Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

sami widzę przyprowadziłaś do nas pena:D wracając do domu zaszłam pod wiadoma budkę z piwem ale nie odniosę się tym razem do rozmów tam zasłyszanych, bo naprawdę nie ma do czego- takich idiotyzmów oczy moje nie widziały, zastanawiam sie czy to wina mojego zmęczenia podróżą, czy też po prostu za mało wypiłam :D za to w radiu usłyszałam coś co rozwikłało nasze ostatnie domyślenia dotyczące bytności niektórych osób na forum otóż samce posiadające partnerkę życiową zachowują swoje zdolności rozrodcze dłużej od samców samotnych- badania co prawda przeprowadzono na szczurach w dalekiej Pensylwanii- ale ostatecznie ostatnio o gryzoniach troszke było.... wracając do rozważań- nie posiadając partnerki życiowej co lepsze elementy szukają zapewne zastępczej masy

złoty mnie zawsze ktoś atakuje i ja zawsze atakuje kogoś więc to żaden nius:)

Gość Ju......
🖐️ Co ta dziwaczka, Wyśmiewczyni, od Ciebie chciała, Sami? Szkoda, że ją pokasowali - chętnie bym poczytała jej idiotyzmy, dzieki którym wciąż się pogrąża w studni śmieszności bezdennej. :)

nie żebym się nie cieszyla:) tak pytam z głupia franc :P

Gość Ju......
Chyba nie.... Wpadłam na chwilę poczytac, to i się odezwę - bo inaczej nie wypada. :P :D

Gość Ju......
Teraz już możesz się cieszyć, bo chwila minęła - uciekam. Wypadałoby posprzątać. To nie zamęcz męża ;) Bye. :)

teraz chyba powinnam przestać:P do meza jeszcze troszkę czasu zostało;) na razie wypoczywamy bo nas przymuliło

złoty ja ci powiem:) kiedyś już to pisałam miałam kochanka , którego penis był rozmiaru średniego- coś tak oscylował ok tych 17,5 bosz ale co on wyprawiał!!! tak naprawdę więcej zależy od właściciela penisa niż od niego samego ;)

sami:d fakr najważniejsza sprawa to jakby nie było zdolność do powstania :D

nie pomarańczo nie możemy głosować !!! jesteśmy sfrustrowanymi podstarzałymi pasztetami, którym nie w głowie valentynki więc nie będziemy głosować z czystej złośliwości więc idx wklejaj linki do krain szczęśliwości ! złoty ja mam dłonie dziecka

Gość Złoty miej litość
, na wymioty mnie bierze.

:D zwłaszcza , że mam od jakiegoś czasu włosy brązowe:P

Gość LzW
Złoty, dołączam do apelu pomarańczy, trochę więcej wyrafinowania please

Gość LzW
Złoty, ile Ty masz dziecino latek?