Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precelek_18

A do Wiosny lżejsza o 15 kg!! start - Styczeń 2009

Polecane posty

Gość precelek_18

MOJA HISTORIA: Ileż to było prób i podchodów do diety, zawsze konczylo sie wszystko juz na starcie,a mocny zapal wypalal sie po 2, 3 dniach wszystko konczylo sie mega dolem i maratonem przy lodowce;/to takie zalosne...:( no ale cóz sila fast foodow i slodyczy byla zawsze silniejsza ode mnie.. Pewnego dnia, byl to koniec sierpnia spotkalam kolezanke z dawnej szkoly ktora zawsze byla gruba , wazyla ok 80 kg, Wyobraźcie sobie jaka mialam mine jak stanela kolo mnie w obcisych dzinsach i bluzeczce , wazac juz wtedy 60 kg;o bylam w szoku, oczy mi sie zrobily jak dwu zlotowki,Za jakis tydzien od tego czasu umuwilam sie z nia na kawe w ramach tego ile lat sie nie widzialsmy. ale jak to ja musialm sie od nej wszystkiego dowiedziec jak tak ladnie schudla,wiec mi opowiedziala, i ja postanowilam zastosowac taka sama dietke jak ona, ona schudla ok 20 kg w 2,5 miesiaca :O, byla na niskokalorycznej diecie, wykluczyla sol, itd, jadla glownie gotowane warzywa, pila soki z warzyw i owocow, pieczone mieską , jaja, sery biale, jogurty,kefiry, maslanki,kiszona kapuste , ogorki itd raz na tydzien zupka zabielana mlekiem 1,5 %, JA rownież przeszlam na ta dietke staralam sie nie przekraczac dziennie 800 kcal, do tego zainwestowalam pieniazki w chrom, therm line II i blonnik tak jak ona, po dwoch tygodniach bylam lzejsza o 6 kg;o ,diete przeprowadzalam we wrzesniu, wage utzrymalam do tej pory nie mialam jojo( wrocil tylko 1 kg i to w okresie swiat), no ale niestety za szybko sie poddalam, bylam tak szcesliwa tymi 6 kg ze zapomnialam o reszcie i diete zakonczylam... niestety mam jeszczze nadbagaż w postaci 15 okropnych kilogramoch ktorych zamierzam pozbyc sie do wiosny, nawet do lata, chce wreszcie cieszyc sie piekna figura, teraz wiem ze jestem wstanie, bez JOJO, schudnac trwale, tylko potrzebowalam wiecej motywacji, Mam nadzieje ze znajda sie chetne osoby do wspolnej walki, zaznaczam ze ten topic poswiecony jest odchudzaniu Nie wazne jakiemu:)Wazne jest wspieranie i dazenie razem do osiagniecia wymarzonego sukcesu:)

Gość precelek_18
kiedy przeprowadzalam dietke we wrzesniu, nie cwiczylam, bo ogolne rzecz biarac cwiczenia dla mnie to wrog number one:P no ale teraz postanowialm ze bede cwiczyc:)) 1. skakanka 2. hula hop 3 8 minutes cwiczenia lub 6 weidera ( musze sie zdecydowac co;;p) 3 basen raz w tygodniu 4. brzuszki jeszce raz brzusszki!!! mysle ze mi sie udaa!!

Gość precelek_18
co tu tak cichutko..? nikt sie nie dolączy??

Gość Majaaa89
Ja sie dolaczam :)

Gość melvie
to ja też ale od soboty bo jutro mam jeszcze egzamin :)

:) Fajnie, że z takim nastawieniem do tego podchodzisz... Wiesz czego pragniesz, nie masz żadnych wątpliwości, dlatego musi Ci się udać. Uda się! :) Co do ćwiczeń jak znalazłam swój sposób (też ich nie lubię). Rutyną jest dla mnie oglądanie serialu, dlatego też w czasie reklam (zawsze są dwie) robię po 50 brzuszków, a w trakcie oglądania kręcę hula-hop. Łączę przyjemne z pożytecznym! Pozdrawiam, i życzę powodzenia!

Gość precelek_18
o super dziewuszki ze nasze grono powieksza sie:)) jak milo.. ja tez ogladam seriale to moja mania moz e tez bede robic ehehe

Gość precelek_18
heheh wlasnie za chwilek ''na wspolnej'' wiec zmykam odezwe sie jutro!!:) mam nadzieje ze nasz grono bedzie sie sukcesywnie powiekszac:D ja napewno bede tu pisac o swoich sukcesach i porazkach o ktorych staram sie nie myslec !! bo musi sie udac:) moze stworzmy jakas tabelke??do juterka!! 🌻 🌻 🌻 🌻 waga wzrost cel start od: precelek_18 71 kg 170 cm 55 kg 17.01.09

Gość precelek_18
waga wzrost cel start od: precelek_18 71 kg 170 cm 55 kg 17.01.09

Gość precelek_18
hej dziewuszki:*:* i jak tam wasze zmagania z dietka??ja dzisiaj ruszam po zakupki do dietki,;) patrze ze tabelka pusciutka jeszcze ale mam nadzieje ze niedlugo bedzie pelniutka:)

Gość Majaaa89
No to ja mam 58kg, 164cm, cel-48kg (a minimum 50), a diete zaczelam juz wczoraj. Tzn nie zadna okreslona, po prostu bardziej zwracam uwage na to co jem, wiecej warzyw, takie tam.

Gość precelek_18
o super;) polecaam ci odstawic calkowicie sol;)) a mniej wicej ile kcal jesz dziennie??

Gość Majaaa89
No wlasnie za malo, bo ostatnio pomimo ze na diecie nie bylam jadlam ok 500 kcal, nie bylo czasu po prostu. Ale nie wiem czy schudlam bo nie mam wagi tutaj. A teraz mam zamiar zwiekszyc stopniowo do ok 1000 kcal.

Gość Majaaa89
Przylaczy sie ktos jeszcze ;)?

moge sie przylaczyc? :D co prawda nie mam do zrzucenia 15 kg ale jakies 8 by sie przydalo zgubic... od dzis zaczelam diete south beach... ciekawe czy mi sie uda...

Gość Majaaa89
Pewnie ze tak, a ja tez wlasciwie raczej o 8kg mysle bo jak ponizej 50 kiedys zeszlam to mi organizm zaczal protestowac. To podaj jeszcze wage i wzrost i kiedys zaczynasz lub kiedy zaczelas :) Ja tez o south beach mysle bo nie moge sie teraz za bardzo katowac -> sesja :(

170 cm 72 kg zaczelam od dzisiaj ostatnio jak bylam na tej diecie to schudlam 3 kg ale nie skonczylam nawet 1 fazy bo dostalam okres... a ja mam wtedy apetyty jak baba w ciazy... nie zebym sie obzerala :D dzisiaj zaczynam od poczatku... ustalilam sobie jadlospis na 2 tyg (kit ze codziennie to samo) ale wtedy wiem ze po nic innego nie siegne... jakos przepykam te 2 tyg a Ty jaki masz wzrost i wage?

Gość Majaaa89
Pisalam wczesniej, 58kg i 164cm :) Tez bylam kiedys na tej diecie i pomogla, bez jojo nawet, schudlam jakies 3-4 kg bez slodzenia sie :)

Gość SanSan
ja tez chce sie dolaczyc w zeszlym roku wazylam 64 kg/170 teraz waze 77 :-/ wiec mam co zrzucac, jestem leniwa :-/ obecnie mam remont w domu, a w przyszlym tyg koniec to pocwicze na orbiterku :) plus oczywiscie dieta ;)

ja mam nadzieje ze schudne na tyle zeby wygladac jak czlowiek :D oczywiscie bez jojo... moja najwieksza zmora sa w sumie uda i lydki... brzucha za wielkiego nie mam ale te nogi to porazka...

Gość Majaaa89
No u mnie tez, uda i biodra, brzuszek to 63cm wiec zadowala mnie to ;) Za to biodra... 94cm

Gość Majaaa89
Tylko wpisujcie sie co jakis czas jak efekty, zeby nie bylo ze za dwa dni watek ucichnie bo kazda porzucie diete ;)

wlasnie... zeby tu nie ucichlo bo jestem ciekawa waszych rezultatow poza tym chce miec jakies wsparcie :D moze wymiana fotek?

Gość Majaaa89
Ok, ale ja to po weekendzie bo teraz na uczelnie lece a potem jade na weekend ;) Trzymajcie sie i powodzenia w diecie ;)

Witam Ja też się chetnie dołacze. Ja juz wiele razy próbowałam się odchudzać i własciwie tylko na próbach się kończyło. Moj zapal szybko wtgasał a wygrywały slodycze !! Teraz chce spróbowac raz jeszcze. Moze sie uda. Zycze powodzenia i mam nadzieje że bedziemy sie wszystkie wspierały.

Gość violutka83
Hej Dziewczyny:) Bardzo chętnie sięprzyłaczę do Waszej wspólnej wali z kilogramami! Mam 25 lat, 167cm i nieszczęsne 73kg...wrrr... Marzę o 58 kg...ale czy wytrwam??? Od Nowego Roku nie jem słodyczy... i ogólnie staram się ograniczać z jedeniem,poza tym rzed świętami skończyłam pierwszą serię masaży odchudzających-ok 2cm mniej w talii...choć to i tak kropla w morzu... W przyszłmy tygodniu zaczynam drugą serię bo teraz mam okres. Generalnie postanowiłam: 1. Nie łączyć białek z węglowodanami. 2. Nie pić godzinę przed i po posiłku. 3. Nie jeść po 18:00. 4. Wyeliminować słodycze. 5. Basen raz w tygodniu- jak skończę masaże. Na razie mam motywację i zapał, ale na ile go starczy??? Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki:) **************************** 01.01.09 ---> 73,5 kg 16.01.09 ---> 72,0 kg *************************** Cel ---> 58,0 kg :)

Gość precelek_18
ooo jaki mily widok:) widze ze nas coraz wiecej strasznie sie ciesze:) i witam wszystkie dziewuszki:)), ni bylo mnie przez caly dzien o bylam na zkupkach, kupilam wszystko do dietki i od jutra ruszam:)).. juz sie nie mge doczekac wyniku... ale bede cierpliwie czekala:D

Gość precelek_18
violutka- mysle ze ci sie uda:D to wszystko zalezy tylko od nas wyobrazaj sobie codzien siebie jaka ta szczupla, najllepiej sczupla w sexi kostiume:) trzymam mocno kciuki... i zagladaj codzien do nas:)