Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wyrzuty sumienia

puściłam się, a jestem zaręczona

Polecane posty

Gość belerofront
taaaa, bo przecież przed ślubem to nie zdrada :D

Gość sabinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gówno prawda ze alkohol nic nie tlumaczy... wsumie pewnie i nie tlumaczy ale czlowiekowi robi sie taka woda z mozgu wtedy ze szok... nie myslisz racjonalnie i robi sie rzeczy ktorych sie po sobie nie spodziewasz. Nie mow mu nic, zapomnij o tym i nigdy sie juz do takiego stanu nie doprowadz. Jesli mu powiesz on zerwie napewno.

=> mam wyrzuty sumienia Oj przestań się zadręczać. Kurwa jesteś i trzeba to zaakceptować. Czlowiek ktory ma jakąś tam moralność i szanuje partnera. Nie pija z osobami płci przeciwnej, a jak takie przychodzą to się wynosi. Chciałaś sobie poruchać to z nimi zostałaś. Nie wymawiaj się durno, ani nie pierdol o wielkim zalu. Związek już zjebany. Bo ta tajemnica będzie cię uwierać. Potrafisz z tym żyć, ciągnij dalej.

Gość PerłaCHmielowa rulezz
ooo kurvva dobry poczatek malzenstwa ..hahahah

Gość Johny69
Zrobiłas to bo to chciałaś zrobić. Nie jesteś na tyle głupia by zwalać winę na alkohol. Doskonale pamiętasz każdy szczegół tamtej imprezy, film ci się nie urwał więc spełniłas swoje marzenie. Marzenie nie jednej dziewczyny, wiekszość z Was fantazjuje o sexie z obcym facetem. Powiem Ci jedno nie gadaj tego swojemu chłopowi bo nawet jesli jest slepo w Tobie zakochany od momentu gdy mu to powiesz będzie skrycie miał Cię za szmatę i nawet jak dalej z Tobą bedzie w****** kiedyś inną a jak mu się to spodoba będzie posówał panienki jedną po drugiej . A tak on zakochany, pewnie wierny a Ty cóż, znając to jak zachowujesz się po alkoholu pewnie niejednemu jeszcze zrobisz dobrze. Z pewnością posówał Cię w tym aucie tak jak chciał, tak jak za pewne zakazujesz swojemu narzyczonemu. Pewnie brał Cię od tyłu do końca na ostro i pewnie żeby sie nie pobrudzić spuścił Ci się do ust. Taka sytuacja. Pogódz się z tym że zeszmaciłaś się ;) P.S tylko mu nie mów ;)))

Gość gość
dajcie jej juz spokoj! stalo sie i trudno... jestem bardzo ciekawa ilu z obecnych tu moralizatorow nigdy nie popelnilo bledu... zawsze sie znajda ćwoki, które na każdy temat mają tyyyyle do powiedzenia i OSĄDZENIA

Gość Johny69
Dodam jeszcze bo piszesz że straciłaś głowę .Gdy włożył Ci fiuta od tyłu powinnaś się ocknąć, przecież wiedziałąś że zaczyna Cie walić obcy facet, Jednak podniecało cię to, wiedziałąś że facet tego nie widzi więc skupiłaś się na tym by dojść , żeby mieć mega orgazm żeby on również go miał i porzadnie się spuścił. Gdyby wtenczas Twoj facet was nakrył od razu byś zlazła z jego k****a i zaczeła krzyczeć że to nie tak jak myślisz kochanie :) Zapewne jeszcze niejednemu o*******esz tak więc staraj się żeby facet sie nie dowiedział *niejednemu pewnie twardnieje na Twoj widok więc rob dyskretnie to co jednak lubisz :)

Gość gość
Jedno jest pewne, ty zdradzilas, to on tez ma do tego prawo

Gość pprowokatorr
Wydaje mi się że pan młody w noc poślubną prześpisz ie np z dr***ną, albo którąś z zaproszonych kobiet. Wtedy zobaczymy jak sie poczuje panna młoda. Ale wtedy będą jaja :P No i oczywiście nie będziesz mogła mieć wtedy do niego pretensji. Przecież to będzie taki bonus w prezencie ślubnym. Potem w dwa tygodnie później okaże się że ona zaskoczyła i jest z twoim mężem w ciąży. No wiec ubaw po pachy.

Gość Johny69
Mam nadzieję ze sex z narzyczonym jest dla Ciebie lepszy niż z gościem co Cię dymał w aucie bo jeśli typowi z imprezy było mega dobrze a zapewne było to sobie nie odpusci i pewnie będzie jezszcze nie raz chciał żebyś mu zrobiła dobrze. A wtedy jesli i Tobie było lepiej niż narzeczonemu to cóż podświadomie bedziesz dawała się uwodzić mu i jeszcze nie jeden raz będzie cie posowal moze i nie tylko on jak ci sie spodoba taka sytuacja :)

Gość gość
Dlaczego sie nie przyznasz jedtes tylko ku...duzo takich jak ty co daja bo ci..swiedzi chwila odp d****i

Gość gość
Jestes tylko szm..a!!powiedz mu ze lubisz kur...sie z innymi na trzezwo tez o kochanie kocham cie ale zje...mnie inny h..johny ma racje

Gość gość
Taak, pięknie. Chyba nie dojrzałaś do związku moja droga, a już na pewno nie do zaręczyn. Nic mu nie mów, bo zniszczysz zaufanie. Ale miej się na baczności,bo jak zacznie coś podejrzewać to wynajmie http://www.spyshop.pl/content/prywatny-detektyw-63 i na tym się skończy, że pójdziesz moja droga z niczym i zniszczonymi marzeniami co najwyżej.