Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vindict.

od dzis zaczyamy starania

Polecane posty

Gość basia29
ale do szpitala idziesz ze soba, czy do tescia?

Gość basia29
nie wiem bo nigdy nie zwracałam na to uwagi, ale teraz mam sporo śluzu takiego białego, szczególnie rano

czesc dziewczeta! ja ostatnio wogole nie mam czasu na komputer, internet, no a co za tym idzie - kaffe.. :( u nas ten cykl raczej na straty, nie wiem kiedy owulaka byla/bedzie :(

klapauciusz - ja czasami mam grudkowaty a czasami wodnisty śluz przed @, sama nie wiem od czego to zależy? Aniu a co ty taka zaganiana, przecież mamy kryzys gospodarczy, wszędzie jest przestój:):):) czula - ty w twoim stanie nie możesz mieć ciężkich dni! odpoczywaj ile wlezie!!!

Gość basia29
KLAPAUCIUS26 , dzis mam 30 dc

Czesc dziewczyny :) U mnie nadal bez zmian,31dc, tempka sie utrzymuje, dzisiaj 36.87 (ale mierzyłam 0,5h szybciej) podobno w takiej sytuacji dodaje sie 0,05 stopnia, ale nie wiem czy tak faktycznie jest.Nie mogę spać, budzę się w nocy. Basiu jeszcze troszeczke i u Ciebie też sie wyjaśni :), mam nadzieje ze bedziemy swietować jak nie u mnie(a raczej nie bo brzuch cały czas boli jak na @) to u Ciebie napewno !! ;) Własnie zrobiłysmy sobie z kolezanka dobrutkie sniadanko- paszteciki z kapusta i grzybkami i do tego barszczyk cieplutki mniam, mniam zabieram się do pałaszowania :) Pa

Gość basia29
Bardzo bym tego chciała. Smacznego Ci życze!!!

Witajcie kochane!!! -szoja- wczoraj miałam ciężki dzień, bo z mężem zamieniliśmy kilka zdań i tak cały dzień na przemyśleniach... Nie wiem co mam robić, nawet dzisiaj spaliśmy razem:-p dosłownie też:-p I to chyba pogorszyło sytuację, bo mam wrażenie, że mięknę i znowu mu pójdzie płazem:-( Nie wiem jak mam się z tego wyplątać teraz:-( Ja oczekuję przeprosin, może być jakiś bukiecik kwiatów:-p I czuję, że dziś będzie znowu zle:-(:-(:-( Pozdrawiam, miłego dnia 👄

ja mialam caly czas uczucie ze okres przyjdzie...a nie przyszed ;) wiec moze. pamietacie jak zalamana wam pisalam ze sie nie udalo bo okres dostane. ale sie zdziwilam. brzusiowa ja tez miekne ;( kurde .a mialam byc twarda. holera wiecie ze w holandi nikt do lekarza nie idzie przed 12 tyg. nikt!! ja tu zwariuje co za powalony kraj. jak mam isc na horobowe.jak mam to przetrwac skoro szef uwaza ze przed 7 miesiacem niema co zmieniac

{chce dzidzie} nie możemy wymiękać :-p ja na razie rozmawiam stawiam warunki :-p szacunek i dbanie o nas jest najważniejsze a przy okazji rozwiązuję zaraz stare sprawy :-p zobaczymy jak będzie życzę Ci wszystkiego najlepszego 👄

chciejka juz pisalam mialam wiele objawow, mdlilo mnie, czesto chodzilam do wc,piersi mnie bolaly,zgage mialam, zaparcia, brzuch na okres bolal i tak strasznie slabo mi bylo

krop.ka ciesze sie ze jestes. ty tak nieznikaj dobra wrozko ;) zycze ci samych dobrych wiadomosci ;) czuje sie jakos ...hmmm niespokojna. jakos dziwnie mi. niby brzuch mnie nie boli,ale ciagle cos czuje.tu mnie za kluje tam cos polaskocze,ja wariuje chyba.coraz bardziej sie boje ze cos sie stanie. to powoli obsesja. nieumiem myslec o tym,. co do pracy nie jedzcie nigdy do HOLANDI. powalony kraj. po pierwsze do 12 tyg wogole sie nie interesuja toba,po drugie szef stwierdzil ze nadgodziny moge robic jakies 50 godzin tyg jak nie wiecej.i do 7 miesiaca nic nie trzeba zmieniac. no to szukac musze praw na necie (nic nie znalazlam.) cos czuje ze klamia wszyscy. Ktora kobieta w ciazy jest w stanie tyle wytrzymac,takie tempo.ja juz padam.

chce dzidzie - ja mieszkam teraz w szkocji i tutaj jest tak samo!! nawet do ginekologa nie pójdziesz sobie ot tak!! dziki zachod:):)

basia ja tez biore ten duph.... i tez nie wiem kiedy @ przyjdzie, ale powiem Ci szczerze ze dzis mam 19dc i obserwujac slu to dni plodnych jeszcze nie mialam :(

STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ Klapaucius26.......... 26..................6............. .........24.03.2009 basia29................ 29.................3............ ............26.03.2009 majka242............. 28..................24............. .........02.04.2009 vindict................ 32.................3............. ............05.04.2009 toffik81................28.................30........ .. ............5.04.09 krop.ka................34..................6............ ............06.04.2009 Ania_29.................29.................2............ ......... .8.04.2009 karla 83 ...............25.................5......................... 08.04.2009 dula.....................26..................2.......... .............08.04.2009 A.N.N.A.................31..................13.......... ...........12.04.2009 szoja....................29...................3......... .............17.04.2009 labudka82...............26............nawet nieliczę............19.04.2009 bernadka82.........27...................14.............. .........??????? Ania 1982...............26................5...................... .???????? dzusta..................29.................3............ ..........???????? żaba81.................27...................5........... ..........???????? krop-eczka............23.................6............ ...........????????? Brzusiowe mamy nick.............wiek.......ilość starań....tydzień.....płeć/imię..poród Frezyjka0......29..............1...................12 .......?........29.09.09 czuła............25..............1...................12. .......?.....3.10.2009 chce dzidzie... 25.............1.................5........?.......25 .11.2009

a ja jutro idę ponownie na estradiol i prolaktynę, znowu mi zabiorą krwi a 6 kwietnia do gina.

6dc. FSH 4.62 norma od 2,8 - 11,3 faza folikularna LH 3,49 NORMA 1,1 - 11,6 FAZA folikularna ESTRADIOL 57,7 norma 20 - 160 TESTOSTERON46,7 norma 20 - 80 no mam narazie te ale mówię mój gin przyjmie mnie dopiero 6 kwietnia.

mąż sie jeszcze nie badała ale dam sobie uciąć głowę że prolaktyna będzie wysoka.