Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldjjdn

Duchy mnie w snach nawiedzają...Pomocy!!

Polecane posty

Gość ldjjdn

Niedawno się przeprowadziłam. Pierwszy raz sen o duchach miałam jakoś zaraz po przeprowadzce i pamietam że było to niby u ciotki i ciotka mówiła do mnie że ktoś się chce pożegnać ze mną .. nie przejełam się wtedy tym za bardzo :P potem znow mi się śniło,że jakiś duch chodził za mną po domu i gasił światło ,że się komuś zwierzałam z tego ;/ dokładnie nie pamiętam.. Potem chyba jeszcze z 2 razy i dzisiaj że jakiś starszy pan idzie przez podwórko dochodzi do bramy ja się dre przez okno co tu robi a on się odwraca i znika potem widziałam go u mnie w ogrodzie jak kopał wielki dół :o I nie tylko mi się takie głupoty śnią bo rodzicom też -pogrzeb, przyjaciółka w żałobie. Boje się strasznie :o może ktoś się zna na takim czymś albo przypuszcza co to ? Bo mi przychodzi tylko do głowy po czytaniu kiedyś opowiadań na internecie że albo dom jest na jakimś cmentarzu albo jakiś dawny właściciel chce nas wyrzucić :P wiem że to głupie..

Gość jeśli jesteście wierzacy
dajcie na msze . za spokój tych duszy?

Gość 1798
a ja myślę ze po prostu ktoś za światów chce cie o czymś uprzedzić to się zdarza poczekaj kilka dni to zobaczysz a jak nie to sie dowiedz czy w tym domu nikogo nie zamordowana czy tak jak napisales nie bylo tam dawniej cmentarza chociaż to przyznam mało prawdopodobne ze względu na to ze polsko to bardzo wierzący kraj

Gość przerazona_Marcela
moj chlopak zawsze wstaje o 3.45 i szykuje sie do pracy a zanim wyjdzie to daje mi buziaka albo na chwile sie polozy przy mnie i myslalam ze tak bylo i tym razem (kilka dni temu). przyszedl polozyl sie przed wyjciem to ja sie do niego przytulilam az nie zasnelam. zdziwilo mnie ze tak dlugo byl wiec jak wrocil do domu to spytalam sie czemu tak dlugo lezal i czy nie spoznil sie do pracy lecz on ze zdziwieniem odparl ze nie zdazyl sie obok mnie polozyc bo zaspal i nawet nie dal mi buziaka. bylam zdziwionia ale nie przejelam sie tym szczgolnie. az do nastepnego razu . mialam pelna swiadomosc ze wyszedl do pracy lecz odwrocilam sie i patrze ze lezy i strasznie mocno scisnal mnie za reke i z takim przerazajacym usmiechem. nie wiedzialam czy to sen lecz scinelam oczy i potrzaslam glowa i niczego nie bylo lecz gdy zamknelam oczy zobaczylam go ponownie w dzwiach. byl to lekki szok dla mnie lecz poszlam spac. za dzisiaj przezylam horror. 5.30 nad ranem a ja poczulam w snie ogarniajacy mnie ogromny chlod gdy zdarzylam otworzyc oczy przeszla jakas postac nad moja glowe i czulam jak sie kladzie obok mnie i nie chcialam sie odwrocic bo nie chcialam zeby mnie dotykal. przez chwile wachalam sie co zrobic ale pojechalam do mamy, siedze i pisze i pytam was co to moze oznaczac . ps. do tego mieszkania wprowadzilismy sie 3 miesiace temu.

Gość rrrrrrrr
O kurde, ale historia:o straszne, Marcela to mogl byc paraliz senny.

Gość niebanalna dziewczyna
w twoim domu zapewne jest energia(dusza) ktora chce odejsc ale nie moze. Skad jestes bo moge pomoc..

Gość przerazona_Marcela
paraliz senny ? a co to? ja mieszkam w kanadzie dokladniej w toronto.

daleko zebym do Ciebie przyjechala. Dzisiaj nad ranem zapal biala swiece..jezeli poczujesz chlod i strach a plomien na swiecy zacznie sie dziwnie zarzyc..napisz jutro do mnie.

Gość mrduke
o kurcze, Marcela, to prawda? Ja bym się przeprowadziła to straszne!

Gość przerazona_Marcela
a o ktorej mniej wiecej mam zapalic ta swiece ? teraz nie ma mnie w domu ale jest 8.27 nad ranem i moge tam pojechac i zapalic. co to bedzie oznacac ?

Gość mrduke
dowiedz skię coś więcej o tym domu, przejrzyj papiery o poprzednich właścicielach. W polsce tak nie ma, ale w Kanadzie na pewno masz do nich dostep

Gość przerazona_Marcela
wlasnie nie mam zadnego dostepu, a moj chlopak jak mu to opowiadam to nie przejmuje sie tym za bardzo. :( moze mysli ze mi cos odbija. a to wsystko dzieje sie gdy on wychodzi do pracy ;(

pisalas ze nad ranem ta energia probowal sie z Toba skontaktowac..z mojego doswiadczenia jasno wynika ze energie potrafia kontaktowac sie z niemedialnymi wlasnie nad ranem lub przez sny. Musisz zapalic swice jak sie bedziesz kladla spac lub jak cos Cie obudzi..Lek.dziwny chlod.czasami uczucie ze cos sie kladzie kolo Ciebie lub paniczny strach,dziwne zarzenie sie swiecy, mimo ze nie ma przeciagu.. to objawy u doroslego ze energia jest blisko.chce sie ujawnic..uwolnic ale nie wie jak.Dzieci do 4roku zycia widza niekiedy energie.Dorosli maja zaburzone pole .. Dlugo bym musiala o tym pisac..(przepraszam za pismo ale nie mam polskich znakow)

Gość tez kiedys tak miałam
tez kiedys tak miałam często sniły mi sie dziwne sny , widziałam jakies postacie w kuchni gdy było ciemno i słyszałam co noc jak ktos po domu chodzi w butach , przeprowadziłam sie do chłopaka który jest wierzący jego babcia która mieszka z nami tez jest bardzo wierząca i wszystko ustało jak ręką odioł a siostra ciągle żali sie że w tym domu u mamy dziwne rzeczy sie dzieja u nas niestety nikt nie chodzi do koscioła

energia o ktorej pisze to wlasnie dusza ludzka ktora szuka polaczenia z kims i wyjscia z tego stanu w ktorym sie znajduje. Niekiedy daje znac o sobie laikom.Nie trzeba sie bac .chyba ze to zla energia..wtedy np w mieszkaniu wiedna kwiaty,czuc stechly zapach,choruja zwierzeta i niekiedy ludzie(zazwyczaj objawia sie to bolami glowy lub nieuzasadniona goraczka,stanami lekowymi lub po prostu alergia) Musiscie poszukac osob ktore umieja wyprowadzac energie ...i zapewniam nie sa to katoliccy ksieza

Gość zielonnkkss
Ja się niedługo wyprowadzam z mieszkania, gdzie od roku, kiedy mój kolega w nocy zobaczył i usłyszal dziwną postać czuję coś u siebie w pokoju. Jak kładę się spać to budzi mnie czasem po chwili takie ugięcie się łóżka jakby ktoś kładł się obok. Tylko, że nikogo nie widzę jak się odwracam. W nocy jak wstaję do toalety i wracam do lóżka to też czuję, że jest ktoś w pokoju. Wpatruję się w ciemność, ale nigy nikogo nie zobaczyłam. Ja się czuję przerażona. Nie mogę się doczekać wyprowadzki.

Gość mrduke
dokładnie, nie prowadź tam żadnych ezorcystów czy księży z kościoła oni czesto rozpętują większe piekło

Nie boj sie.energie nie robie krzywdy doroslym(zastarszaja dzieci.ktore to widuja)Bac sie trzeba zywych.

Gość przerazona_Marcela
szczerze to boje sie tam wracac. najgorzej bylo po przebudzeniu bo czulam jakby ktos caly czas byl i mnie obserwowal. czuje jakby to "cos" chcialo byc blisko mnie.

Gość zapros mnie do siebie zawsze
mnie interesowaly nawiedzone miejsca

Gość zielonnkkss
Ale dlaczego ja to czuje? I czemu dopiero po jakimś czasie odkąd tam zamieszkaliśmy?

Marcela energia szuka konkatu z Toba dlatego nie ujawnia sie Twojemu chlopakowi..nie boj sie zapal swiece ..opiszesz mi jutro dokladnie co sie dzialo..zapewne jak Twoj facet wyjdzie z domu..ale nie koniecznie.Pomoge chociaz na odleglosc jest to trudne..musze tylko miec wiecej szczegolow..sporobuje sie z ta energia skontaktowac i jakos ja wyprowadzic.Podasz mi dokladna godzine..mozliwe ze ujzysz rysy tzn postac ..napisz mi czy to kobieta czy mezczyzna..mozliwe ze zamiast twarzy..postawy zobaczysz np stopy,oczy,lub uslyszysz glos..ale tylko w podswiadomosci...Wszystkie szczegoly sa wazne i stotne:-) Mialam przypadek niedawno ze sciagnelam energie do siebie i fakt ze potem sama mialam nie lada problem z wyprowadzeniem jej..Pochlania to wiele sil..ale mam juz duze doswiadczenie.

zielonk...energia wybrala Ciebie .dlaczego: bo mozesz jej pomoc sie uwolnic .Dusze wybieraja osoby wierzace,dobre ,z czystym sercem i niezmaconym umyslem.

Gość przerazona_Marcela
ja wiem ze to za kadym razem meszczyzna i podszywa sie pod mojego chlopaka i jest prawie identyczny(za pierwszym razem jak ju wpomnialam przytulilam sie do niego myslac ze to moj chlopak). dzisiaj ujzalam jego chude lydki takie jak maja osoby niepelnosprawne ( a co dalo mi do myslenia bo obok mieszka chlopczyk ktory jest niepelnosprawny) i te jego nogi byly strasznie biale jasne razace wrecz,

mam prosbe bo to nie jest temat na forum..napisz do mnie i opisz wszystko dokladnie.bede miala kilka pytan odosnie sasiada ..moj e mail demoniquue8qprokonto.pl

Gość przerazona_Marcela
zapomnialas wstawic @ ale wstawilam przed pro :)

Gość przerazona_Marcela
pisze mi ze nie doszlo. moj e mail to friendsmarcelina5@gmail.com