak jest wyrozumiały. Teoretycznie od soboty jak wyszedł mi ten test pozytywnie, to nonstop mu mówię że to właśnie dzisiaj i nie możemy stracić szansy...chyba zwariuję a on razem ze mną... Wczoraj jak oglądałam M jak miłość i Kinga urodziła to ryczałam jak bubr...to jest okropne uczucie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Marzec 10, 2009 karla> rozumiem Ciebie w 100%. Dokładnie tak samo jest u mnie :) Ja męża od wtoru nie wypuszczam z sypialni, ale dzisiaj obiecałam dać mu wolny wieczór. Powiedz gdzie mierzysz temperature? Ja mierze w ustach, ale właśnie przeczytałam że w ustach z przodu temp jest mniejsza a bardziej w tyle wieksza, powiem szczeze nie zwracalam uwagi na to czy trzymam termometr zawsze w tym samym miejscu :) Sama już nie wiem. Dzisiaj zrobie jeszcze jeden test owu i zobaczymy. Rece opadają :( Ale śluzu u mnie juz nie ma wogóle, pustki zupełne, więc nie możliwe aby się owulka przesunęła, chyba jej poprostu nie było :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Marzec 10, 2009 klapaucius - w ustach tempkę się mierzy pod językiem i tak aby termometr miał cały czas ze wszystkich stron styczność ze skórą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Marzec 10, 2009 KLAPAUCIUS26 ja mierzę temp pod językiem termometrem elekronicznym. Bardzo się starałam aby sie nie ruszać i nie zakłócać pomiaru. Gdzieś czytałam że najlepiej jest mierzyć w pochwie, ale jakoś mam przed tym opory. Ja śluz jeszcze cały czas mam ale coraz mniej. Miałam też w piątek i w sobotę plamienia z domieszką krwi. W necie czytalam że to plamienia środcykliczne i objaw owu. Nie wiem przy następnej wizycie u gina pokaże mu mój wykres i zapytam co on o nim sądzi. A może wy dziewczyny coś mi podpowiecie. Przez ostatnie 7 dni temp. 36,3 (odkąd biorę Luteinę). Moze to własnie przez nią mam taką stałą temp. Bo w pierwszych dniach cyklu miałam cały czas skoki od 36,0 do 36,3 21 dzień cyklu) 36.3 °C (Luteina 2xpo 1 tabletce) 20) 36.3 °C (Luteina 2xpo 1 tabletce) - test owu - pozyt. - przytulanki 19) 36.3 °C (Luteina 2xpo 1 tabletce) - przytulanki 18) 36.3 °C - plamienie (Luteina 2xpo 1 tabletce) - test owu - pozyt. - przytulanki 17) 36.3 °C -plamienie (Luteina 2xpo 1 tabletce) 16) 36.3 °C (Luteina 2xpo 1 tabletce) - przytulanki 15) 36.1 °C (Luteina 2xpo 1 tabletce) 14) 36.0 °C 13) 36.1 °C 12) 36.0 °C - przytulanki 11) 36.3 °C - przytulanki 10) 36.3 °C 9) 36.1 °C 8) 36.2 °C 7) 36.0 °C 6) 36.2 °C 5) 36.3 °C 4) 36.3 °C 3) 36.4 °C Nie wiem na ile to jest czytelne, ale może któraś z was mi pomoże, bo ja już sama nie wiem co o tym myśleć. To mój pierwszy cykl kiedy się obserwuję i dostałam juz kręćka od tych wszystkich objawów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Marzec 10, 2009 KROPKA> dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Marzec 10, 2009 Dostałam wyniki estradiolu który robiłam 2 dni przed możliwą owulacją i nie jest dobrze :( mam 50% tego najniższego poziomu co oznacza ze nie miałam nawet jednego małego jajeczka :( test owu robiłam tylko jedna kreska :( Więc w tym cyklu napewno się nie udało-szkoda. Teraz czekam na wizytę u gina. Trochę mi przykro.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Marzec 10, 2009 hallo...Jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Marzec 10, 2009 hihihi wczoraj stałam na głowie żeby zajść a dzisiaj znalazłam fajną stronę z obliczeniami i z ciekawości sobie obliczyłam wyszło że mogę być w 1 dniu ciąży. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Marzec 10, 2009 A co to za strona? Ja też wczoraj leżałam z pupą do góry.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Marzec 10, 2009 dziecko.haczewski.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Marzec 10, 2009 sorry że tak długo ale mi inernet nawala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Marzec 10, 2009 dziwne jest to że mam niby owulkę z testów od jakichś 6 dni i niewiem co mam myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Marzec 10, 2009 a mierzysz temp?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
labudka82 0 Napisano Marzec 10, 2009 tempki niemierzę zaufałam testom owul. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Marzec 10, 2009 labudka to trzymamy kciuki za Twoją ciążę :) ja powiem Wam, ze wogole nie znam się na testach na owulke i na miezeniu temperatury... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 10, 2009 witam wszystkich wyobrazcie sobie ze tu niema nigdzie testow!!! szukalam nawet w aptece.na jakiej ja dziurze mieszkam. ale jade w piatek do polski to w sobote test z rana od razu zrobie ;) hihi martwie sie bo pracuje coraz wiecej i ciezej. i musze wiedziec czy jestem czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Marzec 10, 2009 w polsce nie bede miala netu wiec niebedzie mnie tu przez tydzien. ale jak beda 2 kreski to od kogos napisze chocby ta informacje ;). wczoraj mierzylam temp to mialam 37.2 a juz tydzien po owulce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toffik81 0 Napisano Marzec 10, 2009 Witam dziewczyny. A u mnie jak w zegarku, 26 dzień i @ jest, mój organizm się uparł, żebym nawet nadziei przez jeden dzień nie mogła mieć :) Mam nadzieję, że wam wszystkim pójdzie łatwiej niż mnie ;) Powodzenia i owocnych starań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Marzec 10, 2009 chce dzidzie - temperatura wysoka, taka na ciaze... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Marzec 10, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ A.N.N.A.................31..................13.......... .........24.02.2009 żaba81.................27.................5............. ..........09.03.2009 toffik81..............28.................ok.30.......... ......10.03.2009 szoja....................29.................3........... ............13.03.2009 dula....................26...................1.......... .............14.03.2009 chce dzidzie..........25..................1...................... 16.03.09 krop-eczka............23.................6.............. ...........18.03.2009 labudka82.............26..........nawet nieliczę.............20.03.2009 karla 83 .........25.................4...........................22.0 3.2009 Klapaucius26..........26..................6............. .........24.03.2009 basia29................29..................3............ ............26.03.2009 majka242.............28..................24............. .........02.04.2009 vindict................32.................3............. ............05.04.2009 Ania_29.................29.................2............ ..........8.04.2009 bernadka82.........27...................14.............. .........??????? Martanna.............26.................5............... ..........??????? aled.....................34..................5.......... .............??????? Ania 1982...............26................5..........................?????? dzusta..................29.................3............ ..........???????? Brzusiowe mamy nick..............wiek..........ilość starań......tydzień.....płeć/imię....poród Frezyjka0......29..............1................... 10 .........?.....29.09.09 czuła............25..............1...................10 .........?.....03.10.2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Marzec 11, 2009 Witam Dziewczyny! I co tam u Was? U mnie temperaturka podskoczyła na 36.8 nie wiem co to oznacza, bo owulki napewno nie bo estradiol tak niski ze jajeczka ani jednego nie było :( karla> a co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Marzec 11, 2009 Na tym forum trudno Ci będzie znaleźc bezdzietne z wyboru! Ale zdanie każdy ma swoje i ja go nie neguje. Każdy żyje jak mu wygodniej. Tobie lepiej bez dziecka, a My mamy lub chcemy mieć dzieci!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach