malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Jeżeli chodzi o hormony to ręki nie dam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 25, 2009 chodzi o zbadanie poziomu beta hcg , wskazuje odpowiednia ilosc hormonu hcg i wtedy wiesz czy jestes w ciazy(przed testem- 100% pewnosci)no i jesli jestes to wiadomo już w którym tc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Przerwa na śniadanko i herbatkę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Sierpień 25, 2009 dziewczynki odpowiedzcie mi co z tymi bakteriami w moczu co mi wyszlo... ? to jest grozne czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Sierpień 25, 2009 :D To ja ;) EsiaSmH> bthcg można już robić parę dni przed spodziewana miesiączką;) Poczekaj jeszcze tydzień i leć na badanie:) Pozdrawiam Was moje miłe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Sierpień 25, 2009 smieszka ja się nie znam na wynikach musisz z tym iść do lekarza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 śmieszka ja niestety sie na tym nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 smieszka najlepiej jak pójdziesz do lekarza, on Tobie duklanie powie co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Ania_29, a Twój jmąż robiła badanie nasienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 25, 2009 majka - dziękuję :) kurcze nie mogę sie doczekać... mam tak wielką nadzieję...Moj mąż chodzi i mowi nie musze robic testów bo jest bardzo skuteczny :) fajnie że trzyma nas dobry humor podczas oczekiwania w tym cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Sierpień 25, 2009 niooo jutro mam o 19 wizyte u mojego gina wiec faktycznie dowiem sie a tymczasem poczytam moze troche co w necie o tym pisza, ktorych dziewczynek nie mam jeszcze na nk ??:) odzywac sie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Mnie nie ma na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Widzę, że chyba jest pora obiadowa, bo nikogo nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Sierpień 25, 2009 no mozliwe dziewczynki pewnie gotuja pysznosci :) a ja do 16 w pracy ale mam lenia jezu nic mi sie nie chce najchetniej poszlabym spac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Ja równiez do 16 w pracy... Cały dzień się obijam :) My w parcy a za oknem taka piękna pogoda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Ja też do 16 i też cały dzień nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 To trochę nas kobiet pracujących jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Ale szukam sobie szkoły, bo mam zamiar wybrać się do szkoły i skończyć technika bhp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 No to super :) Ja tez wybieram sie na studia ale dopiero od zimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Sierpień 25, 2009 ja w pracy do 15.30. Pogoda nie nastraja do pracy, do tego jeszcze szefowa na urlopie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Dokładnie u mnie szefostwa tez nie ma, więc laba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 A ja mam trzech szefów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Sierpień 25, 2009 U mnie jest prezes, dyrektor i z-ca dyrektora ale do pon ich nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EsiaSmH 0 Napisano Sierpień 25, 2009 o kochane widze leniwe szaleństwo w pracy... ja też siedze do 16 i grzeje biurko :( jeszcze godzinka.. i lecę robić tiramisu bo jutro goście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Uwielbiam tiramisu, a jeszcze bardziej ciasto 3-bit. Strasznie tu cicho dziś w porównaniu z wczorajszym dniem. Ja jeszcze pare minut i uciekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 U mnie dziś 20dc i cały czas mam lekkie pobolewanie brzucha jak na okres. Nie wiem co się dzieje. Czyżby @ przyszła wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 Karla, mam pytanko do Ciebie, czy Ty wiesz dokładnie kiedy masz owulacje bez tego monitoringu, czy robisz jakieś testy owulacyjne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Sierpień 25, 2009 moj maz nie robil badania, pokoi co to ja mam cykle bezowul. wiec chce mu tego zaoszczedzic. chcialabym juz to CLO brac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Sierpień 25, 2009 basiu, już od pół roku mierze temp i obserwuje śluz, do tego jeszcze stosuję testy owu. w poprzednich dwóch cyklach z clo umiałam wyznaczyć owu, a w tym jakoś tak mi się wszystko poprzesuwało. wydaje mi się że owu miałam dopiero w 19 dc. Jeżeli mam racje to cykl mi się wydłuży i będzie trwał 33 dni. zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Sierpień 26, 2009 Witam, ja dzisiaj pierwsza, komu kawki a komu herbatki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach