Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldjjdn

Duchy mnie w snach nawiedzają...Pomocy!!

Polecane posty

Gość zielonnkkss
Aż mnie dreszcze przeszły jak to napisałaś. Ja chce tylko spać spokojnie i móc się poruszać bez strachu w nocy po domu:/ Mam nadzieję, że w nowym mieszkaniu będę miała spokój.

Gość niebanalna dziewczyna
demoniguue8@prokonto.pl sorki za pomylke

Gość ładnie prosze
To jest temat na forum😠 Pisz Marcela, ciekawi mnie ta historia.

Zielo..energie poruszaja sie tylko w terenie ktore znaly za zycia..Niekiedy nieuwolily sie tylko dlatego ze chca przekazac cos o woim zyciu ziemskim osobom zaufanym. zapewne w nowym miejscu bedziesz miala spokojne zycie..ale uwierz mi powrocisz tam lub do osoby scisle zwiazanej z ta energia.

Marcela moze pisac..ja odpisywac ok..ale potrzebne mi jest wiecej informacji..a te raczej na forum sie nie ujawnia.

Gość przerazona_Marcela
nie moge ci wyslac maila nie wiem czemu :( moze napiszesz do mnie ? friendsmarcelina5@gmail.com a jak nie to pisz na forum jest ok :)

odpisalam Ci..

prosze napisz mi w e milu wiecej na temat sasiada..czy mial brata chorego lub kogos z rodziny ktory nie zyje.. Napisalam Ci tez ze mozliwe ze to jego energia osoby jeszcze zywej potrzebuje pomocy w odejsciu bo cos ja trzyma..w tym przypadku moze byc to milosc czlonkow rodziny.,Ludzie na granicy zycia i smierci maja moc odzielenia energi od powloki cielesnel..szukaja pomocy w przedostaniu sie na druga strone.Niekiedy udaja sie do miejsc im bliskich ..ktore lubily lub do ludzi o niezmaconym .jasnym umysle ktorzy moga im pomoc.

Gość gfhfgdhjdg
wysyp sól wzdłuż ścian i progów, w supernatural to działa :classic_cool:

hihi sol rozsypuje sie w celu oczyszczenia pomieszczenia z energii ale potem potrzebne jest oczyszczenie--czytaj wyprowadznie energi i sprzatniecie soli.Niekiedy na strozkach widac napisy lub slady energi. Nie polecam robienia tego laikom..chyba ze wysypiecie sol tylko pod wycieraczke..odstrasza to osoby ktore Wam zle zycza i tzw wampiry energetyczne;-)

Gość zapytajnick
sol pod wycieraczke? ciekawe:) Co to znaczy, ze je odstraszy? Ze nie przyjda do mnie do domu? A jezeli takim wampirem energ. jest np. moj ojciec? To nie wejdzie do domu?:)

przyjda ale nie usiedza dlugo..;-) wampiry energetyczne to podstepne dziady..podczas rozmowy moga z nas wydoic cala dobra energie.osoby czuja potem bol glowy.spadek koncentracji..az do oslabniecia...jak twoj tata przyjdzie do Ciebie zaloz czerwone majtki..wyjdz przed mieszkanie wysyp garsc soli pod wycieraczke..i spokojnie usiadz do rozmowy.Sama zobaczysz jego reakcje;-)

Gość zapytajnick
Czerwone majtki:) no dobra, zrobie tak. Niebanalna dziewczyno a moze masz jakis sposob na te wampirzyska energ aby ustrzec sie przed nimi na codzien? Mam taka kuzynke, bardzo zle sie czuje w jej towarzystwie, ona jest zawsze taka pelna energi, a ja przy niej doslownie opadam z sil, boli mnie glowa i mam dola. Slyszalam o czerwonej nitce na nadgarstku, wiesz cos o tym?

Gość Wika 10
Muszę z tą solą wypróbowac u siebie . Mam kuzyneczke ,która jest mi niezyczliwa. W oczy udaje milutką ,pochlebia słówkami ale czuje od niej wrogosć. ciekawam co będzie sie działo jak nasypię tej soli. A czy te czerwone majtki to tez trzeba założyć?

Gość zapytajnick
ach te kuzynki:) moja tak samo, do tego na sile probuje sie ze mna przyjaznic, wydzwania, wysyla maile, zaprasza non stop do siebie, naprawde mam jej dosyc. Lubie ja, ale chcialabym zeby dala mi w koncu spokoj.

Musisz zablowowac swoja aure..ale sama tego nie zrobisz..Pisalam Ci zebys zalozyla czerwone majtki bo kolor czerwony wplywa na przyplyw energii.Z ta nitka jest ciutka prawda ale jak ktos jest wampirem to i tam wysysa z nas energie.Zaloz cos czerwonego ale na cialo..majtki.rajstopy,klapki..Nos przy sobie tzw talizman naladowany energia.moze to byc nieoszlifowany kamien,bursztyn,cos tobie bliskiego.. Wysyp na maly talerzyk garsc soli..poloz na tym kamien lub inny talizman i niech cala noc lezy na parapecie.Potem schowaj to najlepiej w bawelniana biala sciereczke ..moze byc czerwona i nos to ze soba..ale tak zeby nikt tego nie wiedzial. Nigdy nie patrz w oczy takiemu wampirowi energetycznemu..kilka razy i twoja aura sie wzmocni tak ze nie bedziesz oddawala komus swojej energi zyciowej.Powodzenia;-)

Gość zapytajnick
Dziekuje za odp. Czesto nosze czerwone majtki, wlasnie w tym kolorze dominuja w mojej szufladzie wiec nie bedzie problemu,, kamyczek tez sie jakis znajdzie;) Fajna z Ciebie osoba niebanalna dziewczyno.

Wika 10 przepraszam ale dopiero teraz zauwazylam Twoj post.. wysyp sol jak bedzie szla do Ciebie..jezeli uwazwasz ze jest wrogo do Ciebie nastwiona ,zle Ci zyczy to pomoze..nie usiedzi dlugo i dwa bedzie sie supelanie inaczej zachowywala..zobaczysz sama:-) Majtki lub cos innego czerwonego zaklada sie tylko w celu wzmocnienia swojej energi..tym samym odpedzenia tzw zlego oka ..od wscipskich lub ludzi posiadajacych zla energie(jest taki o duzo za duzo)

Gość ciekawy.temavu
i jak tam? Zapalilas tą swieczke tak jak ci radziła kolezanka??

Gość bylam tu wczoraj
mam nadzieję, że nie zapomniała o topiku i opowie co u niej :) niebanalna, gdyby się odezwała podziel się z nami jakąś informacją, czy przeszło, czy jest gorzej.

nie odzywa sie do mnie..chyba odespala ostanie trudne poranki.Kazalam jej ustawic naturalne odprowmieniki w sypialni bo energia byla strasznie zaklocona. jezeli pozwoli to napisze wiecej..;-)

Gość ciekawy temavu
ok dzięki na info :) oby jeszcze topik odżył bo zawsze mnie ciekawiły takie historie,ale w zyciu nie chbial bym sie o duchach przekonac na wlasnej skórze...

Gość ciekawy temavu
kazdy starszy czlowiek mowi: "nie boj sie zmarlych,boj się zywych" ale łatwo się mowi...jak czlowiek zobaczy ducha to mu tak dziala na psychike ze ma "pamiątke"do konca zycia

nie koniecznie..niektore energie sa przyjazne ..obawic sie trzeba zlych.A strasi ludzie mowia prawde..teraz nasze pole zaklocaja telewizory,komutery.telefony...kiedys ludzie wiecej widzieli tego co wokolo nas zyje...w sumie zyli w zgodzie z natura..byli madrzejsi zyciowo i szczesliwsi..

Gość przerazona_Marcela
nie dalam rady tam zostac. balam sie. pomyslalam ze drugi raz tego nie przezyje. :( mam nadzieje ze jutro bede miala odwage.

Gość ciekawy temavu
ja w sumie mialem w zyciu kilka sytuacji ze np samo się radio wlączylo lub słyszalem w nocy jakies stuki,puki ale to jeszcze jakos sobie tlumaczylem ale jak bym wlasnymi oczyma zobaczyl ducha to pozniej przez rok bym w nocy nie zasnął :)