Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

nie wiem jacy są gorsi, ci którzy chcą się jak najszybciej pozbyć swego wianka, czy ci którym z nim dobrze i nie chcą tego zmieniać:o

możemy🖐️ właśnie oglądałam zdjęcia z lata....nie mogę uwierzyć jak może być ciepło i zielono😭 idę wziąć kąpiel:classic_cool:

a ja właśnie przeczytałam newsa, że olimpijka Kamila Skolimowska nie żyje...:( też idę właśnie do wanny się zagrzać, znów sister razem?;)

a tydzień temu zmarł chłopak w moim wieku...mieszkał w mojej miejscowości, miał chory kręgosłup...sparaliżowany od szyi w dół....10 lat na wózku...a zmarł, bo na mózgu porobiły mu się guzy......eh...pojebane to życie....i śmierć, czemu tak dziwnie ludzi obdziela??

echhh nie wiem...:( jakiś czas temu zginęła narzeczona chłopaka ode mnie z roku....była w 7 mies ciąży, zginęli oboje na miejscu, ona i dziecko...:( miała 24lata, mieli plany, marzenia, ślub niebawem i chrzciny:(:O

ja 4 lata temu też miałam mało ciekawy wypadek, sama nie wiem jak to się stało, że w sumie wyszłam z tego cało... ale tego wieczora całą noc przeryczałam, ze strachu, z bezsilności, ze szczęścia, że jednak żyję i jestem w sumie cała, poza drobnymi uszczerbkami...:(

to straszne, bo nigdy nie wiadomo....nie znamy dnia ani godziny... dlatego trzeba korzystać z życia, być dobrym i uczynnym człowiekiem, nie smutać się, szkoda życia...

wiesz, wtedy to nie był wypadek drogowy, to był wypadek zdarzeniowy bym go określiła...powiem tak, nigdy nie wiesz co i kiedy na Ciebie spadnie:O ja wtedy też nie wiedziałam, jedyna pociecha? nie czułam jakimś dziwnym trafem bólu...:O

nigdy nie wiesz co i kiedy na ciebie spadnie... myślisz, że może to dotyczyć również miłości?:)

dlaetgo sis, staram się żyć, a nie wegetować... żyć i nie żałować niczego... żyć tak, by móc spojrzeć sobie w oczy w lustrze... żyć, by jutro nie było może za późno...??? :)

jasne, sister:) kiedyś na mnie spadła kupa żelastwa...:O innym razem miłość:) jak coś życzę wszystkim wersji nr 2, Tobie i sobie oczywiście także:D

właśnie erotoman mi napisał, że jedzie do francji na projekt na 2 tygodnie:) troche odpocznę od seksu:classic_cool::P

no ja nie wiem czy Ty przecież lubisz:(:P złowieszczo zabrzmiało?;) porwę Cię na kawę, piwko i buszowanie po sklepach oraz na pogaduchy o wszystkim i niczym;) nadal złowieszczo brzmi?;P:P:P