Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecio w drodze

slub na poczatku lipca.suknia jest a ja sie dowiaduje ze jestem w 3 tygodniu

Polecane posty

Gość hmm2
a nie mozesz poc prostu usunac bachora?? i slub bedzie i babcia pomoze a tak to bedziesz sie meczyc przejebane masz dziewczyno

hmm2 - ale jestes pusta "usun bachora" ty tez byłaś bachorem, szkoda, że Ciebie rodzice nie usunęli,

Gość vtg
masz racje wredniaku wielka szkoda..

Gość frufru
ja bym przesunęła slub do przodu, po urodzeniu z małym dzieckiem na głowie to nie za bardzo organizowac imprezę...

Gość dziecio w drodze
jak to gdzie. u nas na placu solnym kwiaty sa wystawiane praktycznie 24 h:-) najbardziej znany we wroclawiu plac z kwiatami:) ale fakt faktem ze narzezony sie ucieszyl ale tez sie zdolowal ze wszystko sie teraz wywroci do gory nogami. mamy mieszane uczucia. planujemy z rodzicami pogodac w weekend bo on jak to on rozmowy sie tak nie boi ale ja owszem i musze sie psychicznie nastawic

Gość nicollee20
Wiesz co czytam sobie to co tu piszesz i musze przyznac ze musis miec ogromnego pecha. ja tez stosuje tabletki novynette i nie raz mi sie zapomnialo. a ty raz zapomnialas i od razu ciaza. W takim razie ja juz dawno powinnam byc w ciazy.kasiaWspolczuje takiej sytuacji ale rozniez gratuluje zostania mama:)

Gość dziecio w drodze
no tabsy jak by nie bylo nie sa w 100% skuteczne. ale nigdy bym nie podejrzewalla ze ten 1% czy iiles tam wypadnie na mnie. zycie nie zawsz jest sprawiedliwe.

Gość myszikiszka
mam 23 lata koncze studia i zaplanowany ślub na pażdziernik....też bym nie chciała jeszcze dziecka ale mysle że skoro i tak miał być slub to sobie poradzicie. Na twoim miejscu przeniosłabym sobie wesele na teraz marzec, kwiecien zaliczek może nie stracicie boo chetncyh na te mieisace raczej nie ma, W sali mozecie sprobowac oddac komus termin w zamian za zaliczke a suknie zalozysz jeszcze bo brzuszek nie bedzie tak widoczny jeszcze najwyzej troche ci ja poszerza ale na pewno da rade trzeymam za was kciuki dacie rade :)

Gość dziecio w drodze
ahahahahaha zartowalam. nie jestem w ciazy. poprpstu nudne to forum strasznie:)pozdrawiam

Gość ddddddd
dziewczyno obyś nie miała problemu z zajściem w ciąże bo będziesz płakała że teraz jesteś głupią pustą suczą która się nudzi !!!!!!!!!!!!!

Gość dziecio w drodze
oj tam

Gość dziecio w drodze
kto sie podszywa podemnie :-(