Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

studenci...

Polecane posty

Gość xKamyk
monote daj foto to może pokonam rzeki i góry :P

Gość sesjonka
witam wszytkich!! a ja poklocilam sie z facetem:O o co?? wiadomo... o sesje, moja bo on nie ma 😠

sesjonka🖐️ facetów, którym coś ciągle nie pasuje to ja może nie skomentuję;) przerabiałam juz o z kimś kiedyś i finito! :P monte😘 jak egzamin? jak egzamin? mi zaraz kciuki odpadną od tego trzymania!!!!! :D:P

Gość sesjonka
a gdzie wszyscy??? jejku ja mam juz dosc!!!! ilez mozna sie uczyc??? :( przez ta p..... sesje rozpierdacze moj zwiazek:( zalamana jestem i tyle:( po prostu ma-sa-kra 😡

Gość sesjonka
ojojoj jutro egzamin:O nauka nauka i nauka... blehhhhhhh :O a wszyscy kafeterianie studiujacy tak sie edukuja???? nie wieze:D

Gość sesjonka
ooo, ale sie wkurzylam, egzmin---> mial byc test, wykladowca z 10 razy mowil ze test, przychodze sobie jakgdyby nigdy nic na exam a tu co????? opisowka! no malo co mnie szlak nie trafil!! i jeszcze profesorek taki zadowolony z siebie!:O no rece mi opadly!!!!! 😠

widziałam słońce na topiku o... Tobie:P że już po sesji:D😘 zaraz odpowiadam na Twojego @ :) niedawno dopiero do domu zajrzałam;)

ehhh, to juz wszyscy chyba po sesji... no oprocz mnie:O ja juz nie mam sily 😠 kiedy koniec???!!! ja chce koniec, jeszcze 3!!!! a ja juz sily nie mam, motywacji tez nie.... jedyny plus to to ze schudlam 2 kg :classic_cool: glownie ze stresu chyba iodzywiania sie glownie kofeina, no ale to dobrze, ze lzejsza jestem:) tylko sily nie mam wogole do walki juz:( ta sesja sie nigdy nie skonczy, niggdy

Gość sesjonka
stop... ja tez jeszcze tkie w martwym punkic sesji 🖐️ i tez sie juz odechciewa, w piatek najgorszy egzamin z calej sesji, enzymologia z pania dziekan!!!!! bajka:O % zdawalnosci niewielki, oj newielki 😡 chce ferie.... no ale zadowole sie weekendem,takim bez nauki, bez stresu, bez xerowek.... tesknie za czyms takim... ehhhhhhh

Gość studentka z pozka
A ja jeszcze nie zaczęłam sesji... Start 9. lutego :O:O:O

Gość viconia
właśnie zabieram się za naukę do jutrzejszego egzaminu :O niech mnie ktoś pocieszy, że jest nadzieja

ja tez zaczelam sie doperio uczyc na jutro i mam zamiar jutro zdac :D

Gość viconia
nie idzie nawet źle, w miarę rozumiem zadania które czytam... gorzej że ciągle przynoszę sobie jedzenie albo kawe, zeby sie wymigac od nauki :O

Gość viconia
no i na kafe wchodzę :O Ale znam ten stan, że już się nie rozumie swoich własnych notatek czy obliczeń, miałam ostatnio na egzaminie :D Po trzeciej godzinie przeglądam co tam nabazgrałam i ni cholery nie rozumiem. Teraz nie jest tak źle nawet. Nocny marek ze mnie trochę, pewnie sobie do trzeciej-czwartej posiedzę. A potem cała zielona z niewyspania na ustny... zapowiada się twórcza interpretacja szczególnej teorii względności, mam nadzieje ze komisja będzie łaskawa :D

Gość jak ja to dobrze znam
kafe na czas sesji zamkac.... rozprasza heh, nauka, tez przede mna dluuuuuga noc:(

Gość sesjonka
smutno tak.... i tak cholernie boje sie jutra... ciezki dzien....:O nie dosc ze mam egzamin:O to jeszcze wyniki z 3 poprzednich!!! nie wiem co przeraza mnie bardziej :( ma-sa-kra! a gdzie wszyscy??? sesja zdana i juz nikt topiku nie odwiedza:D ja jestem najwierniejsza:D

sesjonka to trzymam mocno kciuki za jutro:):D🖐️🖐️ sesja zdana, ferie, inne obowiązki niż nauka na egz, ale nikt nie zapomniał o topiku;):D trzymaj się ciepło🌻

Gość sesjonka
u mnie sesja ciagnie sie juz tak dlugo.... i problemy w zwiazku mam:O i to glownie o sesje wszytkie klotnie, posrednio lub bezposrednio!!!! :( Dziekuje za wsparcie;) ta sama... i monte 🌻 !!! nie moge doczekac sie juz konca.....:( niech to sie juz skonczy