Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarowka

chlopiec czy dziewczynka

Polecane posty

Gość ciezarowka

dziewczyny czy są jakieś sposoby... objawy... na odgadniecie płci swojego dziecka zanim zrobi to lekarz... Bo na przyklad to ze na chlopczyka je sie kwasne a na dziewczynke slodkie to akurat nie wierze bo pierwszy raz urodzilam chlopca a bedac w ciazy jadlam tylko slodkie...

są chińskie wróżby ,wróżenie z obrączki itd...wygląd ,kształ brzuszka różne różności nie wiem czy się sprawdza z obrączki wyszło mi dwoje dzieci syn córka.. pierwsze syn drugie na 65 %syn z chinskiego kalendarza syn i córka itd itd jak widzisz ,pewność będziesz miała przy porodzie:) aaaa ale jak tak analizuje poczęcie to kochaliśmy sie często ,prawie codziennie więc trudno określić dzień cyklu,może być sam środek czyli synek:)

Mamani,...w moim otoczeniu sprawdza się wszystkim obrączka.Mokja szwagierka miała na początku tylko córkę i syna z obrączki po dwóch pozamacicznych ciażach obrączka zaczęła wskazywać c+s+c+c teraz ma dwie córki pierwsze i ostatnie z wrózby :) u całej rodziny sie zgadza tylko u mnie nie:)

a mi sie z obraczka nie sprawdzilo bo krecila sie jak na dziewczynke a bede miec chlopczyka wiec nie warto podchodzic do takich wrozb za bardzo powaznie.jadlam wiecej slodkiego cera mi sie nieco pogorszyla tez niby na dziewczynke oznaki .dodam jeszcze ze na usg jak juz mozna bylo cos dostrzec to lekarka powiedziala ze wyglada jej na dziewczynke (19tyg) potem w 23 wyszedl ze chlopczyk i tak juz chyba zostanie zreszta okaze sie bo niedlugo rodze:)

aaa mojemu mezowi wyszlo tak samo :D:D:D:D:D to chyba dobry znak :P:D

u mnie sprawdzilo sie przeczucie :) od samego poczatku bylam wrecz pewna co sie urodzi i nie pomylilam sie ani razu poza tym tez z synkiem mialam odrzut od slodkiego, na sam zapach i widok robilam sie zielona, za to ciagnelo mnie do kwasnego z corka odwrotnie :) o wiele "korzystniej" na twarzy wygladalam z corka w ciazy np :) z synkiem wygladalam okropnie :-/ no i wlosy, matko nigdy w zyciu nie mialam takich zniszczonych :-/

Mamani :-D ano dobry :) musze mojemu zrobic ta wrozbe, moze moje dzieci maja jakies przyrodnie rodzenstwo o ktorym nie wiemy :-D zartuje oczywiscie :-P