kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 no właśnie ja dzisiaj odbieram badania więc mam nadzieje że nię bedzie kazała mi sie kotka pozbyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 13, 2009 ja z chęcią przyjmę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 13, 2009 Ja mam tylko psa:) Ale pospałam mmmm:) Teraz uciekam na spacer z pieskiem i do sklepu, bo nawet pieczywa nie mam:) My mieszkamy w swoim mieszkaniu, tylko 2 pokoje ale zawsze to w soim i bez rodziców jak pisała Majka. A o kosztach to sobie nawet przypominać nie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 dobrze Majka będę pamiętać w razie czego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 ale Ci dula zazdrosze :) ja też bym teraz poleżała a może nawet udałoby mi się zasnąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 13, 2009 ooo dula śpioszku wstałaś:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 my mamy bardzo ladne mieszkanie, ale to nie nasze. także na razie odkładmy pieniązki może za pare lat cos kupimy. na szczęście czynsz mamy dosyc niski. nie ma sie co przejmowac dziewczyny. nasi rodzice mieli gorzej czesto sie zdarzało, że musieli pare lat mieszkac z rodzicami, zanim udalo im się znależć cos własnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 tylko wkurza mnie jak widze, ze na około wszyscy sioe budują remontują, a my w takim zawieszeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 13, 2009 nie wiem mała_81 gdzie mieszkasz ale tu gdzie ja mieszkam to własnie moi rodzice mieli lepiej bo dostali mieszkanie od zakładu pracy 4 pokoje:) a ja z mężem musiałam wziąć kredyt na 25 lat żeby być na swoim:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 mój mąz jest wojskowym i mieszkamy w mieszkaniu sluzbowym tbs, których nie ma mozliwości wykupić, ani teraz ani nigdy. sa mieszkania, które kiedys mozna było wykupić (jeszcze jakiś rok temu), ale to tez zostalo wstrzymane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 ja tez mieszkam w TBS-ach poprostu porażka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 13, 2009 takie głupie czasy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 naprawde kruszynka? a to tez wasze mieszkanie służbowe? nie wiem jak ty my mieszkania mamy bardzo ładne i osiedle w fajym miejscu, ale to nie nasze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 tzn tbs to sa i mieszkania służbowe i mieszkania "dla mniej zamożnych", no ale patrząc na opłaty i wymagania to po prostu porażka jest :( Ogólnie na lokalizacje i wygląd nie narzekam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 13, 2009 wróciłam i ze spaceru i ze sklepu:) Odkurzę i uciekam coś ugotować bo mój pomyśli, ze teraz to będe tylko spała:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 hehe to gotuj dla M :) kurcze powiem wam że chyba z chęcią bym poszła na zwolnienie bo mam dosyć pracy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 13, 2009 ojojoj jak ja bym poszła na L-4 ale nie jestem chora ani w ciąży:( a tak bym poleniuchowała:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 13, 2009 od jutro mam wolne do niedzieli ale znając życie nie odpocznę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 no ja zawsze myślałam że w ciąży pójde na zwolnienie ale teraz to już sama nie wiem, bo obawiam się że się zanudze :) tak źle tak nie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Październik 13, 2009 zmykam do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 13, 2009 miłej pracy kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 kruszynka dla mniej zamoznych? tzn, ze to takie mieszkania socjalne? to u nas jest troche inaczej, jest małe osiedle na którym mieszkają tylko wojskowi. a co do zwolnienia, to byłam w tamtym tygodniu 2 dni, wysprzatałam mieszkania nadrobiłam zaleglości w praniu, wypocząć nie zdażylam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 no to może na innych zasadach u nas są te mieszkania :) u nas to jest niby dla właśnie mnie zamożnych, ale maja wymagania straszne żeby dostac to mieszkanie, no i wpłaca sie wkład własny ileś tam procent wartości mieszkania i co 3 lata musisz im zanosić zaśwoiadczenie o dochodach.... ogólnie ja za swoje mieszkanie za 32 m2 płace czynsz 520 zł w okresie zimowym więc trudno nazwać je mieszkaniami dla ludzi biedniejszych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Październik 13, 2009 No to rzeczywiście dużo. My mamy 52 m2 i płacimy czynszu 474 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 my mamy 59 metrów i płacimy nie całe 400 + liczniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 mieszkania socjalne i takie dtogie to sie nazywa polityka prorodzinna w naszym chorym państwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_81 0 Napisano Październik 13, 2009 57 m2 przepraszam, pomyliłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 no więc własnie, dlatego nie ma sensu tutaj płacić takiego czynszu i sie chcemy budować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 aha a rodzice mojego M mają ok 65m2 i płacą 1000zł!!! i to też te nasz TBSy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruszynka173 0 Napisano Październik 13, 2009 uciekam dziewczyny:) życze miłego popołudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach