Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcciaiai8686

jak myslicie czy to imprez autokarowych wakacyjnych tez beda doplaty??

Polecane posty

Gość karolcciaiai8686

bo ciagle sie slyszy i slyszy o kryzysie o doplatach, chcialabym sie zdecydowac na objazdowke w maju, ale kurcze boje sie jakos, no i to euro ponad 4 zł ;/

Na imprezy autokarowe nie ma dopłat. Dopłaty jak są to paliwowe. Jesli jedziesz na objazdówkę, ale najpierw samolotem to pewnie bedzie. Ostatnio są zawsze i co sezon. Jak mozesz to czekaj na lasta, a jak nie to wykup opcję niezmienności ceny.

Gość karolcciaiai8686
mnie intresuje objazdowka autokarem, a nie ma mozliwosci wykupienia gwarancji niezmiennosci ceny ;/

niektóre biura gwarantują niezmienność ceny, jak wykupisz imprezę teraz w całości

W autkokarówkach chyba tego nie ma. Nie wiem wlasciwie, ale nie słyszałam. Nie sądzę, zeby podniesli ceny. Benzyna nie drożeje, wrecz przeciwnie. A gdzie chesz jechac?

Gość karolcciaiai8686
mysle o objazdowce do toskanii

Jedynym Twoim problemem to bedzie kurs euro i uzbieranie kieszonkowego. Przy takim kursie euro kraje europejskie nie są opłacalne na wakacje.

Gość karolcciaiai8686
no tak wiem ale co zrobic... licze ze to euro spadnie troszke ;/ myslalam tez o szwajcarii myslicie ze bardziej sie oplaca?? frank tez stoi wysoko