Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldjjdn

Duchy mnie w snach nawiedzają...Pomocy!!

Polecane posty

Gość przerazona_Marcela
witam wszystkich. dawno tu nie zagladalam ale znowu mam problem. u mamy mojego chlopaka dobiegaja dziwne pukania, za kazdym razem gdy tam jestem ale takze gdy ona jest sama. w domu sa 3 szafy wbudowane w sciane w kazdym pokoju i gdziekolwiek nie jestesmy to tam wlasnie wydobywa sie to pukanie. czasem jest nawet mocne uderzenie i to po kilka razy. w piatek kiedy mama mojego chlopaka byla sama w domu, lezac w sypialni balon (dostala balona z helem) przesunal sie z jednego kona sypialni do szafy, przekrecil sie i kawalek jego wszedl do szafy (nie bylo zadnego przeciagu ani wiatru). w ten sam dzien tylko troszke pozniej przyszla mala kuzynka,2 lata, dotknela tego balona i automatycznie opadl na ziemie i juz sie nie unosil. dodam jeszcze ze pewnego dnia jak kuzynke usypialam i lezalam z nia na lozku to uslyszlam 3 mocne udezenia w szafie. po jakis 20 min poszlam do ubikacji i gdy juz wychodzilam uslyszalam okropny placz. co to moze byc? pani niebalna juz mi raz pomogla, mam nadzieje tym razem tez mi pomoze. pozdrawiam

Gość mikimouseeeee
Marcela napisz do niebanalnej dziewczyny podawała e-mail na pewno Ci pomoże mi pomogła nieraz ....

Gość mikimouseee
Ma ktoś kontakt z niebanalną dziewczyną ??

Gość wróżyłaś sobie albo zaklęcia
wróżyłaś sobie u wróżki? Albo jakieś zaklęcia robiłaś np na miłość? Lub może wywoływałaś duchy?

Gość xSpełnionax
w moim domu też dzieją się dziwne sytuacje dotyczące duchów. Pewnej nocy po prostu czułam kogoś dotyk, nie mogłam się ruszyć, czułam jak mnie przytula i głaska po policzku. To było właściwie pozytywne odczucie, bo nie czułam strachu. Kilka razy też przed śmiercią bliskich mi osób działy się dziwne rzeczy, a dzisiaj śnił mi się mój chłopak który dawał mi telefon do ręki a ja co chwile widziałam jakąś martwą osobe przechodzącą przez ściane. Za każdym razem kiedy mam takie sny , za nim położe się spać spada mi krzyż ze ściany. Wczoraj też mi spadł.

Gość asica82
Witam. Swiat duchowy istnieje tak jak materialny. Tylko wiekszosc w niego nie wierzy, bo go nie widac. Teraz ten temat to tabu bo nikt nie chce byc uznany za wariata. Ludze, ktorzy w jakis sposob maja problem z duchem moga sobie poradzic. Nie trzeba sie bac. Moze warto skorzystac z pomocy egzorcysty i sprawdzic co i jak?

niebanalna dziwczyna napisałam do pani maila.potrzebuje pomocy .mam nadzijeję ,że pani mi jakoś pomoże..czekam na to z niecierpliwoscią.pozdrawiam panią i wszystkich was:)

Gość Guśka 31
Czy niebanalna dziewczyna nadal odwiedza ten topic. To co tu przeczytałam tylko mnie uświadcza w tym, że nie zwariowałam... Są na świecie rzeczy o których istnieniu wszyscy Ci którzy tu pisali się spotkali. Ja również jak byłam mała dziewczynka doświadczyłam czegoś dziwnego i do tej pory mam wrażenie, że ta energia jest gdzieś obok. A najdziwniejsze jest to, że dzisiaj rozmawiałam o tym z mężem i szukając innego tematu trafiłam właśnie na ten. Przypadek? Nie wierzę w przypadki..

Gość ja też potrzebuje pomocy
Witajcie. Wiecie może czy niebanalna dalej pomoga ludziom?Bardzo prosze o odpowiedż i Jej e mail.

Gość Nulka98
Mnie nawiedzaja w snach od zawsze ale też ja jawie, to jest dopiero masakra!

Gość ja też potrzebuje pomocy
Nulka ja od 2 miesięcy spać nie moge wogóle .Coś mnie gniecie ,ściska w gardło i słysze głosy.Co najgorsze mój chłopak też to słyszy.:-( Boje się bardzo i nie mam już siły:-( Szukamy nowego mieszkania ale czy to coś nie pójdzie za nami?

Gość mahoniowy fiolet
dziewczyny, przeczytałam ostatnio cały temat, głównie ineteresowało mnie, jak sobie radzić z wampirami energetycznymi. U mnie takim wampirem jest teściowa. Na początku było dobrze, nie byłam do niej uprzedzona, ale po kilku godzinach w jej towarzystwie serducho mi wysiadało, głowa bardzo bolała, byłam wykończona. Przy niej byłam nerwowa, za każdym razem obiecywałam sobie, że tym razem będzie inaczej, że to ja robię problemy, bo ona taka miła, a ja nerwowo reaguję. i zawsze to samo, do tego mój obecnie 9mies. synek po jej wizycie siedzi apatyczny przez kilkanaście minut, potem rozdrażniony, płaczliwy. Ale do rzeczy: dzisiaj byliśmy u nich i za radą bodajże niebanalnej kobiety założyłam czerwoną bieliznę. I SZOK! Ona jakby opadła z sił, ręce jej się ciągle trzęsły, przecierala twarz, tarła oczy, mówiła mało jak nigdy,po raz pierwszy nas nie zatrzymywała, jak chcieliśmy jechać do domu, a ja wróciłam normalna, nie byłam zmęczona jak zwykle po takim spotkaniu, bez bólu głowy, kołatania serca. To podziałało! Muszę jeszcze coś wymyśleć dla synka, bo mi szkoda maluszka strasznie. Biedny wtulał się we mnie 2 godziny po powrocie, ciągle chciał siedzieć na łózku w sypialni, łapał się za główkę. Nawet mój mąż jej zapytał, czy się źle czuje, co się stało, ona odpowiedziała, że się dzisiaj nie wyspała. Jeżeli macie podobną sytuację-spróbujcie, u mnie rewelacja. Zamawiam więcej czerwonej bielizny, mam nadzieję, ze to będzie działało zawsze, nie tylko ten jeden raz. Niebanalna kobieto-dziękuję!!!

Gość gość
Poczytaj ksiazki pani W. Pratnickiej. Moze Ci pomoze, bo fajnie jest wszystko opisane i tlumaczy wiele zjawisk niezrozumialych do tej pory dla mnie.

Gość Kotka00000
Witam pierwszy raz oisze na takim forum.... Opowiem w skrocie co mi sie wydarzylo...! A wiec przez kilka nocy snila mi sue biala sukienka komunijna corki niewiem co o tym myslec.... Dzisiaj natomiast snilo mi sie ze bylam w jakims pomieszczeniu z corka i nawiedzaly mnie duchy a mianowicie straszyly rzucaly roznymi przedmiotami we mnie.... Obudzilam sie cala spocona serce myslalam ze tz wyskoczy mi z piersi balam sie zasnac wiec wlaczylam telewizor i jakos mi sie udalo zasnac . Co to moze znaczyc??

Gość Kotka00000
Witam pierwszy raz oisze na takim forum.... Opowiem w skrocie co mi sie wydarzylo...! A wiec przez kilka nocy snila mi sue biala sukienka komunijna corki niewiem co o tym myslec.... Dzisiaj natomiast snilo mi sie ze bylam w jakims pomieszczeniu z corka i nawiedzaly mnie duchy a mianowicie straszyly rzucaly roznymi przedmiotami we mnie.... Obudzilam sie cala spocona serce myslalam ze tz wyskoczy mi z piersi balam sie zasnac wiec wlaczylam telewizor i jakos mi sie udalo zasnac . Co to moze znaczyc??

Gość Minj
Hej Kochane nie wiem czy jeszcze ten temat żyje bo po postach zauważyłam że już ciągnie się od paru lat. Mój problem z duchami itp. Trwa w sumie od dzieciństwa. Kiedyś w wieku około 10 lub 13 lat wstałam w nocy i zobaczyłam cień czarniejszy od najczarniejszej czerni. Sam kontur postaci a w środku nic. Miał jakby kapelusz albo czapkę na głowie. Dużo snów w których mnie otaczały cienie. Teraz od 2 lat wiele strasznych przeżyć w snach i przed snem. Dużo by opowiadać. Nawet nie wiem czy któraś z was to przeczyta ale co mi tam. Sny w których czarna Energia mnie obezwładnia. Tak się we śnie bałam że zaczęłam się modlić ale usłyszałam że nikt mi ni pomoże a te moje ojcze nasz napewno nie. Że należę do niego. Pierwszy sen: wstaje z łóżka we własnym pokoju jest zapalone światło otwieram drzwi a z ciemności wyłania się facet 2 m wysoki z czerwonymi oczyma chwyta mnie za rękę szarpie się wołam o pomoc a on mi mówi że nikt mi nie pomoże. Obudziłam się spocona jak by mnie ktoś wiadrem wody oblał. Bałam się zapalić światła i podejść do drzwi. No tego jest więcej i nie tylko sny. Szarpanie za włosy podczas zasypiania albo we śnie. Znalazłam konkretny przedmiot na podłodze w kuchni następnego dnia po tym jak mi się przyśnił. Męskie głosy we snach które do mnie mówią. Kiedyś zadałam pytanie jak się nazywają. Dostałam odpowiedź. Wiele dziwnych informacji o których nie miałam pojęcia a potem znalazłam je w internecie. Wiele symbolicznych snów znaków. Sen w którym znowu ktoś mnie szarpie za włosy i nagle tak wyszarpnął że wstałam i zobaczyłam mojego męża i kota leżącego na łóżku, oboje spali. Odwróciłam się a tam stał biały jak papier nimby facet ale bez hmmm geniatliów miał szyderczy uśmiech. Skrecając historię. Obudziłam się potem znowu zasnęłam i usłyszałam jak ktoś wchodzi do pokoju i kładzie mi się na plecach podnoszę głowę a to znowu on patrzę w oczy a tam źrenice jak u kozła. No takie mam perypetie heh. Oczywiście można w to wierzyć albo nie. Ale to co się mi przydaża to nic fajnego. Teraz naprzykład coś pukło w sypialni jakby szafka. Miałam raz sen w którym wiedziałam że śnie w skrócie zobaczyłam wieże a na jej szczycić zegar. I godzinę 19.50. I do około tej wieży czarną energię z wyładowaniami elektrycznymi tam spotkałam 3 postacie męskie. Ostatnio rano wstałam i mój zegar na ścianie zatrzymał się na tej godzinie. Grubo nie dziewczyny

Gość gość
Zadzwon do PTGH sa w Pilsce Lowcg Duchow pomagaj ludziom w Calej Pilsce zadzwkn do nich maja duzi takich zgloszen ja mialem podibnie sny i jakus duch budzil mnie rano kilka lat temu .

Gość Minj
Dziękuję za odpowiedź. Problem w tym że nie mieszkam aktualnie w Polsce. Co do mojego problemu to radzę sobie jakoś. Chciałam tylko się z wami tym podzielić, bo mało kto wierzy w takie coś. Nawet mój mąż miał sen w którym tych 3 mężczyzn mnie otaczało. Trochę to straszne heh. Narazie mam przerwę jakoś około tygodnia nic się nie dzieje. Postanowiłam w domu o tym nie wspominać bo po co. Tylko tym denerwowałam. Przez dłuższy czas myślałam że to może coś demonicznego bo wiele dziwnych snów miałam z takimi sprawami o których nie miałam pojęcia. Np. Zapytałam we śnie czemu mi się to przydaża i dostałam odpowiedź że jesteśmy dziećmi Lewiatana. Śnił mi się pół gad pół człowieki który mówił mi że już niedługo się spotkamy że on robi wszystko w tym kierunku. Że już wszystko jest przygotowane i na mnie czeka. Sen w którym z czarnego wirującego tunelu wychodzi cień mężczyzny i idzie w moim kierunku. W innym wiruje w nicości w czerni kompletnej zawieszona plecami do ziemi i pojawiają się konstelacje gwiazd. Po takich snach wstaję w nocy i się boje czuję jakby kogoś w pokoju. Niedawno z rana poczułam jak mnie ktoś dotknął po twarzy i obudziłam się.