Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka_Zielona_Góra_17

Oddałam mu ciało ale tera żałuje

Polecane posty

Chodziłąm z nowym chłopakiem od sylwestra. Napierał mnie bardzo na seks ale ja chciałam jeszcze poczekać. Do przedwczoraj miał wolną chatę, upiliśmy się i ...wykorzystał sytuację. kochaliśmy sie a jak już było po wszystkim powiedział mi że byłam fantastyczną przygodą i żebym mu nie przeszkadzała więcej bo jest już zajęty Mam depresje, co powinnam zrobić ?

Prawidłowo postąpił :D Ciekawe od kogo sie takiej bezwzgledności i wykorzystywania nauczył? Od kobiet? Wszystko wraca jak bumerang drogie Panie.

dziewczyno, i ty sie dziwisz ze tak sie ta historia skonczyla? przeciez sylwek byl NIECALY miesiac temu! wnioskuje po niku ze masz dopiero 17 lat, nie bylo dla ciebie dziwne ze chlopak tak napieral na ten seks? to bylo do przewidzenia ze cie zostawi...masz nauczke na przyszlosc

masz dopiero 17 lat jak mniemam i juz takie doswiadczenie nie zazdroszcze wez sie w garsc i potraktuj to jako nauczke do sexu trzeba dojrzec a twoj partner to najwyrazniej dzieciak

jak mogłas z nim chodzic skoro jest zajesty???najpierw mogłas to sprawdzic.Jesli upijasz sie u chłopaka w domu to powinnas miec do niego zaufanie,i chyba miałas ale wiedziałs ze on chce sie z Toba przespac wiec powinnas miec nad soba kontrole i sie nie upijac wiec teraz masz za swoje i załujesz

Najgorsze, ze to byl siodmy facet, ktory tak postapil :(

i nie dziwe sie ze masz depresje ja bym sie uwazała za no niewiem...to jest twoja wina myslałs ze on tego nie wykorzysta jak ktos juz powiedział masz nauczke i pamietaj zeby sie upijac w towarzystwie to trzeba miec do niego zaufanie

Gość dobre dobre dobre
dawaj dalej:p

nie prawda bo miałam dwóch partnerów seksualnych a nie 7 i to ja ich rzuciłam (jeden szybko konczyl i prawie zaszłam mając ...15 lat, a drugi zagladał sie za innym)

za innym bo był bi...

Gość ewre
czyli łączenie 3 :D i masz 17 lat, niezla szmata z ciebie

Moje kumpele są innego zdania

Gość kokaina147
To czy ktoś uprawia seks w wieku 17 lat nie znaczy, że jest szmatą. Dziwi mnie, że zawsze wszyscy tataj tak zjeżdzacie młode dziewczyny, które mają jakiś problem. Stało się i się nie odstanie. Każdy w życiu popełnia błędy. Nie wierzę, że Wy wszystkie byłyscie dziewicami do ślubu, który brałyście w wieku 25 lat np. Bo na innych tematach dziewczyny 21-22 laetnie zostają opierdzielone,że w młodym wieku wychodzą za mąż. Każdy ma swoje życie i swoje problemy. Dlatego myslę, że czasemwarto swoje kazania sobie odpuścić. Dużo dziewczyn myśli, że to ten, że go kochają. Ja nie bronię autorki topicku, bo niemądrze postapila. Ale, że jest od razu szmatą? Nie przesadzajcie. Szmata to taka, która kur* się. A dziewczyna, która miała 2 chłopaków to nie tragedia. Szczególnie, że z nią byli. Ona myslała, że jest kochana. Co masz zrobić? zapomnieć o tej sytuacji. I nastepnym razem poczekać i zrobic to kiedy bedziesz pewna, a nie kiedy facet będzie na Ciebie napierał.

Gość sprawa jest prosta
rozeszło się że łatwa z ciebie dziewczyna i chłopaki cię teraz zaliczają :D a który zaliczy ten zwiewa bo jesteś zbyt brzydka żeby robić to z tobą drugi raz

Gość teverde dlaczego śmieć
obydwoje są siebie warci z ta różnicą że laska chciała jeszcze a on po jednym razie mia dość, może jej z gęby cuchnie albo co......i facet uciekł :)

smiec, ona byla glupia i sie zakochala [tak wnioskuje], a on mial inna i te perfidenie wykorzystal. roznica jest spora. ale tu wszyscy raczej po dziewczynie pojada, tak jakby facet mial prawo do takiego zachowania

Gość tiaaa one zawsze sie zakochują
bidulki, znam taką co się zakochuje srednio raz w tygodniu coraz w to innym facecie, taka kochliwa jest :).........w żonatych i dzieciatych też się bidulka zakochuje a to przecież zwykłe smiecie są