Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama27

mąż pracuje za granicą a co z wami?

Polecane posty

Sex jest jak Sex jest jak nokia (connecting people), sex jest jak nike (just do it), sex jest jak coca-cola (enjoy !) Sex jest jak pepsi (ask for more) sex jest jak samsung (everybody is invited)!!! Sex jest jak peugeot (zaprojektowany by cieszyc) sex jest jak tpsa (laczy nas coraz wiecej) sex jest jak philips (lets make things better) sex jest jak plus (zmieniamy swiat na plus) sex jest jak era (taaaak, taaaaakkk......) Sex jest jak jogobella (rozkosz extra dużego...) Sex jest jak prusakolep (kusi, wabi, neci) sex jest jak o.b. (ok) sex jest jak redbull (dodaje skrzydeł)brsex jest jak milka (daj się skusić) sex jest jak mars (krzepi) sex jest jak snickers (na co czekasz?) Sex jest jak guma orbit (zmniejsza ph w ustach :)) sex jest jak margaryna kasia (pieczenie to tyle radości :) sex jest jak bmw (radość z jazdy)brsex jest jak chupa chups (musisz je lizać!) Sex jest jak kurs nurkowania jednego z poznańskich klubów nurkowych (wejdź głębiej)

przeczytałam wreszcie dokładnie wasz topik:-D,najpierw co powiem to do NHDHGX----uaje sie !!!MNIE SIĘ UDAJE!!!! A do złej kobiety---wiesz masz farta i powinnaś juz dziś zacząć dziękować Bogu że To nie ja jestem na miejscu tej żony,której zajebałaś faceta.Bo skoro twierdzisz że tak bardzo samotnie sie czuł,to jestem w stanie mu wybaczyć i wierz mi na słowo że ze skulonym ogonem by przybiegł....ale ciebie spotkałaby sprawiedliwa i surowa kara :-D,sądzę że szybko przestało by ci sie podobać w UK:-D To tyle i powodzenia mama26😘

elo gapiszonku:) nie nerwój się tak:)u mnie wczoraj była kłótnia jak chol...a,ale potem po całym wykrzyczeniu sobie siedliśmy i pogadalismy akońcu:)ja mu powiedziałam czego chcę on mi powiedzial czego on chce i jak nigdy nic poszlismy spac:) Efekty? dzisiaj z rana buziaczek na dowidzenia bo szedl do pray i bylo tylko:myszko przyszedlem ci dac buziaka bo ide juz:)radosc nie do opanowania:) wiec z tego wszystkiego dzisiaj taka energoia we mnie:)mieszkanko wysprzatalam całe:)wykąpałam sie i czekam az wróci:) A u nas wiosenka taka ładna w Irlandii sie dzisiaj zrobila ze az miło sobie było przez okinko popatrzyc:):):) Pozdrawiam i trzymam kciuki,mnie sie powoli tez udaje:) A jednak faceci sa reformowalni:)ku mojej uciesze:)

Gość witana
Witam ! Jak sobie radzicie z rozlaka w weekendy ? Dla mnie sa one nie do zniesienia!

Jak sobie radzicie z rozlaka w weeekeny ? Ja zawsze tylko czekam, aby sie skonczyly !

Gość mój też za granicą
wypaliło się wszystko, jest mi obojętny, może tam siedzieć jest mi dobrze tu w Polsce (nie mam kochanka)

Slyszę głosy kobiet ,kiedy do niego dzwonię,oczywiście po pracy.Powiedział że mieszka z nim małżeństwo.mam w to wierzyć?Zawsze kiedy rozmawiamy ona głośno śmieje się,nie zniosę tego,wiem że muszę rozstać się z nim,nie wytrzymam tej sytuacji.