Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldjjdn

Duchy mnie w snach nawiedzają...Pomocy!!

Polecane posty

Gość ciekawy temavu
ja w sumie mialem w zyciu kilka sytuacji ze np samo się radio wlączylo lub słyszalem w nocy jakies stuki,puki ale to jeszcze jakos sobie tlumaczylem ale jak bym wlasnymi oczyma zobaczyl ducha to pozniej przez rok bym w nocy nie zasnął :)

Gość ciekawy temavu
o wlasnie a odnosnie tego brzydkiego zapachu .slyszalem kiedys ze czasami jak w domu "straszy" to "smierdzi trupem" unosi sie taki zapach,jest w tym choć ziarno prawdy?

Gość przerazona_Marcela
a smierdzi moze tak homikiem ?

Gość i co z tymi duchami
wyjasniona zagadka?

Gość przerazona_Marcela
witam wszystkich. od przedwczoraj jest ok. przynajmniej tak mi sie wydaje. przedwczoraj jak moj chlopak wyszedl poszlam spac i poczulam jak cos/ktos mnie laskocze i szybko sie przebudzilam. wtedy jakos szczegolnie sie nie balam i poszlam dalej spac. poczulam ze tu jest wiecej niz jedna "osoba". powiedzialam aniele strozu, ojcze nasz, zdrowas mario i powiedzialam pojdzcie do anieszki. i jak narazie mam spokoj.

Gość i co z tymi duchami
Wlasnie sie zastanawialam co z Toba:-)Dobrze ze juz jest oki. A co to jest ta anieszka? Kurna wiesz ja juz za duzo o tym czytam i tez mam schizy chyba.W noc spac nie moge,kluje mnie serce i wogole dziwne leki mam..boje sie nie wiem czego.

Gość już za nią po nią
Idźcie ściągnijcie Kingusie 124 przyda się w tym topicu :D

Gość i co z tymi duchami
a co mi po kingusi?:-0

ja mialam wiele przygód z duchami ....ale nikt mi w to nie wierzy .zaraz mowia ze to nie mozliwe mam schizy i tak dalej .ale wloczenie lub wyloczenie tv czy radia jest to u mnie na porzadku dziennym .juz nawet sie nie boje ,kiedys sie balam.Rozmawialam kiedys z osoba ktora widzi duchy i sie na nich zna i powiedziala ze one kraza wokol mnie !czesto mi sie tez snia osoby zmarle ale to zawsze mnie ostrzegaja przed czyms .

mam tez duchy na zdjeciach .widze ze jest tu osoba ktora sie dobrze zna na duchach .nie banalna dziewczyno a czy duch moze zabierac energie???albo cos nam utrudniac chcac zachowac nas tlko dla siebie???

A temacik widze dalej zyje ..Marcela ciesze sie ze pomoglam.;-) nie boj sie ..mnie to na energie zza swiatow nie wygladalo tylko na tzw zle oko..ale dobrze ze to zwalczylas:-) Ewel nie znam sie na duchach..jestem bioenergoterapeutka,,jasnowidzem..medium..prowadze biuro doradztwa duchowego..widze aure wkolo ludzi..wszystkie energie..niekiedy kontaktuja sie ze mna..pomagam im udac sie tam gdzie chca.Energie przywizuja sie do danych miejsc lub ludzi.Zazwyczaj energie chcac kontaktu z kims, kto pomoze im sie uwolnic szukaja ludzi o niezmaconym umysle .takich ktore szukaja podswiadomie z nimi kontaktu.(to do Ciebie i co z tymi duchami) lub po prostu chca sie ujawnic wiekszej grupie poprzez wlasnie taka osobe.Energie sa dobre ..od ktorych bije cieplo..milosc i takie przy ktorych serce kolacze.nogi uginaja sie ,boli glowa.,cuchnie..to wgl ksiezy chiromantykow zlo..szatan czy jak kto woli zla karma. Jezeli trafilas na zle energie to oczywiscie moga Cie tak otoczyc, ze bedziesz chorowala,mizerniala.lub popadniesz w stany depresyjno-lekowe..schozofrenie itp...Nie wolno tego bagatelizowac bo prowadzi to zazwyczaj do samobojstwa.Psychiatrzy lecza ludzi nieskutecznie..otumaniaja a potem o skutkach czytamy w gazetach.Na zachodzie juz zaczyna sie powoli wspolpraca miedzy psychiatami a ksiezmi lub jak kto woli medium..

Gość przerazona_Marcela
co to jest to zle oko ?

Marcela kazdy z nas ma swoja zyciowa energie..jezeli ludzie Ci czegos zazdroszcza lub po prostu czuja cos do Ciebie a Ty tego nie odwzajemniasz wysylaja do Ciebie nieswiadomie zla energie skierowana po to zeby Cie zranic..lub zebys sie kims zainetresowala.Niekiedy ludzie w zlosci przekazuja nam zle energie poprzez spojzenie.slowa zle wypowiedziane..niekiedy zupelnie nieswiadomie babcia rzuci zle oko na wnuczka chwalac go.Malec widzi wtedy zmaterializowana energie i placze..niekiedy energie moga zranic... Do konca tego wszystkiego jeszcze nie ogarniam,ale spotkalam sie z takim przypadkami.Oczysc swoja sypialnie z energi..(chyba Ci pisalam jak)ustaw naturalne odpromienniki i pros Swojego Aniola o spokoj..to zawsze pomaga! badz szczesliwa...

Gość przerazona_Marcela
a przyszlo "cos" do ciebie? mam na mysli jakies zjawy czy energie?

Niebanalna dziewczyna - wiesz może jaka może być przyczyna potwornych koszmarów sennych ( z duchami też się zdarzają :O ), po których kiedy się budzę w środku nocy i często mam paraliż przysenny, czuję lęk nie wiadomo przed czym i usypiam dopiero nad ranem, wtedy też mija niepokój... Jeśli wiesz cokolwiek na ten temat będę wdzięczna za jakąkolwiek informację ;) Dodam też, że czuje się szczęśliwa, nie martwię się niczym w ostatnim czasie, wiec te sny i stan po nich martwi mnie bardzo.

Nie zaszły absolutnie żadne zmiany, wszystko jest jak dawniej. Te sny mam kilku lat, najpierw zaczęły pojawiać się po tym, jak zaczęłam się interesować zjawiskami paranormalnymi, ducham itp., potem mi się znudziło i przez pewien czas zniknęły ( nie jestem nawet pewna, czy były w ogóle powiązane z tamtymi zainteresowaniami, ale były troche inne niż teraz.) A sam paraliż wygląda tak : budzę się z koszmaru i czuje potworny, nieuzasadniony lęk, nie mogę się poruszyć. Po chwili - dosłownie po minucie mija, zostaje tylko wielki niepokój i lęk. A jeśli chodzi o te sny to pojawiąją się z różną częstotliwością, czasem raz na miesiąc, na kilka miesięcy a czasem kilka na tydzień.

No wlasnie o to pytalam..zajmowalas sie czyms o oczym nie masz pojecia..sciagasz teraz energie i to zle..takie ktore powoduja to ze czujesz niepokoj,..nie mozesz wykonac zadnego ruchu..dojdzie do tego ze bedzie sie to nasilalo..zobaczysz nie raz postac..slyszec bedziesz rozne dziwne dzwieki..Energie nie przychodza na zawolanie..szukaja odpowiedniego momentu zeby dac o sobie znac.Zazwyczaj jest to sen lub po prostu odpoczynek.Ja nie moge np wogole spac gdy jakas energia jest kolo mnie..mecze sie bo brakuje mi oddechu..czekam az sie ujawni i wtedy je odprowadzam albo je wyganiam.niektore energie te zle niechca opuscic czlowieka i trzeba sie nielada natrudzic zeby je odprowadzic. Jezeli masz w domu cos z okultyzmu..tzn jakies ksiazki,tarota,znaki runiczne itp rzeczy to spal je natychmiast.Oczysc swoje otoczenie,siebie sama a powinno minac.Oby twoje szczescie trwalo..bo powiem tak takie obcowanie nie doprowadza do szczescia.Mile sa wizyty dobrych energi..ale zle sama chcialabym omijac szerokim lukiem;-)

Ok, dziękuje za wyczerpującą odpowiedź ;) Najbardziej dziwi mnie jedno : nie znajduję żadnego wytłumaczenia dlaczego tak się dzieje. Kiedyś, w gorszym okresie życia kiedy byłam spory czas przybita i smutna nigdy nie zdarzały się takie sytuacje, a teraz, kiedy wszystko zaczyna się układać i jestem szczęśliwa zdarzają się właśnie... Sama już nie wiem co myśleć. Nie mam żadnych amuletów itp. związanych ze zjawiskami paranormalnymi, mam tylko 2 książki ale leżą daleko w kącie i nigdy do nich nie zaglądam i nie sądzę, żeby miały z tym związek... Aha i czy związek z tym może mieć to, że w tym pokoju umarła kiedyś moja babcia ? To było już jakiś czas temu, dużo wcześniej zanim zaczęłam zajmować się ezoteryką i tym podobnymi rzeczami.

a ciekawe czemu duchy pojawiaja sie na zdjeciach ?? czy chca przez to jakos poinformowac ze sa w srod nas. ??o co chodzi ??

Gość marcela jakbys
w stanach mieszkala, sam i dean by Ci pomogli :D :P

nie sadze ze to przez smierc babci w pokoju..w sumie ksieza powiadaja ze czesc duszy zostaje po msierci tam gdzie ktos zmarl..ale ja tego nie sprawdzilam wiec nie wiem.Zle teraz jak jest wszystko w porzadku przychodzi zeby zmienic to odrocic..Jezeli dluzej zaznasz tego stanu ,bedziesz sie budzila,,niedosypiala itp..to pojawia sie stany lekowe zaczniesz byc zgozkniala ,niemila dla otoczenia a tym samym odrocisz swoj los,Spal te ksiazki..nie wyrzucaj.. w nocy jak cos sie takiego pojawi modl sie o pomoc i ochrone do swojego Aniola Stroza..to najblizsza dobra energia wokolo Ciebie..pomoze;-) Jezeli to nie pomoze to napisz do mnie..moze uda mi sie to wyjasnic.

Dobrze, w razie czego napiszę, dziękuje raz jeszcze ;) Właśnie dziś w nocy się to pojawiło, a ostatnio kilka tygodni temu też bez przyczyny... No nic, mam nadzieję, że wkrótce to minie :)

jestem tu po raz pierwszy i chciałabym opowiedzieć moja historię. kładłam sie późno spać i chyba jeszcze nie spałam ale usłyszałam oddech za sobą i poczułam jak ktoś dotknął mnie i wszedł w moje ciało. Potem nie mogłam sie ruszyć, szum straszliwy w głowie i brzęczenie i tak kilka razy. Jestem przerażona. Czy to mi sie przyśniło czy rzeczywiście ktoś był. czułam strach jak to cos wchodziło we mnie ale nie pamietam jak wychodziło. Rok temu straciłam synka.