Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldjjdn

Duchy mnie w snach nawiedzają...Pomocy!!

Polecane posty

Gość zapytajnick
Ciekawe z ta solą. Niebanalna dziewczyno, a czy mozna w ten sposob wykurzyc swoja wspollokatorke?;) Mieszkam na domku z bardzo falszywa osobka, z poczatku wydawala sie taka mila, uprzejma, dopiero niedawno poznalam sie na niej. Strasznie sie zawiodlam, myslalam ze chociaz po powrocie z pracy bede miala spokoj w domu,probowalam stworzyc mila atmosfere, ale ona zrobila sie bardzo wredna i uprzykrza mi zycie. Nie wiem jak dlugo jeszcze to zniose. hmm w sumie to nawet nie mam wycieraczki, ba nawet nie mam progu zeby ja polozyc, mamy takie schodni przy wejsciu, ech

Rozumiem, że w to wierzysz, bo się tym zajmujesz, oddajesz temu całe serce i chcesz pomagać także innym... ale na miłość boską, mamy 21 wiek i cywilizację daleko posunieta do przodu, więc zabobony, przesądy, jakieś odstraszacze złej energii - jednym słowem, człowiek inteligentny nie powienien dac sie na to nabrać.. Niby ta energia to co to takiego??

Witam Edyciak:-) Masz racje ze osoby inteligentne nie wierza w zabobony.. ja tez nie wierzylam.Niestety zycie.moja praca weryfikuja wszystko.. Zycze Ci tylko zebys sama nigdy nie poczula na sobie co to choroba przy ktorej lekarze zalamuja rece..nieszczesliwe wypadki..zle energie( ktore niestety przez kul wszystkiego co magiczne..ezoteryczne..filmy o dobrych niby wamiprach.wiklolakach .zmorach wszelakich)rozprzestrzeniaja sie coraz bardziej wsrod ludzi prowadzac ich do obledu i tego co osteczne samobojstwa:-( Nie jestem tutaj aby nikogo przekonywac do istnienia energi..Jezeli kiedys jakas osoba ktorej pomoglam przez rejestracje na tym portalu , napisze o mojej skromnej osobie, bedzie mi milo... To wszystko.. Pozdrawiam....

Witam Was jestem tu nowa ,i interesuję się różnymi zjawiskami paranormalnymi ,nie dlatego że to coś nowego ,ale dlatego że wierzę w duchy .Parę razy miałam okazję się przekonać na własnej skórze że to nie ściema i wymysł innych ludzi .I powiem jedno najbardziej ich energię czy jak to sie mówi widza dzieci i zwierzęta .Ja jako dziecko widziałam swojego brata po jego śmierci ,nie bałam się wtedy bo przyszedł się pożegnać ,ale już jako dorosla kobieta czasem mam stracha a najbardziej gdy moja córusie 4 letnia coś widzi i mi o tym mówi w każdym bądź razie widziała a najbardziej bała się przechodzić koło obrazu który byl na ścianie .Ale odkąd pozbyłam się go to mam spokój w domu .Ale czasem lubię poczytać o duchach .Pozdrawiam was serdecznie

hej Daisy:-) Masz racje dzieci do 7 roku widza energie ..zwierzeta wyczuwaja zapachy a energie takie wadaja..Uwazaj na corcie..mam teraz wiele przypadkow dziwnych chorob u dzieci wywolanych kontaktami z dobrymi energiami..jezeli zauwazysz wysypke na ciele malej,ataki panili..leku,.astmy..zle wyniki bilansu..zaburzenia mowy..szukaj pomocy szybko. Nie sciagaj tez energi bo to niebezpieczne.Nie wiadomo czy nie bedzie to demon.. Pozdrawiam...

Gość zapytajnick
Niebanalna dziewczyno dzieki za odp. Jestem ciekawa tych Twoich sposobów, jezeli moglabys mi zdradzic choc jeden to bede wdzieczna. Czasami nie potrafie sie obronic przed czyims chamstwem...Az mi glupio spytac, ale czy bylaby mozliwosc zebys mi napisala mailem?

niebanalna dziewczyna -Dziękuję bardzo za radę ale na szczęście u mnie w mieszkaniu już się uspokoiło .raz mialam ślady stóp na mokrej podłodze gdy byłam sama w domu .Ja po prostu o tym nie myślę i może dlatego nie przywołuję nic złego do domu

A mam jeszcze pytanie czy jest możliwośc że ktoś możę ci źle życzyć i to się spełni ,ale chodzi mi o prawdziwą żywa nie życzliwą osobe

deisi kazdy z nas wytwarza energie.jedni dobra inni z zazdrosci..zawisci zla..jezeli skieruja ja w twoja strone moge zaburzyc Ci aure lub jak to niektorzy mowia rzucic urok..Niekiedy czlowiek odczuwa bole glowe.bezsennosc..jakies przypadki dziwne..Sa tez osoby ktore odbieraja nam energie wlasna..wrecz zywia sie nia..ich tez trzeba sie wystrzegac.Przy takiej osobie Ty czujesz sie bezsilna..zle po prostu a ta osoba odzywa wrecz..To tzw wampiry energetyczne..uchronic sie mozna przed nimi sola pod wycieraczka..usmiechem..nie mozna im patrzec w oczy ..i trzeba chronic swoje czakry..tzn wiuzalizowac mocna aure..ochrone. Mam pytanie

No wiesz tu chodzi o moją siostrę ,kiedyś byliśmy przyjaciółkami ale jak znalazłam se faceta z którym teraz jestem po ślubie ona zaczeła być o mnie zazdrosna i kiedys powiedziała mi że nie będę mogła mieć dzieci uśmiałam się z tego urodziłam jedną córeczkę ale od dwóch lat moje ciąże kończą się poronieniami w sumie 3 .Wiem że ona też marzy o dziecku ale jej mąż nie chce a my pragniemy drugiego bobaska .Wiem że takie rzeczy się zdarzają jak poronienia ale nie tyle razy i wiem że jestem zdrowa bo robilam badania

Gość latozradiem3
połóż przy łóżku miskę z wodą

Gość annkh
mi sie kiedys snil duch, pamietam, ze najpierw sie okropnie balam, lecz pozniej postanowilam z nim pogadac (on mi odpisywal na komputerze :) ) i sie okazalo ze tutaj na ziemi ma jakas niezalatwiona sprawe i chcialby zeby mu w tym pomoc...

Witam:-) W swojej praktyce nie spotkalam sie z tym, zeby energie mialy cos do zalatwienia na ziemi i dlatego zostaly..czesto zdarza sie jednak ze zostaja, bo chca chronic swoich bliskich..niestety na dluzsza mete wyrzadzaja tym wiecej zlego niz dobrego;-) Pozdrawiam....

Jeszcze raz dziękuję ci za slowa otuchy .Pozdrawiam cię Niebanalna

Gość ze tak powiem:-)
Niebanalna piszesz ze kontakt z wroszkami to cos zlego..a co jak ktos szuka dorady i hce poznac czy cos sie w jego zyciu zmieni? Szuka pomocy to co wtedy ?Mozesz mi odpowiedziec:-)

Gość fegkjhajhcdhjn
Mnie stawiala karty wrozka z kafeterii potem niebanalna to zeryfikowala. Jak narazie trzy rzeczy sie sprawdzily ale jedno to cud wrecz.Moja mama przy jej pomocy wyzdrowiala .Zapytaj sie jej o przyszlosc.Moze i tobie pomoze. Pozdrawiam niebanalna:-) dziekuje(kwiat)

Gość Kobiety
w co Wy się pakujecie?... To już modlitwa nie działa... teraz to się wróżkami i energiami zajmują. Babranie się w takich rzeczach wyłączając Bożą obecność bywa niebezpieczne. Ale proszę, każdy ma wolną wolę :D

Witam:-) Kobiety masz duzo racji w tym co piszesz.niestey ja sie nie babram energiami,jak to napisalas.Wrozka tez nie jestem.nigdy nie bylam i nie mam zamiaru byc.Duzo osob pisze do mnie lub przyjezdza tylko proszac o dorade zyciowa,o podjecie wlasciwej drogi i w tym pomagam. do osoby z problemem dysklektycznym napisz do mnie :-) Iza szczescia Ci zycze...a wiem ze juz zagoscilo w Twoim zyciu:-) Pozdrawiam....

Gość dziwne uczucie dziwneeeeeeeeee
Niebanalna czy jesli wysłałabym Ci zdjecie moje i mojego chlopaka powiedzialabys cos o mnie i o nim wydaje mi sie ze on jest takim wampirrem energetycznym wystarczy ze tylko do niego przyjde a juz mi sie nic nie chce po za tym jestem czesto spiaca nic mi sie nie chce nie mam tej energii do zycia w sobie prosze odpisz czy zrobilabys to

ja mam ciagle ten sam sen od dluzszego czasu ,widze ziemie-ogrod mojej babci,ciemny las i mrok,wszedzie jest mroczno,i tak od dluzszego czasu,co to moze oznaczac?

Gość dziwne uczucie dziwneeeeeeeeee
niebanalna jestes ? czekam z niecierpliwoscia na Twoja odpowiedz

Pomme idz na cmentarz..zapal swiece i pomodl sie..to przejdzie:-) Niekiedy sami podswiadomie sciagamy mysli o zmarlych a sny sa odzwierciedleniem naszych skrywanych emocji..pragnien..Nie sciagaj tez energi .bo niekiedy mylisz czy naprawde cos takiego jest i tym samym sciagasz na siebie takie sny..dziwne zdarzenia..niekiedy zly los Pozdrawiam...

Gość z ciekawosci zapytam
Postanowilam jeszcze tutaj Ci podziekowac niebanalna. Kilka dni spokoju.ciszy i pozytywnych mysli to dla mnie raj. Dziekuje raz jeszcze Marta:-)

Gość asiawe :)
Witam Niebanalna, napisałam do Ciebie maila, przez przypadek trafiłam na ten temat ale widzę że już się nie udzielasz :( dlatego wysłałam maila asiawe :)