dula 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Cześć dziewczyny! No i powrót do rzeczywistości...:) Po Zakopanym tylko śliczne zdjęcia Nam zostały i bolące nogi;) A dzisiaj w pracy troszkę papierków do zrobienia a mnie się nic nie chce...Jeszcze brzuch mnie boli bo wstrętna @ przyszła. No i stres coraz większy bo za 5 dni Nasz Wielki Dzień. Pozdrawiam Was serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Czerwiec 8, 2009 witam po weekendzie :) Koniczyna ja tez sie bardzo ciesze ze wszystko dobrze!!:* My w weekend bylismy pod Lodzia u faceta rodziny wrocilismy wczoraj dzis do pracy... jejciu jestem taka mega senna ze koniec :/ hmm i tak mysle ze jak na poczatek 6tego tygodnia to brzuszek mam troszeczke... :P ciekawe czy duzo przybiore, jestem szczuplutka osoba wiec ciekawe ile bede wazyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 czesc dziewczyny, ale się rozpisałyście jak mnie nie było :) własnie wrocilam z trzydniowej wyprawy nad morze => ALE WIAŁO!!!! :) Wysyłam Wam link do NK => http://nasza-klasa.pl/profile/3257501 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 {laura} wysłałam Ci zaproszenie :D U mnie dzisiaj w miarę świeci słoneczko!!! Ale najważniejsze, że na duchu lepiej, mama była w szpitalu i ordynator mówi, że na razie nie widzi nic niepokojącego :D :D :D Ma wziąć antybiotyk do końca tygodnia, bo nie wiadomo skąd ta opuchlizna na gardle i za tydzień w poniedziałek do kontroli :-) Cudownieeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 czesc! poki co jaskolek nie ma :) juz zaraz dluuugi weekend :) a u nas niedlugo przytuanki, mam nadzieje ze tym razem owocne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 tak egoistycznie napisze wam od razu co mialam za dzien. poszlam do pracy... a tam zawroty glowy, blada jak sciana bylam, dusznosci . KOSZMAR. poszlam do szefa ze musze dolekarza bo padne byla 8ma rano. to on nagla pomoc na 14-ta zarejestrowal. porazka do 14 myslalam ze padne. zero sil. duchoty straszne o 14 poszlam do lekarza. pierwsze jego pytanie jak mysle co mi dolega/???////////// pozniej wybadal wszystko ekg, cisnienie, hemoglobina, mocz, krew itp i niby ok. stwierdzil ze niewie co mi. odeslal na czwartek do poloznej. i jak ona cos wymysli to mam wrocic do niego no coment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edytka1980 Napisano Czerwiec 8, 2009 Witam wszystkie staraczki:)chciałabym dołączyć do waszego grona,bo przyznam się szczerze że już od jakiegoś czasu was podczytuje ale dopiero teraz zebrałam się na odwage i pragnę się dołączyc.Staram się z mężem juz od roku i nic:(na 10 lipca mam 1 wizyte w szpitalu (mieszkam w uk więc troche dłużej to wszystko trwa)a teraz czekam na @ i zaczynam ziółka nr 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edytka1980 Napisano Czerwiec 8, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ marzencia864.........23.................3............... .........17.06.09 laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 basia29................ 29..................4........................????????? edytka1980............29.................11.......................10.06.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............23. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1............16.....24.11.09......Amelk a/Julian Klapaucius26..26.........6............14......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............10......21.12.0 9...........? anczur.........20.........3..............8......16.01.10 ...... Judyta/? Iwona77.......32..........4.............6.......03.02.10 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............5...... luty 2010..........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 chce dzidzie: ja mam często duszności, zwłaszcza w upały albo przed burzą. w pracy też zasłabłam w 7 tygodniu ciąży i wylądowałam w szpitalu ale okazało się że taki już urok tej ciąży. Przy córeczce tak źle się nie czułam. A teraz przy \"synku\" tragedia...i brzuch mam prawie cały czas napuchnięty i wzdęty. Po prostu każda ciąża jest inna i trudno muszę to przecierpiec. Może ty też ciężko przechodzisz tą ciążę ale nie ma na to lekarstwa. Na słabości to tylko L4 i odpoczywanie w domku, na bóle i skurcze magnez w dużej dawce(podobno 3xpo2tabsy). Tyle mi powiedziano:) A jak twarda macica to tylko łóżko przez całą ciążę, na szczęście mi nie twardnieje...pozdrowienia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna30 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 dziewczynki, mam pytanie do mam po 12tym tygodniu. Czy zażywacie jakieś witaminki. Jeden lekarz mi mówił że tylko kwas foliowy i magnez, a drugi- żebym kupiła feminatal metafolin400+dha, że on jest od 13tego tygodnia do końca, ale jak patrze na skład to cos mało tych witamin, wiem że najważniejsze to magnez który zażywam osobno, kwas foliowy, jod i dha bo tego brakuje w jedzeniu, ale czy te witaminki na pewno wystarczą? 9 lat temu to jadłam maternę bo chyba nic innego nie było wtedy a teraz jest tyle że nie wiem które najlepsze. Poradźcie coś! Na razie wysłałam męza po ten feminatal z dha i zobaczymy jak beda wyniki badan... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 l4- niechca dac l4 ;( zemdleje zaslabne wd... to maja.ale byle by z dzidzia ok.wszystko wytrzymam.o co chodzio z twarda macica? witam nowa ;) tez za granica jestem.wiec wiem jak to jest co do tabletek. ja nie biore zadnych.tu mi powiedzieli ze jak wyniki krwi ok,to kobieta nie powinna brac dodatkowych witamin.jakos to tlumaczyli. tylko jest owoce i warzywa. tak wiec nic nie biore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 czesc edytka, wpisalam Ci w kolejnosci dostawania @ :) STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ edytka1980............29.................11............. ..........10.06.09 marzencia864.........23.................3............... .........17.06.09 laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 basia29................ 29..................4........................????????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............23. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1............16.....24.11.09......Amelk a/Julian Klapaucius26..26.........6............14......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............10......21.12.0 9...........? anczur.........20.........3..............8......16.01.10 ...... Judyta/? Iwona77.......32..........4.............6.......03.02.10 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............5...... luty 2010..........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Witaj {Edytka}, nie musisz się zbierać na odwagę, żeby z nami popisać :-p {Chce dzidzie} Ty to już masz szczęście, ehhhh Mam nadzieję, że będzie dobrze!!! {Koniczyna} ja od samego początku biorę Feminatal, wtedy 800 a teraz właśnie to 400 z DHA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Cześć:) Laura> wysłałam Ci zaproszenie:) to mój link> http://nasza-klasa.pl/profile/1535581 chce dzidzie> nie wierze,że taka tam znieczulica!!!Oj Ty nasza biedna:( To oni wychodza z założenia ,że jak dziecko zdrowe a matka sie źle czuje to może nawet na czworaka chodzić a L-4 nie dadzą????Pogieło ich tam chyba! ;( ehhh Zapraszam na kawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 aaaaaa witam nową:) fajnie ,że dołączyłaś do Nas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 ja chętnie się kawki napije bo normalnie jakoś oczy mi się otworzyć nie chcą:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Witam! Koniczyna> mi kazali brać elevit preparat dla kobiet w ciąży, tyle że moje wyniki z krwi miały tendencję spadkową. Wczoraj odebrałam wyniki testu podwójnego papp-a i wynik jest dobry, jestem trochę spokojniejsza, wiem że to badanie nie wyklucza zespołu downa w 100%, ale zawsze tak jakoś na serduchu spokojniejsza się zrobiłam. Czytam o waszych dolegliwosciach i bardzo wam współczuję u mnie na całe szczęście jest oki, czuję się dobrze i gdyby nie lekki brzuszeniek to bym nie wiedziala ze w ciąży jestem :), ale wczesniej te wymioty mordęga-ale przeszły i jest oki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI................@ edytka1980............29.................11............. ..........10.06.09 marzencia864.........23.................3............... .........17.06.09 laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 basia29................ 29..................4........................????????? brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............23. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1............16.....24.11.09......Amelk a/Julian Klapaucius26..26.........6............14......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............10......21.12.0 9...........? anczur.........20.........3..............8......16.01.10 ...... Judyta/? Iwona77.......32..........4.............6.......03.02.10 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............5...... luty 2010..........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Trochę uaktualniłam tabelkę. Przyszła @ ta wstrętna. Nie odzywałam się bo musiałam odreagować. Dostałam @ po 43 dniach i po wywoływaniu luteiną. Teraz biorę od 3 do 7 dc clo, a potem od 8 do 12 estrofem mite. 14 dc idę na usg na monitoring. Trochę jestem podłamana, czy któraś z was brała już taki zestaw leków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Hej karla! super,że wróciłaś.nNapisz cos wiecej o tym clo co to? clostinbering czy cos takiego bo juz gdzies o tym czytalam.To jakis wspomagacz???Ale jestem zielona:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Witam Byłam rano u lekarza, glukozę jakoś przeżyłam, nie było aż tak zle... Maluszek ruchliwy jak zawsze :D Słyszałam jak bije szybko serduszko, gin nie mogła trafić na maleństwo aparaturą hehe, tak uciekało :D Czyżby takie dzikie po mamusi??? :D:D:D A teraz wreszcie czas na śniadanko :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 clostilbegyt to lek który ma wywołać owulację, wzrost pęcherzyków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 dzieki majka :) jak tam, pijesz ziołka? witam nową [chce dzidzie] bardzo Ci wspolczuje, ten twoj szef to kawał drania. A jak masz problemy z oddychaniem to mozesz miec niski poziom zelaza, to sie czesto zdarza w ciazy ja tez tak mialam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 brzusiowa smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Oj pije:( fufufuffu!!! jezu ja nie wiem czy zdołam je pić dłużej .Strasznie ohydne!!!!Cofa mnie po nich a pije je dopiero od soboty ;( Dzięki karla za info,clo podobno nieźle pomaga zajść więc trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Tylko po clo, miałam takie dziwne uczucie, że ręce mi się trzęsą. Dzisiaj jest 6 dc, wieć jeszcze 2 tabletki. Ostatnio jestem mocno poddenerwowana, wydaje mi się, ze to one to wywołują. Warczę na wszystkich chociaż tak naprawdę tego nie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Po hormonach może być różnie,samopoczucie nie najlepsze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 pierwsza na str.110 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura33 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 AAAAAA miało być , a nie !!!!!! Edytka, wybacz, to są skutki picia ohydnego zielska zamiast kawy :O pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach